Moeder-van-parel vlinder ketting vrouw
search
  • Moeder-van-parel vlinder ketting vrouw
  • Moeder-van-parel vlinder ketting vrouw
  • Parelmoeren vlinderketting voor dames

Moeder-van-parel vlinder ketting vrouw

€ 55,00

Massief zilver 925

Roze parelmoer voor vlinder en grijze parelmoer voor donut

De bal is zilver 925

Kettinglengte: 42 cm

Lengte van de hanger: 20 mm

Gratis levering - Verzending binnen 24u-48u

Kettingen
Hoeveelheid
Laatste artikelen op voorraad

 

Algemene verkoopvoorwaarden

 

Leveringsvoorwaarden

 

Retourbeleid

Vlinderketting voor vrouwen: een sprankelende creatie

De parelmoeren vlinderketting art'emi geeft stijl aan uw lente- en zomeroutfit. Hij is samengesteld uit een roze parelmoeren vlinder, een grijze parelmoeren donut en een zilveren parel, alle gemonteerd aan een fijne massief zilveren ketting. De drie kleine ornamenten van deze halsketting geven hem een sprankelende en evenwichtige uitstraling.

Art'emi, een onberispelijke kwaliteit

De Belgische juwelier art'emi biedt u kwaliteitsjuwelen vervaardigd uit uitzonderlijke materialen. Hier zijn de fijne ketting van het halssnoer en de grijze parel gemaakt van 925 zilver (ook bekend als sterling zilver, fijn zilver of zilver). Dit type zilver bestaat voor 92,5% uit zilver, aangevuld met 7,5% koper. Het is deze legering van zilver en koper die het materiaal de sterkte geeft die nodig is om deze ketting te maken. Al onze zilveren juwelen hebben het "925" keurmerk als teken van kwaliteit.
De grijze donuts en de roze vlinderhangers zijn echter van parelmoer. Parelmoer is een biocomposiet dat door weekdieren in de loop van hun bestaan wordt gesynthetiseerd door de binnenkant van hun schelp te bekleden. Het woord "nacre" komt van het Arabische "naqqarah". In het Engels wordt het aangeduid met de naam die de eerste koningin Elizabeth eraan gaf: parelmoer.

De parelmoeren vlinderketting, een stijlvol juweel

Voor een bohemien, romantische en lichte look, is dit het perfecte juweel. De parelmoeren vlinderketting is aangenaam om dragen en zal uw beste bondgenoot zijn voor uw uitstapjes, overdag of 's avonds. Bovendien kunt u alle artemi creaties gratis laten leveren, waar u ook bent. Tot slot staat het hele team tot uw beschikking om al uw vragen te beantwoorden. Dus, aarzel niet langer en vlieg weg om te dagdromen met deze charmante ketting!

Je kunt deze ketting combineren met het paar multi vlinder oorbellen. Een ''must'' voor de lente/zomer.

2 Produceren

Specifieke referenties

UPC
547294285923
EAN-13
5476394979294

Misschien vind je dit ook interessant