Als Moederdag nadert, ben je op zoek naar een persoonlijk cadeau om je moeder te geven en heb je geen ideeën? Maak je geen zorgen meer, want dankzij onze 10 ideeën van teksten om voor zijn moeder te graveren op een aanpasbaar juweel vind je je inspiratie (opnieuw).

Advies nodig...

Gratis graveren

De 10 beste tekstideeën om te graveren voor je moeder

1. " Ik hou van je mam "

Ongetwijfeld een van de meest klassieke ideeën, maar het zal zeker effect hebben!

2. " Gouden Moeder"

Om hem te laten weten hoe kostbaar jouw verbinding is.

3. " Moeder LOuVE "

Om haar te bedanken voor alle aandacht die ze je heeft gegeven sinds je heel klein was en tegelijkertijd je liefde aan haar te verklaren door middel van deze woordspeling.

4. " Moeder Hen "

Om hem te bewijzen hoeveel je zijn beschermende kant waardeert en liefhebt.

5. " De beste moeder "

Zodat dit juweel hem laat zien hoe uniek het in jouw ogen is en dat je het voor niets in de wereld zou hebben ingeruild.

De kwaliteit van Art'emi juwelen

Onze juwelier besteedt veel zorg aan de keuze van haar materialen. De ethiek van haar winkel is het ontwerpen van juwelen van onberispelijke kwaliteit, tijdloos en duurzaam. Daarom werkt Artemi alleen met uitzonderlijke materialen.

Onder de metalen besluit zij vooral te werken met een tijdloos juwelenmateriaal, massief zilver. Deze is gemakkelijk te herkennen aan het 925-keurmerk. Dit metaal laat onze juwelier toe een onberispelijke kwaliteit te garanderen in haar creaties. U kunt hier ook de andere metalen ontdekken die in Art'emi's juwelen worden gebruikt. Kom en ontdek de oorsprong, de geschiedenis en het gebruik van zilver, goud en vermeil.

Maar de juwelierszaak houdt daar niet op, zij biedt ook sublieme juwelen bezet met edelstenen. Turkoois, toermalijn, koraal, kwarts, agaat en paarlemoer, u vindt er iets voor elke smaak en elke gelegenheid. Als u meer wilt weten over deze edelstenen, dan kan dat hier. Ontdek de krachten en betekenissen van deze edelstenen.

Onze juwelencollectie is verkrijgbaar voor dames, heren en kinderen. Het bestaat uit ringen, armbanden, halskettingen, kettingen, armbanden, accessoires, hangers, maar ook oorbellen. Onze juwelencollecties beperken zich niet tot halfedelstenen en zilveren juwelen. Wij bieden ook originelere juwelen voor meer fantasie en bohemien looks. Op deze pagina ontdekt u onze juwelen van katoen, hout, leer en zelfs polyester.

De 10 beste tekstideeën om te graveren voor je moeder

6. Graveer de namen van je kinderen

Om haar te herinneren aan het prachtige gezin dat ze heeft gecreëerd.

7. Graveer de geboortedatum van uw kinderen

Zodat deze momenten, de belangrijkste voor een moeder, haar elke dag worden herinnerd.

8. Graveer een schattig tekeningetje (een hart, een bloem, een ster...)

Is een eenvoudige en effectieve manier om de tederheid die je deelt uit te drukken.

9. Graveer de bijnaam die je hem geeft

Zodat dit gepersonaliseerde juweel een mooie manier is om hem aan je medeplichtigheid te herinneren.

10. Schrijf een gepersonaliseerde tekst voor je moeder

Zodat dit juweel echt uniek is en hem elke dag de liefde laat zien die je voor hem hebt.

Gratis verzending & verzending

Art'emi graveer je boodschap van liefde

Bij Art'emi graveren we uw juwelen in 24 uur dankzij ons atelier in Brussel en gespecialiseerd in het creëren van gepersonaliseerde sieraden. Dus ga naar onze speciale pagina, zodat we je cadeau kunnen maken voor de verjaardag van je moeder of voor een andere gelegenheid waar je haar wilt vertellen hoeveel je van haar houdt en hoe belangrijk ze is in je leven.

Bel ons op: +32 496 71 08 40

Maandag tot vrijdag van 9u tot 18u