De zilveren uitpuilende brede ring van de vrouw
  search
  • De zilveren uitpuilende brede ring van de vrouw
  • De zilveren uitpuilende brede ring van de vrouw

  De zilveren uitpuilende brede ring van de vrouw

  € 120,00

  Massief zilver 925

  Ringbreedte aan de bovenkant 19 mm

  Ringbreedte aan de onderkant 10 mm

  Gewicht: 8g

  Gratis levering - Verzending binnen 24u-48u

  Vingerdraai
  Hoeveelheid
  Laatste artikelen op voorraad

   

  Algemene verkoopvoorwaarden

   

  Leveringsvoorwaarden

   

  Retourbeleid

  Vrouwen zilveren uitpuilende brede ring - Geef een andere dimensie aan je persoonlijkheid.

  Een symbool van stijl en elegantie, de ring is een must-have. In feite is het zelfs essentieel voor de vingers van een vrouw. Het weerspiegelt persoonlijkheid. Maar het is ook doordrenkt met kostbare gevoelens. Als gevolg hiervan begeleidt en verlicht deze ring uiteraard uw dagelijks leven. In het belang van verfijning en originaliteit heeft art'emi de zilver uitpuilende brede uitpuilende ring van de vrouw gecreëerd. Ontdek dit juweel meteen! Het is tijdloos en gebogen. Het combineert onder andere finesse en wulpsheid.

  Sublimeer je handen met de brede uitpuilende zilveren vrouwenring.

  De zilver uitpuilende brede ring voor dames wordt gecombineerd met een breed scala aan kledingstijlen. Bovendien gaat het ook heel gemakkelijk met alle soorten outfits. Zodat je het dag en nacht dragen. Inderdaad, het geneest je uiterlijk. Het verbetert ook je karakter. Subtiel onthullen uw persoonlijkheid met deze charme troef.

  In de regel belichaamt dit juweel zonder aarzeling het ideale geschenk. Inderdaad, de ring draagt een groot teken van genegenheid. Het zal perfect zijn als een geschenk voor een vrouw die je dierbaar is. Het is geladen met betekenis en kostbaar. Opgemerkt moet worden dat het wordt geassocieerd met vele symbolen.

  Ga voor dit prachtige cadeau. Vul een uitzonderlijke vrouw in. Kies nu de brede uitpuilende zilveren vrouwen art'emi ring. Het plezier is nu bij de hand met art'emi.

  Zorg ervoor dat je onberispelijke kwaliteit met art'emi.

  Onder onze royale keuze van sieraden, vindt u onze verschillende ringen voor vrouwen. Ze zijn allemaal op dezelfde manier gemaakt met de grootst mogelijke zorg. De volledige selectie toont ongeëvenaarde kwaliteit. Met name dankzij de zuiverheid van de materialen. De brede uitpuilende zilveren vrouwenring is ontworpen van massief zilver 925. Dit geeft het juweel een ongelooflijke weerstand in het algemeen. Kies voor een eeuwig juweel. Laat u niet alleen betoveren door zijn uniciteit, maar ook door zijn schoonheid.

  Op zoek naar een ring die perfect bij je persoonlijkheid past? Je hebt het nu gevonden! Dus breng de vrouwen zilveren uitpuilende brede ring. Het is ideaal in alle omstandigheden. De curve is verfijnd, glad en delicaat. Het is ideaal voor u op een dagelijkse basis. Om te voldoen aan de hunkeren naar lichtheid en wulpsheid? U rekenen op art'emi !

  Je deze ring associëren met onze massief zilveren hartketting. Om je polsen te verbeteren, hebben we deze prachtige dubbele ketting ronde zilveren armband.

  2 Produceren

  Specifieke referenties

  UPC
  542073672093
  EAN-13
  5402582435648

  Misschien vind je dit ook interessant