Gratis graveren

Bent u op zoek naar de perfecte juwelierszaak in Halle voor mannen, vrouwen of kinderen? De sieradenontwerper Art'emi heeft iets om je te vullen. Kettingen, oorbellen, armbanden, fijnproevers, ringen en sieraden bezet met halfedelstenen wachten op u op onze online sieraden. Ontdek zonder verdere vertraging alle verfijnde creaties die Artemis ontwerpt in zijn juwelenatelier in Brussel

Juwelen in Brussel

Ontdek ons volledige assortiment sieraden

Dames sieraden Heren sieraden Kindersieraden

Gratis verzending in heel België

Superieure juwelenkwaliteit in uw juwelierszaak in Halle

Uw ambachtelijke juwelier in Halle, Artémi Vasilakis, opgeleid aan de Brusselse Academie voor Kunsten en het Instituut voor Gemmologie in Antwerpen. Hierdoor kan hij u sieraden van uitzonderlijke kwaliteit garanderen.

Al onze juwelen zijn ontworpen volgens een voorouderlijke knowhow met uitzonderlijke materialen die met zorg zijn geselecteerd. Sieraden toegewijd aan lokale en hoogwaardige materialen, alle componenten van onze creaties komen uit Europa. Hierdoor kunnen wij u een betere traceerbaarheid van producten garanderen. Met respect voor het milieu stelt deze aanvoer in Europa ons ook in staat om de vervuiling te beperken die kan worden veroorzaakt door de verschillende transporten van grondstoffen.

Neem contact met ons op

Ontdek onze andere juwelen

Gratis graveren en bezorgen in heel België

Personaliseer de creaties van uw juwelier tot halle

Wilt u uw sieraad uniek maken? Maak er een ideaal cadeau van, dat zijn gelijke niet kent? Juwelier Art'emi regelt het voor u. Inderdaad, de aanpassingsservice is inbegrepen voor alle sieraden met een zilveren plaat. Laat iets graveren dat op jou lijkt met de inscriptie naar keuze op bijvoorbeeld een zilveren armband, een medaille of een manchetknoop.

Ontdek enkele ideeën voor mogelijke graveren op onze juwelen:

- Initialen

- Een datum

- Een symbool

- Een tekening

- Een afbeelding

- Een astrologisch teken

- Een logo

Alle gelegenheden zijn goed om een juweel aan een geliefde aan te bieden, dus maak gebruik van onze service om je hart te laten spreken.

Stuur ons een bericht

       Gratis graveren

Uw ambachtelijke juwelier in Halle biedt collecties voor het hele gezin

Art'emi richt zich vooral op de kwaliteit van haar sieraden. Ons brede assortiment kostuumjuwelen en massief zilveren sieraden heeft iets om aan al uw wensen te voldoen.

Van de bedelarmband tot de gepersonaliseerde zilveren medailles, hangende gespen, rozenkwarts sieraden of 925 zilveren ringen, onze collecties herensieraden , damesjuwelen en kindersieraden en gepersonaliseerde sieraden weerspiegelen uw ware karakter. 

Het sterling zilver dat de ontwerpen van sieraden vormt, zorgt Art'emi voor de levensduur van uw sieraden. Echte tijdloze creaties, Art'emi modeaccessoires en sieraden begeleiden je je hele leven.

Roepen

Vertrouw op de expertise van uw ambachtelijke juwelier in Halle voor uw zilveren juwelen

Massief zilver 925 is een van de belangrijkste legeringen die in onze creaties worden gebruikt. Bekend om zijn verschillende eigenschappen, zorgt het voor de glans en robuustheid van uw sieraden. Tijdloos en elegant, u kunt onze zilveren sieraden dragen met elk van uw outfits.

Om meer te weten te komen over de verschillende edelmetalen, maar ook over de halfedelstenen die we gebruiken om onze sieraden te maken, aarzel dan niet om onze gids voor materialen te raadplegen.

Nadat je al de kans hebt gehad om met grote namen in de mode te werken, zullen alle sieraden die Artemis maakt je alleen maar verleiden. Naast de modellen die beschikbaar zijn in onze catalogus, kunt u ook een beroep doen op zijn expertise voor het maken van sieraden op maat.

Gratis graveren en bezorgen in heel België

Neem contact met ons op

Gratis levering vanuit uw juwelierszaak in Halle

Art'emi is ook het comfort van snelle levering aan huis. Wij leveren in alle wijken van Halle, van Kluis, Sint-Rochus en Grote Weide, tot Lembeek of Buizingen. Profiteer ook van gratis levering in nabijgelegen steden, zoals Pepingen, Beersel, Tubeke, Sint-Pieters-Leeuw of Kasteelbrakel. Aarzel niet langer en laat je verleiden door het paneel van sieraden dat wij op onze website aanbieden. Of het nu voor mannen, vrouwen, kinderen, voor jezelf of om aan te bieden is, ontdek onze verschillende assortimenten op onze e-shop!

Bel ons: +32 496 71 08 40

Maandag t/m vrijdag van 09:00u tot 18:00u

Bestel vanuit heel Vlaanderen

Limburg - Kortrijk - Antwerpen - Gent - Brugges - Mechelen - Oostende - Genk  - Roeselare -  Dendermonde - Beringen - Vilvoorde - Turnhout - Sint-Truiden - Vorst -  Halle - Ninove - Waregem - Ieper - Lier - Tienen - Lommel - Menen - Tongeren - Bilzen - Aarschot -Deinze - Herentals - Izegem - Haerelbeke -  Ronse - Morstel - Maaseik - Diest - Hoogstraten - Torhout - Tielt - Aalst - Hasselt