Tourmaline bloemarmband
  search
  • Tourmaline bloemarmband

  Toermalijn bloemenarmband

  € 85,00

  18-karaats roségouden armband

  Bloemvormige hanger 1,5 cm

  Halfedelsteen: Toermalijn

  Gewicht: 4.5g

  Lengte armband: 14 cm (minimaal)

  19 cm (maximaal)

  Gratis levering - Verzending binnen 24u-48u

  Aantal

   

  Algemene verkoopvoorwaarden

   

  Leveringsvoorwaarden

   

  Retourbeleid

  Zin in een trendy en verfijnd juweel? Onze toermalijn bloemenarmband is perfect voor jou!

  Onze Belgische juwelier Art'emi presenteert een van haar juwelen om elegant te vieren: hier is onze toermalijn bloemenarmband! Inderdaad, onze prachtige 18-karaats roségouden armband zal deel uitmaken van een van de meest verleidelijke versieringen in je garderobe. Bovendien is het verstelbaar voor comfort, afhankelijk van de grootte van je pols. De bloemvormige hanger bevat ook een halfedelsteen in het midden: toermalijn. Neem een kijkje in onze toermalijn bloemencollectie, u zult genieten van onze toermalijn bloem oorbellen.

  Art'emi : uitzonderlijke kwaliteit en voorouderlijke knowhow

  Ga je op vakantie of wil je onder alle omstandigheden verfijnd zijn? Onze ambitie is hetzelfde, onze sieraden zorgen voor uw geluk en sublimeert u! Hierdoor bestaan onze handgemaakte creaties uit edele materialen uit Europa. Art'emi biedt u een opmerkelijke kwaliteit onder haar producten in 18 kt goud, massief zilver 925, halfedelstenen. Daarnaast Art'emi aan alles denken! Onze kwaliteitsservice biedt u uw levering. Je leest het goed, je armband levert zonder extra kosten en snel,verzonden binnen 24 uur! Is dat niet geweldig?

  Waarom kiezen voor onze toermalijn bloemenarmband?

  Toermalijn beschouwt zichzelf als een beschermende steen tegen negatieve invloeden, versterkt ook je creatieve kant en staat voor vitaliteit. Aan onze sieraden geen gebrek! Bovendien wekt onze armband je gevoeligheid, evenals je zachtheid. Inderdaad, het aanbieden van een armband aan je geliefde is een symbool van liefde en gehechtheid. Je hebt geen speciale kans nodig om te behagen door een juweel aan te bieden. Bovendien is de armband een van de meest voorkomende juwelen. U zult dus geen probleem hebben om voor onze armband te kiezen en u bent er zeker van dat uw geschenk de gekozene van uw hart zal behagen.

  U kunt ook aarzelen om onze winkel te bekijken met onze rijke productlijn! Overweeg om onze damesarmbanden te ontdekken, evenals onze aanpasbare armbanden. Onze graveerworkshop is authentiek!

  5 Items

  Misschien vind je dit ook interessant