Wil je een uniek cadeau geven en op zoek gaan naar een juwelier in Harelbeke voor het perfecte cadeau? Wil je je lieve en tedere behagen door haar een juweel aan te bieden voor haar verjaardag? Een vriendin is net bevallen en jij wilt haar een geboortecadeau geven? Art'emi is een unieke en handgemaakte sieraadontwerper met nauwkeurige en zorgvuldige technieken. De collectie damesjuwelen, heren - en kindercreaties combineert robuustheid, kwaliteit en elegantie. Zo vindt u altijd iets om een geliefde te plezieren, voor alle budgetten.

Composities van materialen en stenen in de finesse van kunst

Dankzij zijn opmerkelijke werk van massief zilver, 18-karaats goud, of het nu geelgoud, roségoud of witgoud is, is elk juweel van grote precisie. Ook behandelt ze met haar knowhow materialen en edelstenen of halfedelstenen tot in de perfectie. Je zult onvermijdelijk je geluk vinden tussen kwarts, leer, toermalijn, diamant, turkoois, vermeil, enz. Al deze materialen vormen haar creaties en het brede assortiment dat ze aanbiedt: ringen, oorbellen, hangers, manchetknopen, sleutelhangers, fijnproevers en zelfs tangen. Tot slot, weet dat het voor u heel gemakkelijk is om uw juweel thuis te ontvangen in Harelbeke dankzij de gratis levering door uw juwelier Art'emi !

Harelbeke Sieraden: Kies voor sieraden maatwerk

Voor u lijkt het ideale cadeau op de persoon en wilt u een gepersonaliseerd juweel aanbieden? Het is mogelijk! Inderdaad, Art'emi zorgt voor het graveren van het juweel van uw keuze in de stijl die u wilt. Maak je geen zorgen, je kunt de rendering simuleren voor je bestelling.

Online bestellen en gratis thuisbezorgd worden

Ontvang uw bestelling snel en gratis bij uw juwelierszaak in Harelbeke en ook in buurten als Bavikhove, Hulste, Klein Harelbeke, Collegewijk en Stasegem. Woon je in een nabijgelegen stad? We leveren ook de steden Kuurne, Deerlijk, Lendelede, Zwevegem en Wielsbeke.

Ontdek al onze beste creaties en plaats nu uw bestelling in onze e-shop!