Brede zilveren stervrouw van de ring
  search
  • Brede zilveren stervrouw van de ring

  Brede zilveren stervrouw van de ring

  € 160,00

  Massief zilver 925

  Ringbreedte: 12mm

  Gewicht: 16g

  Gratis levering - Verzending binnen 24u-48u

  Vingerdraai
  Hoeveelheid
  Laatste artikelen op voorraad

   

  Algemene verkoopvoorwaarden

   

  Leveringsvoorwaarden

   

  Retourbeleid

  Vrouwen ster brede zilveren ring - Tamme elegantie met dit weelderige juweel

  Het is omwille van vrouwelijkheid en fantasie dat art'emi ontwierp de brede zilveren ring ster vrouw. Ontdek dit delicate juweel snel. Dankzij een verfijnde look, zal het de jouwe te verbeteren. Bovendien is dit juweel bedoeld voor de meest ambitieuze vrouwen. Inderdaad, het weerspiegelt uw schittering briljant. Geniet van een kwaliteitsstuk van sieraden die jezelf kunnen sublimeren. Op zoek naar de perfecte ring voor al uw gelegenheden? Dan heb je gevonden wat je nodig hebt! Ontdek deze ring ondertekend art'emisnel. Het heeft ook een charme die nooit zal worden bezoedeld!

  Droom wakker met fantastische brede zilveren stervrouw

  Hoewel deze ring wordt geassocieerd met een breed scala aan kledingstijlen, past het ook perfect bij alle soorten outfits. Voor een werkend meisje kijken evenals voor een avondjurk. Deze dikke ring gevuld met sterren dompelt je in een fantastische wereld. Het combineren van eenvoud, maar ook zuiverheid, het zorgt voor uw look. Ontvang een asset ter grootte van charme die rechtstreeks is ontworpen vanuit de Melkweg. Adopteer kwaliteit sieraden geïnspireerd door uw mooiste dromen.

  Een uitzonderlijke vrouw om te vieren? Zoek uren niet. Deze ring is het perfecte cadeau! Breng je genegenheid over met een delicaat juweel. Kies voor dit grootse geschenk dat de vrouw waar je van houdt zal verrukken.

  art'emi helpt je de harten van de meest dromerige en ambitieuze vrouwen te vullen. Pak dit weelderige juweel. Ongetwijfeld zal het voldoen aan alle verwachtingen in termen van kwaliteit en schoonheid.

  Een hoogwaardige ring ontworpen door ontwerper Artémi

  De verschillende damesringen art'emi zijn allemaal met de grootste zorg gemaakt. Met name dankzij de zuiverheid van de materialen toont de hele selectie een ongeëvenaarde kwaliteit. Een werk van goudsmid die meesterlijk wordt uitgevoerd. Deze massief zilveren ring bevat sterren gemaakt van hetzelfde materiaal. Dus het is zo mooi als het resistent is. Breng elegantie in uw stijl met dit unieke en prachtige juweel.

  Op zoek naar een ring die perfect bij je persoonlijkheid past? Dankzij art'emi vindt u de zeldzame parel die voor u is gemaakt. Ontdek onze verfijnde ring die perfect past bij verschillende persoonlijkheden. Een zorgvuldig vervaardigd juweel dat elke dag wordt gedragen om alle vrouwen te verrassen.

  Als je van deze ring, zult u niet weerstaan aan de charmes van onze kleine zilveren ster ketting of onze elastische zilveren ster medaille armband.

  2 Produceren

  Specifieke referenties

  UPC
  549596847229
  EAN-13
  5498663279232

  Misschien vind je dit ook interessant