Zilveren hanger van de vrouwenlevensboom
  search
  • Zilveren hanger van de vrouwenlevensboom

  Zilveren hanger van de vrouwenlevensboom

  € 65,00

  Massief Zilver 925

  Gewicht: 1.84gr

  Levensboom meting: 2 cm x 2,10 cm

  Gratis verzending - Verzonden binnen 24u-48u

  Kettingen
  Hoeveelheid

   

  Algemene verkoopvoorwaarden

   

  Leveringsvoorwaarden

   

  Retourbeleid

  De delicatesse van de zilveren boom van het leven hanger

  Op zoek naar een delicate en verfijnde hanger? Een sieraad dat je dragen voor elke speciale gelegenheid of gewoon voor je dagelijks leven? Kies voor de zilveren boom hanger vrouw. Deze hanger is ideaal om uw delicate persoonlijkheid te vertegenwoordigen, maar ook te bieden met volledige betekenis voor een van uw dierbaren. De boom van het leven betekent fysieke en spirituele vervulling. Inderdaad, deze vertegenwoordigt de oorsprong, zijn wortels tonen het gevoel van inkt. Na verloop van tijd evolueert de boom, net als de mens, vandaar dit begrip van generatie.

  Het perfecte cadeau

  Soms is het moeilijk om het perfecte cadeau voor familieleden te vinden, je moet weten hoe je voor elke persoon moet mikken terwijl je probeert origineel te blijven. Met de boom des levenshanger hoef je niet meer te kijken. Het valt niet te ontkennen dat de boom des levens de familie (de stamboom) vertegenwoordigt, dus het is het ideale geschenk voor uw dierbaren. Je biedt een hanger aan die logisch is en je liefde en welwillendheid voor je familie vertegenwoordigt.

  Wilt u uw zilveren boomhanger voor dames voltooien met een bijpassende ketting? Wij bieden verschillende ketens voor vrouwen, zoals de Venetiaanse vrouwen zilveren mesh keten, de vrouwen zilver gastronomische keten of de vrouwen zilver zilver veroordeelde keten. Je hebt verschillende mogelijkheden om te monteren, maar je ook onze zilveren boomketting van het leven ontdekken.

  zilver, een lange geschiedenis aan Art'emi

  De Art'emi sieraden is zeer gehecht aan de voorouderlijke knowhow en kwaliteit van haar producten. Daarom zijn al zijn creaties gemaakt van uitzonderlijke materialen. Als gevolg hiervan is de boom van het leven hanger is gemaakt van massief zilver. Het is een legering van 92,5% puur zilver en 7,5% koper. Deze combinatie maakt het juweel robuust en duurzaam, ideaal voor het doorgeven van uw boomhanger van leven tot generatie.

  Kom erachter te komen op onze blog hoe je haar zilveren sieraden schoon te maken.

  5 Produceren

  Specifieke referenties

  UPC
  545377510764
  EAN-13
  5461903031297

  Misschien vind je dit ook interessant