Kleine druppels oorbellen
search
  • Kleine druppels oorbellen
  • Kleine druppels oorbellen

Kleine druppels oorbellen

€ 45,00

Druppelvormige oorbellen

Massief zilver 925

18-karaats geel verguld

Afmeting: 0,9 cm x 0,6 cm

Gewicht: 0.3g

Gratis levering - Verzending binnen 24u-48u

Metalen
Aantal

  Privacy - Beveiligingsbeleid

uw persoonsgegevens

  Leveringsbeleid

Alles wat u moet weten over levering

  Retourbeleid

Alles wat u moet weten over de retourzending

Kleine druppel oorbellen: uw persoonlijke regendruppels

Deze kleine druppel oorbellen vertegenwoordigen wulpse en delicatesse in zijn puurste vorm. Met deze fijne en verzachte slagen, zullen ze sublimeren de curve van je nek. Zeer licht en gemakkelijk te dragen, zullen ze u begeleiden op al uw reizen. Of het nu een familiecoconcoondag is of een avond, er is geen kans waar dit paar zich niet voor leent. Om het te proberen is om het te nemen, dus laat je verleiden.

Art'emi en juwelen in vermeil

Gemaakt van uitzonderlijke materialen, art'emi creaties zijn van een zeldzame kwaliteit. Zo werden deze sublieme kleine drop oorbellen voor vrouwen gemaakt in vermeil. Dit is zilver 925 met een gouden plaat met een minimale dikte van 3 micron. Het proces wordt elektrolyse genoemd. Het goud dat wordt gebruikt voor beplating is 18 karaats goud, bestaande uit minstens 75% puur goud. Bovendien geeft vermeil geen allergie omdat het zilver bedekt is met goud, twee anallerge metalen! Tot slot, een ander voordeel van vermeil, is dat het uitzonderlijke weerstand heeft.

Lange oorbellen in de vorm van een druppelart'emi, een concentraat van wulpsheid

Gemaakt in de meest nauwgezette manier, deze kleine waterdruppel oorbellen brengt u elegantie en schittering in alle omstandigheden. Naast hun schoonheid en verfijning, wil art'emi jullie eraan herinneren dat je al zijn creaties gratis laten bezorgen en die over de hele wereld. Tot slot, als u meer informatie wilt over onze producten, u online contact met ons opnemen. Het hele team staat tot uw beschikking om uw vragen te beantwoorden. Aarzel niet om ons te volgen op de blog en sociale netwerken voor meer informatie over onze collecties en niet om nieuwe functies te missen.

Designer Artemi's kleine drop oorbellen worden alleen gedragen of vergezeld van de drop air ketting.

3 Items

Specifieke referenties

ean13
5416924472895
upc
541692447316

Je bent misschien ook geïnteresseerd in