Ster ster oorbellen
search
  • Ster ster oorbellen
  • Ster ster oorbellen
  • Ster ster oorbellen
  • Ster ster oorbellen
  • Ster ster oorbellen

Ster oorbellen ster zee

€ 45,00

Zeester oorbellen

Massief zilver 925 verguld 18 karaat

Afmeting: 7 mm

Gewicht: 0.7g

Gratis levering - Verzending binnen 24u-48u

Metalen
Aantal

  Privacy - Beveiligingsbeleid

uw persoonsgegevens

  Leveringsbeleid

Alles wat u moet weten over levering

  Retourbeleid

Alles wat u moet weten over de retourzending

Star Star Oorbellen: een ocean pair

De zeesterren oorbellen zijn discreet en elegant. Perfect geschikt voor uw zomergarderobe, zullen ze een vleugje frisheid en originaliteit brengen. Praktisch en gemakkelijk te dragen, en dit op elk moment, zult u nooit verlaten (scout's speech)! Ze zullen geschikt zijn voor vrouwen die niet kunnen staan overdreven opzichtige, lange en ontroerende oorbellen. Dus, dames, laat de ligplaatsen vallen, blijf op koers en kies voor dit schattige juweel!

Kwaliteit en sieraden art'emi

Belgische sieraden art'emi presenteert zijn kwaliteitssieraden gemaakt van unieke materialen. Hier, ster zee oorbellen zijn gemaakt van massief zilver (ook bekend als zilver 925, fijn zilver of sterling zilver). Deze bezit minstens 92,5% zilver en 7,5% koper. Aan de andere kant, puur zilver staat bekend als een vrij flexibel materiaal. Al onze zilveren sieraden draagt de "925" punch als een teken van onze kwaliteit.

Er is ook zijn broer in vermeil. Dit is zilver 925 met een gouden plaat met een minimale dikte van 3 micron. Voor nieuwsgierige kleintjes wordt deze techniek elektrolyse genoemd. Het goud dat wordt gebruikt voor beplating is 18 karaats goud, bestaande uit minstens 75% puur goud. Bovendien, vermeil geeft geen allergie, omdat het zilver bedekt met goud, twee anallerge metalen! Tot slot, een ander voordeel van vermeil, is dat het uitzonderlijke weerstand heeft.

Waarom bezwijken voor zeesterren oorbellen art'emi ?

Suggestief van de middagen doorgebracht door de zee, de ster oorbellen neemt u mee terug naar het warme zand, met deze lichte zeebries die je huid streelt. Daarnaast herinner ik u eraan dat u al onze sieraden gratis over de hele wereld laten bezorgen. Tot slot staan wij tot uw beschikking om uw vragen over het koop- of productieproces te beantwoorden.

Voor een echte matroos look, combineer deze oorbellen met de marine armband. Voor een vleugje van nog meer originaliteit, mismatch ze met het anker roer oorbellen. Dit soort oorbellen moeten worden geconsumeerd zonder matiging!

4 Items

Specifieke referenties

ean13
5479357359065
upc
545476687053

Je bent misschien ook geïnteresseerd in