Of het nu gaat om een trouwring, een verlovingsring, een Valentijnscadeau of voor een andere gelegenheid, het snijden van een persoonlijke boodschap op een juweel is een uniek geschenk om je liefde te verklaren. Bij Art'emi bieden we sieraden op maat aan in onze Brusselse graveeratelier waarmee u uw liefde aan uw geliefde verklaren en hem er elke dag aan herinneren hoeveel u van hem houdt.

Van de meest klassieke, tot de meest intieme, tot de meest originele, vind onze 10 ideeën van teksten om te graveren voor paar op onze aanpasbare sieraden.

Top 10 graveerideeën voor je helft

1. Uw vergaderdatum

Om hem eraan te herinneren hoeveel je ontmoeting hem markeerde.

2. Je trouwdatum

Zodat deze ongelooflijke herinnering geëtst in je herinneringen, ook op zijn juweel staat.

Idée gravure date de mariage ou de rencontre

3. Uw initialen

Een klassieke maar nog steeds effectieve manier voor dit juweel om de manier van leven die je deelt perfect te illustreren.

4. Je voornaam

Om hem te laten zien dat je altijd aan zijn zijde zult staan.

Idée gravure : graver son prénom pour son amoureux.se

meer informatie

5. "Ik hou van je"

Geweldige klassieker maar zeer effectief zodat dit juweel op zich een echt statement is.

6. Een betekenisvolle uitdrukking/quote voor je koppel

Zodat dit aangepaste juweel of uw trouwring bijzonder belangrijk is.

7. Een intieme bijnaam

Zodat alleen jullie de betekenis van deze gravure begrijpen. Het is ook een leuke manier om je de medeplichtigheid te herinneren die je relatie kenmerkt.

8. Een klein symbool

Voor een discrete verklaring.

Gravez un symbole sur le bijou de votre chéri.e

9. Een tekst voor tweelingjuwelen

Bijvoorbeeld:"Ik hou van je"en"oneindig" om telaten zien dat je er nu één bent. Het is het soort tekst dat het bruidspaar verrukt om hun trouwringen aan te passen!

10. Een humoristische zin

"Ten goede en voor de lach..." om er maar één te noemen. Om hem een glimlach te geven elke keer als hij naar zijn aangepaste juweel kijkt!

Onze graveeratelier in Buxelles

Onze graveeratelier in Brussel registreert uw bericht in 24 uur! Maak van de gelegenheid gebruik om hem te vertellen hoeveel je van haar houdt. En als je wilt dat de verrassing nog groter is, geef haar dan een juweel of accessoire art'emi.
Of het nu in het Frans, Engels, Spaans, in een heel andere taal of door een schattig ontwerp, aarzel dan niet om onze pagina gewijd aan aanpasbare art'emi sieraden te bezoeken om het juweel waar je altijd van gedroomd hebt werkelijkheid te maken.