Gratis graveren

Bouton de manchette Bruxelles

Het begon allemaal in 2002, toen de jonge Belgische ontwerpster Artemis Vasilakis besloot haar atelier op te richten om u haar originele en aanpasbare sieraden aan te bieden. Kortrijk Jewellery: art'emi biedt u haar unieke creaties aan voor gratis levering in heel België en tegen een betaalbare prijs.

Ontdek ons volledige assortiment sieraden

Gratis verzending in heel België

Aanpasbare creaties en gratis verzending

Wilt u een onvergetelijk geschenk aanbieden dat de persoon aan wie u het zult aanbieden zal raken? Er is dus niets beter dan een van onze creaties te kiezen en uw persoonlijke touch toe te voegen. Je kunt zelfs gratis een datum, een voornaam of een woord van liefde of vriendschap op de meeste van onze sieraden graveren. Een boodschap die uw dierbaren zeker zal behagen en een geschenk dat u zich kunt veroorloven dankzij de betaalbare prijs. Want bij art'emi geloven wij dat kwaliteitssieraden voor alle budgetten toegankelijk moeten zijn.

Wij bieden een breed scala aan aanpasbare sieraden en accessoires die mannen, vrouwen en kinderen zullen verrassen. Onze aanpasbare aanbiedingen voor vrouwen zijn beschikbaar in dames kettingendames armbandendames accessoires en vrouwen gourmets. Dan personaliseren we voor mannen ook heren gourmetsherenkettingenherenarmbanden en 

herensleutelhangers, maar ook notitieclipsmanchetknopen en kraagwalvissen. Tot slot, voor kinderen, bieden wij u om kinderarmbandenkinderkettingen en kinderrestaurants 

aan te passen. 

Smelt voor onze aanpasbare zilveren slaaf armband vrouw, onze ketting medaille medaille aanpasbare man of onze gastronomische naam zilveren aanpasbare kind. Met art'emi bent u er zeker van dat u het leuk vindt.

Ontdek onze andere juwelen

Kortrijkse juwelen, kwaliteitsjuwelen en accessoires

Om u unieke sieraden aan te bieden die bestand zijn tegen de tijd, gebruiken we uitsluitend edele materialen. Onze metalen omvatten 9 of 18 karaat goud, massief 925 zilver of vermeil. Onze stenen zijn zorgvuldig geselecteerd uit een paneel van edelstenen en halfedelstenen. We gebruiken ook katoen plantaardige vezels, leer en parelmoer. Zo weerspiegelen al onze materialen het imago van onze creatieve werkplaats: uitzonderlijke kwaliteit en unieke knowhow voor een uitzonderlijk juweel.

Daarnaast wordt het creatieve proces volledig uitgevoerd  in ons atelier in Brussel. Artemis Vasilakis verbeeldt, tekent en maakt vervolgens elk stuk afzonderlijk. Een lang en complex proces, dat leidt tot het ontwerp van een juweel met onberispelijke kwaliteit en aantrekkelijk ontwerp.

Kortrijkse juwelen, kwaliteitsjuwelen en accessoires

Wij maken onze damessieraden van verschillende materialen, zodat u voor elke stijl iets kunt vinden. Van sieraden gemaakt met grosgrain lint, tot massief zilveren kettingen voor vrouwen, tot de atypische en originele zilveren hart ketting. Schenk een zilveren agaat ring of een zilveren vierkante ketting met een gepersonaliseerde gravure, twee uitstekende geschenkideeën voor Kerstmis, Moederdag of Valentijnsdag voor uw partner.

Dus, om stijlvol en trendy te blijven, bekijk onze collectie damesjuwelen. Met een assortiment dat na verloop van tijd zijn schoonheid behoudt, blijft u zeker in stijl, en dat voor een democratische prijs.

Juwelen kunnen even origineel en excentriek zijn. Of u ze nu verkiest voor puur esthetische smaak of omdat ze bij uw persoonlijkheid passen, u vindt er zeker een die bij u past tussen onze creaties. Waarom probeert u bijvoorbeeld niet onze rode koraalcreolen in zilver?

Uw juwelier in Luik voor de personalisatie van uw juwelen

Wij weten dat het niet altijd gemakkelijk is om een juwelier te vinden die personalisatie van uw sieraden aanbiedt. Als pioniers op het gebied van graveren bieden wij u de mogelijkheid uw sieraden te personaliseren op onze website. Onze sieraden worden met de hand gemaakt met behulp van traditionele technieken en zijn uniek voor elk individu.

Onze gravures worden met zorgvuldigheid direct in ons atelier gemaakt. U vindt op onze website voorbeelden van gravures die gemaakt kunnen worden, maar u kunt ook een gravure naar keuze kiezen.

Gratis gravure en levering in heel België

Art'emi juwelen online, we zijn altijd beschikbaar

Het doel van ons e-commerce platform is dus om zoveel mogelijk aan uw verwachtingen te voldoen door u een ruime keuze aan sieraden en accessoires aan te bieden. Dankzij het filtersysteem vindt u gemakkelijk het accessoire dat bij u past. Of het nu gaat om een macramé armband voor mannen of een houten armband voor mannen, een zilveren hanger ketting voor vrouwen of een slavenarmband voor vrouwen, al onze juwelen zullen u zeker een trendy en chique uitstraling geven.

Aarzel dus niet langer en bezoek onze site voor meer informatie en interessante aanbiedingen. Zo vindt u onze talrijke stukken voor mannen, vrouwen en kinderen toegankelijk voor de budgetten en van een onberispelijke kwaliteit.

Bouton de manchette Bruxelles

Uw juwelierszaak in Luik biedt u de levering van uw juweel aan

Of u zich nu in Jupille-sur-Meuse, Sclessin, Angleur of Chênée bevindt, uw juwelier in Luik biedt u een gratis levering van uw bestelling. Of het nu gaat om een sieraad of een fijn sieraad, wij verpakken al onze creaties zorgvuldig om problemen tijdens het transport te voorkomen. Koop onze sieraden of u nu in het centrum van Luik woont, in de Guillemins, in het Quartier Latin of in d'Outremeuse. Wij leveren ook in naburige wijken zoals Saint-Laurent en Rocourt. Aarzel niet langer en ontdek de catalogus van hedendaagse juwelen en de afgewerkte juwelen gemaakt door uw juwelier in Luik!

Gratis levering in heel België

Bel ons: +32 496 71 08 40

Maandag tot vrijdag van 09u tot 18u