Het begon allemaal in 2002, toen de jonge Belgische ontwerpster Artémi Vasilakis besloot haar atelier op te richtten om u haar originele en aanpasbare sieraden aan te bieden. Kortrijk Jewellery: art'emi biedt haar unieke creaties in de gratis verzending in heel België en tegen een betaalbare prijs.

Aanpasbare creaties en gratis verzending

Wilt u een onvergetelijk cadeau geven dat de persoon aan u zal raken? Er is dus niets beter dan het kiezen van een van onze creaties en het toevoegen van uw persoonlijke touch. U eigenlijk een datum, een voornaam of een woord van liefde of vriendschap gegraveerd op de meeste van onze sieraden, en dit gratis. Een boodschap die zeker zal uw dierbaren en een geschenk dat u zich veroorloven dankzij de betaalbare prijs zal behagen. Want op art'emivinden wij dat kwaliteitssieraden toegankelijk moeten zijn voor alle budgetten.

Wij bieden een breed scala aan aanpasbare sieraden en accessoires die mannen, vrouwen en kinderen zullen bekoren. Onze aanpasbare aanbiedingen voor vrouwen variëren van dameskettingen, damesarmbanden, damesaccessoires en damesproevers. Dan passen we voor mannen ook mannelijke fijnproevers, herenkettingen, herenarmbanden en mansleutelringen aan,maar ook ticketclips, manchetknopen en kraagwalvissen. porte-clés homme Tot slot, voor kinderen, bieden wij u aan om de armbanden kind, kinderkettingen en kinderproeverzen aanpassen.

Smelt voor onze aanpasbare zilveren zilveren slavenarmbandvoor dames, onze aanpasbare zilveren mannenmedailleketting of onze gastronomische voornaam aanpasbaar zilveren kind. Met art'emi, bent u zeker te behagen.

Kortrijk Sieraden, kwaliteitssieraden en accessoires

Om u unieke en tijdbestendige sieraden aan te bieden, gebruiken wij alleen edele materialen. Onze metalen omvatten 9 of 18 karaat goud, 925 massief zilver of vermeil. Onze stenen zijn zorgvuldig geselecteerd uit een paneel van kostbare en halfedelstenen. We gebruiken ook katoenen groentevezel, leer en parelmoer. Zo weerspiegelen al onze materialen het imago van onze creatieve werkplaats: uitzonderlijke kwaliteit en unieke knowhow, voor een uitzonderlijk juweel.

Daarnaast wordt het creatieve proces volledig uitgevoerd in onze werkplaats in Brussel. Artémi Vasilakis verbeeldt, tekent en maakt dan elk stuk individueel. Een lang en complex proces, wat resulteert in het ontwerpen van een juweel van onberispelijke kwaliteit en aantrekkelijk design.

Bijouterie CourtraiBijouterie Courtrai Bijouterie CourtraiBijouterie Courtrai