20mm kind aangepaste zilveren hanger
  search
  • 20mm kind aangepaste zilveren hanger
  • Typografie gepersonaliseerde zilveren hanger 20mm kind
  • 20mm aangepaste zilveren hanger typografie kind
  • 20mm aangepaste zilveren hanger typografie kind

  20mm kind aangepaste zilveren hanger

  € 60,00

  Massief zilver 925

  Gewicht: 2.10gr

  Medaillediameter: 2 cm

  Aantal karakters: Recto/Verso 25 tekens

  Gratis graveren

  Gratis levering - Verzending binnen 24u-48u

  Typografie
  Grootte
  Kettingen
  Hoeveelheid

  Aanpassing

  Vergeet niet om uw personalisatie op te slaan, zodat u deze aan de winkelwagen kunt toevoegen
  • Maximaal 250 tekens
  • Maximaal 250 tekens
  • Maximaal 250 tekens
  • Geen bestanden geselecteerd .png .jpg .gif
  • Geen bestanden geselecteerd .png .jpg .gif
   

  Algemene verkoopvoorwaarden

   

  Leveringsvoorwaarden

   

  Retourbeleid

  Het perfecte cadeau voor kinderen

  Het is niet altijd gemakkelijk om het perfecte cadeau voor kinderen te vinden. Sterker nog, ze groeien zo snel dat het moeilijk is om de zeldzame parel te vinden. Daarom biedt Art'emi sieraden de gepersonaliseerde zilveren hanger voor kinderen. Deze hanger, bestaande uit een 20mm medaille te graveren, is een ideaal juweel te bieden.

  Met hangers voor kinderen, u er zeker van zijn om de kleine monsters te verrukken. Tijdloos en tijdloos, dit juweel zal lang bij kinderen blijven.

  Een medaille als geen ander

  Je vraagt je waarschijnlijk af wat dat betekent? Het antwoord is simpel! Deze prachtige zilveren hanger is aanpasbaar. Als gevolg hiervan u graveren wat je wilt over deze medaille hanger. Als het een geschenk is, zal het des te persoonlijker en unieker zijn. U een script selecteren op basis van de scripts die we aanbieden en vervolgens aangeven wat u wilt zien. Kies voor de initialen van het kind, zijn geboortedatum of het symbool van zijn astrologische teken. Er zijn een aantal opties.

  Heeft dit juweel je veroverd? Bekijk ook deze aanpasbare medaille hanger voor vrouwen en mannen. Maak de hele familie blij met deze weelderige zilveren hangers.

  Tot slot als je onbeslist over de gewenste gravure, voel je vrij om een kijkje te nemen op onze blog: De tekening, een originele gravure.

  De gepersonaliseerde zilveren hanger voor kinderen

  Het is belangrijk op te merken dat de hanger is gemaakt van massief zilver. Als gevolg daarvan is het van grote kracht. Inderdaad, massief zilver heeft alle kwaliteiten van een sterk metaal, maar ook zeer licht. Ideaal voor sieraden. Sieraden Art'emi zet zich in voor het maken van sieraden van uitzonderlijke materialen. Daarom zijn al onze sieraden van hoge kwaliteit.

  Tot slot biedt de Artemi juwelier twee volledig gratis diensten: het aanpassen van sieraden en levering overal! Waar wacht je nog op?

  5 Produceren

  Specifieke referenties

  UPC
  545396205573
  EAN-13
  5425971756179

  Misschien vind je dit ook interessant