Doel hanger gravure zilveren vrouw 20mm
search
  • Doel hanger gravure zilveren vrouw 20mm
  • typografie hanger doel gravure zilveren vrouw 20mm
  • typografie hanger doel gravure zilveren vrouw 20mm
  • typografie hanger doel gravure zilveren vrouw 20mm

Doel hanger gravure zilveren vrouw 20mm

€ 49,00

Massief zilver 925

Doeldiameter: 2 cm

Gewicht: 2.14gr

Karakternummer: Recto/Verso 35 tekens

Gratis graveren

Gratis levering - Verzending binnen 24u-48u

Typografie
Kettingen
Aantal

Productmaatwerk

Vergeet uw aanpassingen niet op te slaan, anders kunt u het product niet aan de winkelwagen toevoegen
  • Max. 250 karakters
  • Max. 250 karakters
  • Max. 250 karakters
  Privacy - Beveiligingsbeleid

uw persoonsgegevens

  Leveringsbeleid

Alles wat u moet weten over levering

  Retourbeleid

Alles wat u moet weten over de retourzending

De hanger die zich richt op uw verlangens

De doelhanger graveer vrouw is de hanger van je dromen. Het is het essentiële juweel van uw dagelijks leven, discreet en elegant dat combineert met al uw outfits, of het nu feestelijk, zondag of werk. Het heeft geen grenzen! De hanger is een 20mm doel te branden als je wilt.

Op zoek naar een cadeau om te geven? De doelhanger werkt perfect! U bent er zeker van om de persoon die het ontvangt met dit weelderige juweel te behagen.

Het branden van de hoogtepunten

Waarom graveer je juweel niet met een hoogtepunt, een date die je dierbaar is? Je hebt de mogelijkheid om je accessoire uniek te maken, zodat niemand in staat zal zijn om hetzelfde te hebben als jij. Bovendien zal het een sterke gebeurtenis van je leven vertegenwoordigen of die van degene die dit juweel zal ontvangen. Inderdaad, het is een ideaal cadeau voor je moeder,je beste vriend of zelfs je dochter. Denk aan alles wat je doen, graveren de geboortedatum van uw follow-up met zijn voornaam. Maar ook, pas het doel met favoriete dier van je beste vriend en haar initialen. U plaats maken voor uw verbeelding en zorg ervoor dat u tevreden met de doelgroep hanger graveer vrouw.

Zilver wint altijd: de doelgroep hanger graveren

De Art'emi sieraden biedt hoogwaardige sieraden gemaakt van uitzonderlijke materialen. De vrouwelijke gravure doel hanger is gemaakt van massief zilver, een 92,5% puur zilver legering en 7,5% koper. Het is de perfecte combinatie die kracht en weerstand biedt tegen sieraden. Daarnaast is de 925 punch aanwezig op alle zilveren sieraden van de sieraden Art'emi als garantie voor kwaliteit.

Ontdek onze selectie van vrouwen hangers en laat je verleiden door deze kleine wonderen. Vergeet ook niet om een kijkje te nemen op onze ketens om een uniek juweeltje te creëren.

4 Items

Specifieke referenties

ean13
5479447199823
upc
545616939554

Je bent misschien ook geïnteresseerd in