De zilveren roze kwartsring van de vrouw
search
  • De zilveren roze kwartsring van de vrouw
  • De zilveren roze kwartsring van de vrouw

De zilveren roze kwartsring van de vrouw

€ 220,00

Massief zilver 925

Edelsteen: zwarte agaat of roze kwarts

Topringbreedte: 30 mm

Lage ringbreedte: 6 mm

Gewicht: 23g

Gratis levering - Verzending binnen 24u-48u

Vingerdraai
Gems
Aantal
Laatste items in voorraad

  Privacy - Beveiligingsbeleid

uw persoonsgegevens

  Leveringsbeleid

Alles wat u moet weten over levering

  Retourbeleid

Alles wat u moet weten over de retourzending

Blonde kwartsring zilveren vrouw - Romantisch tot de vingertoppen

Ontdek zonder te wachten op de roze zilveren kwarts ring zilveren vrouw gemaakt door Artemis. Romantisch en elegant, deze ring brengt u een ongeëvenaarde charme. Ontdek dit fantastische zilveren juweel versierd met halfedelstenen. U wilt waarschijnlijk het perfecte juweel vinden om te dragen zonder matiging? Deze ring zal je nooit verlaten, wat het evenement ook is. Het werd ontworpen volgens de natuur en de schoonheden daar gevonden. Geniet nu van zijn pasteltinten. Laat je bedwelmen met frisheid en poëzie.

De zilveren zilveren kwartsring vrouw zal je nooit verlaten

Wil je een prestigieus sieraad kopen? De roze zilveren dameskwartsenring is voor jou gemaakt! Ideaal om je gevoeligheid te onthullen, het verfraait je stijl met elegantie, zowel overdag, met een klassieke outfit, als 's avonds, met een meer geprimede look. Laat je persoonlijkheid zien terwijl je je hand vergroot. De kracht van zijn half-kostbare steen onderstreept je vrouwelijkheid. Heel romantisch en poëtisch. Adopteer de roze zilveren dameszilverkwenring van art'emi.

Jouw missie van het moment? Zoek een cadeau voor een buitengewone vrouw. Wat als het perfecte cadeau bestond? Art'emi biedt u, in feite, om deze prachtige ring aan te bieden aan de vrouw die je dierbaar is. Kostbaar en delicaat, zal ze haar hart verrukken zonder vertraging.

Kies voor een prachtig cadeau, naar het beeld van een uitzonderlijke vrouw. Kies de weelderige zilveren roze dames zilveren kwarts ring van art'emi. Sport dan een sprankelende en elegante stijl. Het plezier is nu bij de hand met art'emi.

Weelderigheid rijmt op kwaliteit dankzij art'emi ringen

Onder onze brede selectie van sieraden, ontdekt u onze verschillende vrouwen ringen, elk gemaakt met de grootst mogelijke zorg. Met name dankzij de zuiverheid van de materialen, de hele selectie toont onberispelijke kwaliteit. De zilverroze kwartsring voor dames, gemaakt en gevormd door art'emi, is ontworpen uit 925 massief zilver. Dit materiaal is onberispelijk versterkt en duurzaam. Daarnaast is roze kwarts een heldere, vrouwelijke steen. Laat je bedwelmen door dit majestueuze juweel.

Op zoek naar een ring die bij jouw persoonlijkheid past? Dankzij art'emi, heb je gevonden! Draag de zilverroze kwartsring voor dames: het is ideaal voor alle omstandigheden. De witte gloed begeleidt u dagelijks, perfect benadrukken van de zachtheid van uw huid. Genoeg om de verlangens van lichtheid en wulpsheid te bevredigen.

Aarzel niet om het te associëren met onze massief zilveren creolen clusters van roze kwarts.

2 Items

Specifieke referenties

ean13
5432800373452
upc
543280045443

Je bent misschien ook geïnteresseerd in