Doel hanger gravure zilver 20mm kind
  search
  • Doel hanger gravure zilver 20mm kind
  • typografie hanger doel gravure zilver 20mm kind
  • typografie hanger doel gravure zilver 20mm kind
  • typografie hanger doel gravure zilver 20mm kind

  Pendentif cible gravure argent enfant 20mm

  € 49,00

  Massief zilver 925

  Doeldiameter: 2 cm

  Gewicht: 2.14gr

  Aantal karakters: Recto/Verso 35 tekens

  Gratis graveren

  Gratis levering - Verzending binnen 24u-48u

  Typografie
  Grootte
  Kettingen
  Aantal

  Productaanpassing

  Vergeet niet om uw aanpassing op te slaan om toe te kunnen voegen aan winkelwagen
  • 250 tank. ..max
  • 250 tank. ..max
  • 250 tank. ..max
   

  Algemene verkoopvoorwaarden

   

  Leveringsvoorwaarden

   

  Retourbeleid

  De hanger van alle kinderen

  Het is waar dat het niet altijd gemakkelijk is om een geschenk voor een kind te vinden. Bovendien groeien ze zo snel dat het speelgoed dat een paar weken geleden is gekocht, voor hen al verouderd is. Hoe kom ik hier uit? Art'emi de oplossing. Een hanger richt zich op kinderzilver. Inderdaad, het is een ideaal geschenk dat noodzakelijkerwijs zal behagen kinderen, maar ook een juweel dat zal duren in de tijd.

  Durf kwaliteit te bieden met de kinderzilverende doelhanger

  Opgemerkt moet worden dat de Art'emi sieraden is toegewijd aan het verstrekken van hoge kwaliteit sieraden. Daarom gebruikt de juwelier uitzonderlijke materialen bij het maken van haar creaties. Als gevolg hiervan is deze weelderige kinderdoelhanger gemaakt van massief zilver. Dit metaal is van grote weerstand die perfect is voor kleine monsters. Echter, het enorme zilver is ook erg licht, dus het is ideaal voor een kind. Bovendien, alle zilveren sieraden heeft de 925 punch wat een hoge kwaliteit van het product betekent.

  Om de glans van deze hanger te behouden, nodigen wij u uit om te komen en ontdek onze blog over "hoe u uw zilveren sieraden schoon".

  Tot slot u ons assortiment aanpasbare kinderhangers ontdekken. Of, als u een familiegeschenk wilt aanbieden, bestaat de doelhangergravure ook voor mannen en vrouwen.

  Voeg uw korreltje zout toe: pas de doelhanger aan

  Inderdaad, het kind zilveren doel hanger heeft al vele kwaliteiten, en het is nog niet voorbij. U de doelhanger aanpassen. Dus je vraagt je toch wel af wat je op dit juweel graveren? Het Art'emi team is er om u te helpen bij uw zoektocht. U kiezen voor de initialen van het kleine monster gevolgd door de geboortedatum. Of waarom niet een symbool toe te voegen aan deze hanger, zoals een astrologisch teken. Geef plaats aan uw verbeelding en geef een uniek geschenk aan een kind.

  Tot slot, en vooral, de gratis diensten van de sieraden Art'emi : de personalisatie en levering van uw sieraden! Kom snel op de website.

  5 Items

  Specifieke referenties

  ean13
  5494650828186
  upc
  547858976878

  Misschien vind je dit ook interessant