Sta je op het punt om je huwelijksaanzoek te doen en op zoek naar de mooiste verlovingsring? Wilt u een gepersonaliseerd en uniek juweel aanbieden voor de verjaardag van een geliefde of een vriend? Of wilt u uzelf gewoon trakteren door uw versiering te voltooien met een uniek juweel dat op u lijkt? Art'emi is een Belgische juwelierszaak die sinds 2002 juwelen maakt met een ongeëvenaarde knowhow. Bestel online een juweel uit het ruime assortiment juwelen tot aan uw huis in Deinze.

Deinze jewelry: Art'emi, uw juwelen met massa's creaties

Art'emi biedt u originele creaties voor alle smaken en budgetten. Zo vindt u sieraden voor vrouwen, accessoires en sieraden voor mannen of een assortiment voor kinderen. Sublimeer je halslijn met een gouden hanger, kleed je hand en pols aan met een gouden ring en een leren bandje. Of maak je pak compleet met mooie manchetknopen of kraagwalvissen voor je overhemd. Bied een gepersonaliseerde fijnproever aan met een voornaam of datum of een gegraveerde militaire plaquette. Denk ook aan je juwelierszaak die aan Deinze bezorgt om unieke gelegenheden te vieren: doop, Valentijnsdag, Moederdag en vele andere. Alle gelegenheden zijn goed om een juweel aan te bieden!

Laat het juweel dat u aanbiedt personaliseren 

Kies je liever voor een gegraveerd juweel om een datum, een voornaam of een symbool te vereeuwigen, dan is dat mogelijk. Art'emi heeft altijd al sieraden willen maken die lijken op de persoon die het zal dragen. Daarom biedt het sinds 2003 aanpasbare sieraden aan. Inderdaad, u hoeft alleen maar de gewenste gravure op te geven bij het bestellen van het juweel van uw keuze. Bovendien worden er geen extra kosten in rekening gebracht.

Uw juwelier levert gratis aan Deinze 

Met uw juwelierszaak Art'emi, geniet u van gratis, snelle en gemakkelijke levering van uw juwelen in Deinze. Van de wijk Schave tot Petegem-aan-de-Leie via Zeveren, Astene en Sint-Martens-Leerne, de hele stad kan ervan genieten. Geen paniek als u in een nabijgelegen stad woont (Nevele, Nazareth, Zulte, De Pinte, Dentergem) leveren wij ook aan u!

Geniet nu van alle Belgische knowhow en vakmanschap in een paar klikken aan uw deur.

Bestel vanuit heel Vlaanderen

Limburg - Kortrijk - Antwerpen - Gent - Brugges - Mechelen - Oostende - Genk  - Roeselare -  Dendermonde - Beringen - Vilvoorde - Turnhout - Sint-Truiden - Vorst -  Halle - Ninove - Waregem - Ieper - Lier - Tienen - Lommel - Menen - Tongeren - Bilzen - Aarschot -Deinze - Herentals - Izegem - Haerelbeke -  Ronse - Morstel - Maaseik - Diest - Hoogstraten - Torhout - Tielt - Aalst - Hasselt