15mm kind aangepaste zilveren hanger
  search
  • 15mm kind aangepaste zilveren hanger
  • Typografie gepersonaliseerde zilveren hanger 15mm kind
  • 15mm kind aangepaste zilveren hanger typografie
  • 15mm kind aangepaste zilveren hanger typografie

  15mm kind aangepaste zilveren hanger

  € 50,00

  Massief zilver 925

  Gewicht: 1.56gr

  Medaillediameter: 1,5 cm

  Aantal karakters: Recto/Verso 20 tekens

  Gratis graveren

  Gratis levering - Verzending binnen 24u-48u

  Typografie
  Grootte
  Kettingen
  Hoeveelheid

  Aanpassing

  Vergeet niet om uw personalisatie op te slaan, zodat u deze aan de winkelwagen kunt toevoegen
  • Maximaal 250 tekens
  • Maximaal 250 tekens
  • Maximaal 250 tekens
  • Geen bestanden geselecteerd .png .jpg .gif
  • Geen bestanden geselecteerd .png .jpg .gif
   

  Algemene verkoopvoorwaarden

   

  Leveringsvoorwaarden

   

  Retourbeleid

  Kinderpenning hanger: genoeg om hen te behagen!

  De medaille hanger is het maken van een comeback! Een tijdloos juweel waar je kind niet moe van wordt. Inderdaad, uw kleine stukje kool zal geen gebrek aan elegantie met deze aanpasbare kinderpenning hanger. Chic en verfijnd, het is een ideaal cadeau voor zijn verjaardag, Kerstmis, of om hem te feliciteren met zijn goede cijfers op school. Dit kwaliteitsjuweel is gratis aan te brengen op onze website. Dus aarzel niet en geef uw kind een uniek sieraad.

  De kwaliteit van de medaillehanger

  Deze massief zilver 925 medaille (samengesteld uit 92,5% puur zilver en 7,5% koper) is van grote stevigheid. Nuttig je zal me vertellen, als je nadenkt over alles wat een kind kan doen in een dag. Bovendien geeft dit uitzonderlijke metaal het juweel een ongeëvenaarde glans die onder alle omstandigheden zijn hoofdslijtage zal sublimeren. Tot slot, de juwelierszaak Art'emi creëert haar juwelen met een voorouderlijke know-how, die authenticiteit brengt aan deze prachtige hanger. Daarnaast bieden we ook de kwaliteit en knowhow van Art'emi, wij bieden ook een gratis bezorgservice.

  Personalisatie: de ervaring van een uniek juweel

  Je hebt de mogelijkheid om deze kinderpenning hanger te graveren om het nog persoonlijker te maken. Inderdaad, het is een perfect geschenk om een boodschap over te brengen of een herinnering te graveren die het kind met u verbindt. Door personalisatie kun je een verhaal vertellen. Wij bieden namelijk een breed scala aan typografie, zodat u het schrijven kiezen dat bij u past. U bijvoorbeeld de voornaam van een persoon op de medaille of hun initialen, geboortedatum, maar ook een symbool graveren. Je hebt de mogelijkheid om je juweel te maken zoals je wilt. Wacht niet langer en kies voor de aanpasbare zilveren vrouwenhanger!

  Als u onbeslist bent over de gewenste gravure, neem dan gerust een kijkje op onze blog: The Drawing, een originele gravure.

  Tot slot, de personalisatie van sieraden is volledig gratis. Neem contact met ons op voor vragen over de gravure of andere, wij zullen ze graag beantwoorden.

  Ontdek ook onze selectie van aanpasbare armbanden zoals de kindermedaille armband of de aanpasbare kinderproever.

  5 Produceren

  Specifieke referenties

  UPC
  541027072477
  EAN-13
  5450663427914

  Misschien vind je dit ook interessant