De douane zilveren ronde band van de mens
search
  • De douane zilveren ronde band van de mens
  • De douane zilveren ronde band van de mens
  • typografie clip stropdas afgeronde aanpasbare zilveren man
  • typografie clip stropdas afgeronde aanpasbare zilveren man
  • typografie clip stropdas afgeronde aanpasbare zilveren man

Mannen aanpasbare zilveren afgeronde stropdas klem

€ 85,00

Massief zilver 925

Lengte: 5 cm

Largueur: 0,5 cm

Aantal tekens: Voor 25 tekens

Gewicht: 8,65gr

Gratis graveren

Gratis levering - Verzending binnen 24u-48u

Aantal

Productmaatwerk

Vergeet uw aanpassingen niet op te slaan, anders kunt u het product niet aan de winkelwagen toevoegen
  • Max. 250 karakters
  • Max. 250 karakters
  Privacy - Beveiligingsbeleid

uw persoonsgegevens

  Leveringsbeleid

Alles wat u moet weten over levering

  Retourbeleid

Alles wat u moet weten over de retourzending

Een afgeronde dasklem voor Monsieur

Een dasklem is een metalen accessoire, elegant en onderscheidend om je stropdas tegen je shirt op zijn plaats te houden. Dankzij onze kleine gids leer je alles wat je moet weten over het dragen van een accessoire zoals de afgeronde trekklem. Zo weet je hoe je op de top van de modosfeer moet staan en hoeven de jaloersen alleen maar goed te staan.

Knijp me als je kunt!

Een dasclip is een lint van metaal dat op zichzelf is gevouwen, waarvan de vorm die van een haarspeld oproept. Het glijdt op je stropdas en op de benen van je shirt om ze goed op hun plaats te houden. Zijn belang? Kleed je stropdas in stijl aan en houd hem in de as! De laatste zijn elegant en eenvoudig te gebruiken. De hoofdregel om te onthouden en dat een trekklem nooit breder mag zijn dan de das zelf.

De meeste stropdasaccessoires zijn gemaakt van metaal. Bij Art'emi gebruiken we enorm veel geld. De laatste (ook bekend als 925 zilver of massief zilver) is samengesteld uit puur zilver gemengd met koper om zijn sterkte en duurzaamheid te vergroten. Daarnaast is het geld eenvoudig schoon te maken, al onze tips vind je door hier te klikken.

Ben je overwonnen door enorm geld? Art'emi biedt u ook de zilveren druppel manchetknopen en de Venetiaanse zilveren ketting.

Na de Tweede Wereldoorlog ontwikkelde het concept van merk en merkimago zich snel en werden dasklemmen gebruikt om iemands band met een club of bedrijf weer te geven. De jaren gingen voorbij, kledingstijlen werden casualer en stropdasaccessoires raakten in onbruik. Gelukkig voor de hedendaagse heer die zich zorgen maakt over zijn elegantie, herontdekt herenmode momenteel zijn klassieke wortels en stropdasaccessoires.

Waarom een afgeronde stropdas dragen clamp Art'emi

Allereerst zijn tie clamps Art'emi een veilige gok. Ze zijn zowel discreet als verfijnd. Verre van uitbundigheid, zullen ze in staat zijn om u te begeleiden in uw dagelijks leven (sollicitatiegesprek, ontmoeting met de grote baas, romantisch diner bij kaarslicht ...). We zijn er zeker van dat u weet hoe u ze trots moet dragen om uw stropdassen te verfraaien. Daarnaast herinneren wij u eraan dat onze sieraden en accessoires Art'emi gratis worden geleverd waar u ook bent. Daarnaast is sieraden maatwerk ook gratis! Tot slot, als u de minste aarzeling heeft, neem dan contact met ons op!

Ontdek ook zijn tegenhanger de rechthoekige trekklem.

4 Items

Je bent misschien ook geïnteresseerd in