Zilveren kettingvogelvrouw
  search
  • Zilveren kettingvogelvrouw
  • Zilveren kettingvogelvrouw

  Zilveren kettingvogelvrouw

  € 66,00

  Massief zilver 925

  Kettinglengte: 60 cm

  Lengte hanger: 4 cm

  Gratis levering - Verzending binnen 24u-48u

  Hoeveelheid

   

  Algemene verkoopvoorwaarden

   

  Leveringsvoorwaarden

   

  Retourbeleid

  Zilveren kraag vrouwelijke vogel: een ode aan de vrijheid

  Deze delicate zilveren vogel vrouw ketting bestaat uit een fijnmazige ketting, een schattige kleine vogel op de schommel en een zilveren medaille hanger. Zeer gemakkelijk te dragen, het zal vullen met vreugde en verrassing van de vrouw aan wie je het zult geven. Het zal perfect zijn voor gevoelige, delicate en gepassioneerde vrouwen. Het is een ketting die fantasie en zoetheid in je leven zal brengen.

  Art'emi VS Geld

  De creaties art'emi zijn gemaakt van hoogwaardige en unieke materialen. De zilveren vogelvrouw ketting is gemaakt van massief zilver, (ook bekend als zilver 925 of sterling zilver). Het bevat 92,5% zilver, aangevuld met 7,5% koper. Deze legering van zilver en koper geeft de nodige robuustheid voor de vervaardiging van deze ketting. Bovendien dragen alle zilveren sieraden art'emi het keurmerk "925" als teken van kwaliteit.

  De zilveren ketting van de vogelvrouw vanart'emi, een concentraat van poëzie

  Het sentimentele en poëtische aspect van deze zilveren vogelvrouw ketting zal het een juweel maken dat genade in je ogen zal vinden. Het moedigt je aan om te dagdromen en vrijheid, zoals de vogel die vlucht. Waar gaat het heen? Wanneer komt hij terug? Bij wie ging hij? Waar komt het vandaan? We herinneren u er ook aan dat u alle creaties art'emi gratis in heel Europa kunt laten bezorgen. Daarnaast is het ook mogelijk om wat u wilt te laten graveren op onze charmante creaties, zonder extra kosten. Daarnaast wordt het pakket geleverd met een certificaat van echtheid en een jaar garantie. Tot slot staan wij tot uw beschikking om uw vragen over het inkoop- en productieproces te beantwoorden.

  Bezwijk ook voor de onweerstaanbare charme van onze prachtige oorbellen vogels in de liefde.

  5 Produceren

  Specifieke referenties

  UPC
  547409990032
  EAN-13
  5413760687698

  Misschien vind je dit ook interessant