De zilveren dalingsarmband van de vrouw
  search
  • De zilveren dalingsarmband van de vrouw
  • De zilveren dalingsarmband van de vrouw

  De zilveren dalingsarmband van de vrouw

  € 80,00

  Massief zilver 925
  Gewaxt katoenen touw

  Instelbare maat

  Afmeting hanger: 17 mm x 9 mm

  Gratis levering - Verzending binnen 24u-48u

  Grootte
  Tekenreekskleur
  Hoeveelheid

   

  Algemene verkoopvoorwaarden

   

  Leveringsvoorwaarden

   

  Retourbeleid

  Vrouw zilveren druppel armband: een zeldzame pareltje

  Met zijn slanke, delicate en verfijnde ontwerp, zal deze zilveren drop armband voor dames u begeleiden bij al uw activiteiten. Het zal perfect complimenteren met al uw outfits, of casual of gekleed. Het zal zeer geschikt zijn voor zachte en delicate vrouwen, op zoek naar elegantie, zuiverheid en discretie. De fijne string van deze armband is verstelbaar en komt in verschillende kleuren (17 om precies te zijn!). Dus je vindt armband op je pols!

  zilver enart'emi

  De art'emi sieraden biedt hoogwaardige sieraden, allemaal gemaakt van uitzonderlijke materialen. De druppel van de armband is gemaakt van zilver 925 (het kan ook bekend staan als sterling zilver of massief zilver). Dit type zilver bestaat uit ten minste 92,5% zilver en 7,5% koper. Het is deze legering die het materiaal de robuustheid geeft die nodig is om een armband te maken. Alle zilveren sieraden vanart'emi draagt de "925" punch, dat is een teken van kwaliteit. Gemaakt van gewaxt katoen, het touw is nog steeds stevig en kneedbaar.

  De vrouw zilveren drop rope armband art'emi brengt u een regen van geluk

  Ten eerste, het koord komt in verschillende kleuren om de smaak en verlangens van elke vrouw te voldoen. Bovendien wordt dit armbandje overal gedragen. Discreet en elegant, het zal sublimeren je pols in alle weersomstandigheden. Bovendien worden al onze creaties gratis geleverd in heel Europa. Dit is een garantie waard gedurende de periode van één jaar. Een certificaat van echtheid zal ook worden gleed in uw kleine pakket. Tot slot blijft het hele team tot uw beschikking om uw vragen te beantwoorden tijdens het koop- en productieproces.

  Als je deze armband leuk vond, zul je ook alle elastische armbanden in onze collectie leuk vinden, maar ook onze mooie drop ring die bij je past.

  5 Produceren

  Specifieke referenties

  UPC
  542969703009
  EAN-13
  5473682984442

  Misschien vind je dit ook interessant