Moeder-van-parel vlinder ketting vrouw
  search
  • Moeder-van-parel vlinder ketting vrouw
  • Moeder-van-parel vlinder ketting vrouw
  • Parelmoeren vlinderketting voor dames

  Moeder-van-parel vlinder ketting vrouw

  € 55,00

  Massief zilver 925

  Roze parelmoer voor vlinder en grijze parelmoer voor donut

  De bal is zilver 925

  Kettinglengte: 42 cm

  Lengte van de hanger: 20 mm

  Gratis levering - Verzending binnen 24u-48u

  Kettingen
  Hoeveelheid
  Laatste artikelen op voorraad

   

  Algemene verkoopvoorwaarden

   

  Leveringsvoorwaarden

   

  Retourbeleid

  Vlinderketting voor vrouwen: een sprankelende creatie

  De parelmoeren vlinderketting art'emi geeft stijl aan uw lente- en zomeroutfit. Hij is samengesteld uit een roze parelmoeren vlinder, een grijze parelmoeren donut en een zilveren parel, alle gemonteerd aan een fijne massief zilveren ketting. De drie kleine ornamenten van deze halsketting geven hem een sprankelende en evenwichtige uitstraling.

  Art'emi, een onberispelijke kwaliteit

  De Belgische juwelier art'emi biedt u kwaliteitsjuwelen vervaardigd uit uitzonderlijke materialen. Hier zijn de fijne ketting van het halssnoer en de grijze parel gemaakt van 925 zilver (ook bekend als sterling zilver, fijn zilver of zilver). Dit type zilver bestaat voor 92,5% uit zilver, aangevuld met 7,5% koper. Het is deze legering van zilver en koper die het materiaal de sterkte geeft die nodig is om deze ketting te maken. Al onze zilveren juwelen hebben het "925" keurmerk als teken van kwaliteit.
  De grijze donuts en de roze vlinderhangers zijn echter van parelmoer. Parelmoer is een biocomposiet dat door weekdieren in de loop van hun bestaan wordt gesynthetiseerd door de binnenkant van hun schelp te bekleden. Het woord "nacre" komt van het Arabische "naqqarah". In het Engels wordt het aangeduid met de naam die de eerste koningin Elizabeth eraan gaf: parelmoer.

  De parelmoeren vlinderketting, een stijlvol juweel

  Voor een bohemien, romantische en lichte look, is dit het perfecte juweel. De parelmoeren vlinderketting is aangenaam om dragen en zal uw beste bondgenoot zijn voor uw uitstapjes, overdag of 's avonds. Bovendien kunt u alle artemi creaties gratis laten leveren, waar u ook bent. Tot slot staat het hele team tot uw beschikking om al uw vragen te beantwoorden. Dus, aarzel niet langer en vlieg weg om te dagdromen met deze charmante ketting!

  Je kunt deze ketting combineren met het paar multi vlinder oorbellen. Een ''must'' voor de lente/zomer.

  2 Produceren

  Specifieke referenties

  UPC
  547294285923
  EAN-13
  5476394979294

  Misschien vind je dit ook interessant