Women's Star Medal Armband
  search
  • Women's Star Medal Armband
  • Women's Star Medal Armband
  • Women's Star Medal Armband
  • Women's Star Medal Armband

  De douanestermedailleband van vrouwen

  € 60,00

  Massief zilver 925

  Verstelbare elastische maat

  Breedte van het elastiek: 6 mm

  Plaatdiameter: 15 mm

  Aantal tekens: maximaal 10 per gezicht

  Deze armband is verkrijgbaar in verschillende kleuren

  Gratis graveren

  Gratis levering - Verzending binnen 24u-48u

  Typografie
  Grootte
  Elastische kleur
  Hoeveelheid

  Aanpassing

  Vergeet niet om uw personalisatie op te slaan, zodat u deze aan de winkelwagen kunt toevoegen
  • Maximaal 250 tekens
  • Maximaal 250 tekens
  • Maximaal 250 tekens
   

  Algemene verkoopvoorwaarden

   

  Leveringsvoorwaarden

   

  Retourbeleid

  Women's Star Medal Bracelet: een hemelse juweel

  Je wordt vaak verteld dat je een grote dromer bent, dat je je hoofd in de sterren hebt ... Maak je geen zorgen je bent niet alleen! Je vergat helemaal dat tante Huguette jarig was en je dacht niet aan cadeautjes. Geen paniek, art'emi is er om de redding en biedt u aan om te kiezen voor zijn charmante zilveren vrouw ster medaille armband. Deze armband bestaat uit een verstelbaar elastisch lint dat past bij de pols en zich aanpast aan al uw activiteiten. Verkrijgbaar in vele kleuren, het past zich aan de smaak van elke vrouw.

  De delicate zilveren juwelen vanart'emi

  Sieraden art'emi gemaakt kwaliteit sieraden gemaakt van unieke materialen. Hier is de stermedaille van de elastische armband gemaakt van 925 zilver (ook wel massief zilver, fijn zilver of sterling zilver genoemd). Dit soort zilver bevat minstens 92,5% zilver. Het wordt aangevuld met 7,5% koper. Het is deze legering van zilver en koper die het materiaal de robuustheid geeft die nodig is om deze armband te maken. Als garantie voor kwaliteit, de "925" punch is aanwezig op al onze zilveren sieraden.

  art'emi sieraden maakt zich zorgen over het milieu en gebruikt alleen gerecyclede edele stoffen. Daarom variëren de stof en de kleur van de teddybeerfiguur in het pakket afhankelijk van de beschikbaarheid. Onze sieraden zijn zorgvuldig gemaakt om een onberispelijke kwaliteit te garanderen.

  De elastische armband medaille ster zilveren vrouw: een juweel dat sterren vol van je ogen zal zetten

  Allereerst, de ruime keuze aan kleuren voorgesteld voor het elastische lint maakt deze armband een uniek juweel dat elke vrouw zal verrukken. Dan, vol met delicatesse, zal deze vrouwen ster medaille armband complimenten alle stijlen. Bovendien herinneren wij u eraan dat alle creaties art'emi in heel Europa kunnen worden geleverd (en zelfs over de hele wereld, gelooft u dat?) We hebben ook een volledig gratis graveerservice. Tot slot blijft het hele team tot uw beschikking om uw vragen te beantwoorden.

  Als je deze armband leuk vond, zul je ook alle elastische armbanden in onze collectie leuk vinden, evenals de kleine sterketting.

  10 Produceren

  Specifieke referenties

  UPC
  548754731950
  EAN-13
  5466301610501

  Misschien vind je dit ook interessant