Ster ster oorbellen
  search
  • Ster ster oorbellen
  • Ster ster oorbellen
  • Ster ster oorbellen
  • Ster ster oorbellen
  • Ster ster oorbellen

  Ster oorbellen ster zee

  € 45,00

  Zeester oorbellen

  Massief zilver 925 verguld 18 karaat

  Afmeting: 7 mm

  Gewicht: 0.7g

  Gratis levering - Verzending binnen 24u-48u

  Materiaal
  Hoeveelheid

   

  Algemene verkoopvoorwaarden

   

  Leveringsvoorwaarden

   

  Retourbeleid

  Star Star Oorbellen: een ocean pair

  De zeesterren oorbellen zijn discreet en elegant. Perfect geschikt voor uw zomergarderobe, zullen ze een vleugje frisheid en originaliteit brengen. Praktisch en gemakkelijk te dragen, en dit op elk moment, zult u nooit verlaten (scout's speech)! Ze zullen geschikt zijn voor vrouwen die niet kunnen staan overdreven opzichtige, lange en ontroerende oorbellen. Dus, dames, laat de ligplaatsen vallen, blijf op koers en kies voor dit schattige juweel!

  Kwaliteit en sieraden art'emi

  Belgische sieraden art'emi presenteert zijn kwaliteitssieraden gemaakt van unieke materialen. Hier, ster zee oorbellen zijn gemaakt van massief zilver (ook bekend als zilver 925, fijn zilver of sterling zilver). Deze bezit minstens 92,5% zilver en 7,5% koper. Aan de andere kant, puur zilver staat bekend als een vrij flexibel materiaal. Al onze zilveren sieraden draagt de "925" punch als een teken van onze kwaliteit.

  Er is ook zijn broer in vermeil. Dit is zilver 925 met een gouden plaat met een minimale dikte van 3 micron. Voor nieuwsgierige kleintjes wordt deze techniek elektrolyse genoemd. Het goud dat wordt gebruikt voor beplating is 18 karaats goud, bestaande uit minstens 75% puur goud. Bovendien, vermeil geeft geen allergie, omdat het zilver bedekt met goud, twee anallerge metalen! Tot slot, een ander voordeel van vermeil, is dat het uitzonderlijke weerstand heeft.

  Waarom bezwijken voor zeesterren oorbellen art'emi ?

  Suggestief van de middagen doorgebracht door de zee, de ster oorbellen neemt u mee terug naar het warme zand, met deze lichte zeebries die je huid streelt. Daarnaast herinner ik u eraan dat u al onze sieraden gratis over de hele wereld laten bezorgen. Tot slot staan wij tot uw beschikking om uw vragen over het koop- of productieproces te beantwoorden.

  Voor een echte matroos look, combineer deze oorbellen met de marine armband. Voor een vleugje van nog meer originaliteit, mismatch ze met het anker roer oorbellen. Dit soort oorbellen moeten worden geconsumeerd zonder matiging!

  4 Produceren

  Specifieke referenties

  UPC
  545476687053
  EAN-13
  5479357359065

  Misschien vind je dit ook interessant