De armband houten hoofd dode vrouw van de parel
search
  • De armband houten hoofd dode vrouw van de parel
  • De armband van de parel houten hoofd dode vrouw

De armband houten hoofd dode vrouw van de parel

€ 45,00

Massief zilver 925

Natuurlijke houten kralen getint

Lengte: Variabel

Gewicht: 9.30 g

Gratis levering - Verzending binnen 24u-48u

Grootte
Houtkleur
Aantal

  Privacy - Beveiligingsbeleid

uw persoonsgegevens

  Leveringsbeleid

Alles wat u moet weten over levering

  Retourbeleid

Alles wat u moet weten over de retourzending

Dode hoofd houten kralen armband: een origineel juweel

Voor alle natuurfans, adopteer deze dode hoofd houten kralen armband. Gemaakt van natuurlijk hout geverfd in verschillende kleuren, zal het je veroveren. Je zult de kleur vinden die je leuk vindt! Deze aanpasbare armband ziet eruit als jij en zal uniek zijn. Dus aarzel niet en trakteer uzelf op deze prachtige armband. Is dat niet voor jou? Geef een origineel sieraad aan een geliefde. Bekijk ook al onze andere dames armbanden. Daarnaast kunt u het hele gezin plezieren door een kijkje te nemen in onze heren- en kindersieraden. Ga snel verder op onze website.

Een kwaliteitsarmband

De Brusselse juwelen art'emi kwaliteitsjuwelen van bijzondere materialen aanbiedt. Inderdaad, de dode hoofd houten kralen armband is gemaakt van natuurlijk hout en massief zilver.

De schedel op het juweel is gemaakt van zilver 925 (ook wel vast zilver of sterling zilver genoemd). Dit type zilver bevat 92,5% zilver, aangevuld met 7,5% koper. Het is dit mengsel van zilver en koper dat het materiaal de robuustheid geeft die nodig is om deze hanger te maken. De "925" punch is aanwezig op al onze zilveren sieraden als een teken van kwaliteit.

Aan de andere kant zijn de kralen gemaakt van natuurlijk hout. Deze armband is solide, kleurrijk, maar vooral bestand tegen je dagelijks leven. Wat wil je nog meer? Ga voor een kwaliteitssieraad!

Sieraden Art'emi

Ontdek alle diensten die u volledig worden aangeboden door onze juwelier. Art'emi biedt u de sieraden gratis te laten graveren en levert uw sieraden, over de hele wereld, ook gratis. Wacht niet langer voordat u bestelt!

Ontdek ten slotte onze selectie koraaljuwelen met koraal Creoolse oorbellen en de koraalsprongketting voor vrouwen! Kijk eens naar de houten kralen armband voor mannen. En ja, we behagen de hele familie.

Daarnaast biedt de juwelier Art'emi u een blogpagina aan, aarzel niet om een rondleiding te volgen en bijvoorbeeld het opslagsysteem van Artemis te ontdekken!

Neem voor meer informatie contact met ons op, wij beantwoorden graag al uw vragen.

5 Items

Specifieke referenties

ean13
5401688349064
upc
542744994240

Je bent misschien ook geïnteresseerd in