Zilveren kraakbeenoorgesp
  search
  • Zilveren kraakbeenoorgesp
  • Zilveren kraakbeenoorgesp
  • Zilveren kraakbeenoorgesp
  • Zilveren kraakbeenoorgesp
  • Zilveren kraakbeenoorgesp

  Zilveren kraakbeenoorbel

  € 50,00

  Mono oortje voor kraakbeen in de vorm van een druppel

  Massief zilver 925

  18-karaats geel verguld

  Gewicht: 0.7g

  De grootte van de jicht; 1,2 cm x 1 cm

  Gratis levering - Verzending binnen 24u-48u

  Materiaal
  Hoeveelheid

   

  Algemene verkoopvoorwaarden

   

  Leveringsvoorwaarden

   

  Retourbeleid

  Zilveren kraakbeenoorbel: een tijdloos paar

  Je hebt geen doorboorde oren, maar blijf niet elegant en wil je je tere oren aankleden? Art'emi heeft de oplossing en dacht aan u met de zilveren kraakbeen oorbel. Dat is een goed compromis, hè? Deze oorbel is een van de trends van het moment. Het 'clips' gemakkelijk en zonder pijn! Als een bonus, het biedt u een kleine kant zowel sexy en opstandig.

  Vermeil, een vanart'emi's paradepaardjes

  Belgische sieraden art'emi benadrukt de kwaliteit sieraden gemaakt van uitzonderlijke materialen. Hier is de zilveren kraakbeenoorbel gemaakt van massief zilver (ook bekend als zilver 925 of sterling zilver). Dit metaal bevat 92,5% zilver aangevuld met 7,5% koper. Al onze zilveren sieraden draagt de "925" punch als een teken van kwaliteit.

  Daarnaast bestaat er ook een vermeil variant. Dit is zilver 925 met een gouden plaat met een minimale dikte van 3 micron. Het goud dat wordt gebruikt voor beplating is 18 karaats goud, bestaande uit 75% puur goud. Bovendien staat vermeil bekend om zijn vele voordelen. Bijvoorbeeld, het geeft geen allergie, omdat het zilver bedekt met goud, twee anallerge metalen! Daarnaast is bekend dat vermeil zeer resistent is.

  De vermeil kraakbeenoorbel van deart'emi, een universeel juweel

  Discreet, maar met deze sexy touch, het oortje voor kraakbeen in vermeil zal je kraken. Het combineert heel gemakkelijk met andere paren krullen voor mensen met doorboorde oren. Tot slot herinneren we u eraan dat u al onze creaties gratis laten bezorgen, en die, over de hele wereld. Wij staan ook tot uw beschikking om al uw vragen te beantwoorden.

  Voor een nog verfijndere complete look combineer je deze prachtige oorbel met de drop ofart'emicollectie. Wees mooi en opstandig met art'emi !

  4 Produceren

  Specifieke referenties

  UPC
  541582080364
  EAN-13
  5415820808722

  Misschien vind je dit ook interessant