Zilveren sieraden en accessoires wachten op u in onze e-shop. U vindt in onze online shop tientallen unieke stukken, bedacht door Artemis – Belgische ontwerper. Dankzij onze gratis bezorgservice kunt u de creaties selecteren die u interesseren en deze gratis bij u thuis laten bezorgen. Bijouterie Sint-Gillis: bezwijk voor de charme van onze juwelen en accessoires.

Unieke, gepersonaliseerde  stukken

Ben je op zoek naar een perfect cadeau, voor een vrouw, een man of voor een kind? Wacht dus niet langer om al onze aanpasbare sieraden te ontdekken. Artemis graveert voor u een eeuwige boodschap op een juweel of accessoire naar keuze. Op deze manier zul je een geschenk aanbieden dat echt uit het hart komt en perfect je genegenheid vertegenwoordigt. U kunt kiezen voor een Engelse typografie of een klassieke typografie. 

Je hebt ook de mogelijkheid om beide zijden van de door jou gekozen creatie te graveren. Als u bijvoorbeeld de aangepaste zilveren vierkante ketting voor vrouwen bestelt, kunt u een citaat laten graveren dat u leuk vindt aan de voorkant en een tekening aan de achterkant. Ben je op zoek naar een cadeau voor een man? Ontdek de hemdkraag walvis Richard. Pure elegantie. Ook hier kun je beide zijden van dit onnavolgbare accessoire laten graveren.

Bijouterie Sint-Gillis: vind een juweel voor het leven  

Alle sieraden en accessoires op onze e-shop zijn gemaakt van de beste materialen. Neem bijvoorbeeld zilveren accessoires: die zijn allemaal gestempeld met het acroniem 925. Dit acroniem is dus het bewijs van hun kwaliteit. Omdat onze kwaliteitscriteria minstens zo hoog zijn als die van u, kunt u in de art'emi juwelierszaak stukken kopen die u uw hele leven zullen vergezellen. 

Om elke dag te dragen, zoals de zilveren slavenarmband, of om liever een avond te zijn, zoals de rechthoekige manchetknop, zullen onze sieraden altijd aan uw zijde blijven.

Aarzel niet om al onze damessieraden, herensieraden en kindersieraden op onze site te ontdekken.

Bijouterie Saint-Gilles Bijouterie Saint-Gilles Bijouterie Saint-Gilles Bijouterie Saint-Gilles

Bestel vanuit heel Brussel

Anderlecht  - Oudergem - Evere  - Vorst  -  Molenbeek - Sint-Joost - WatermaalBosvoorde - Schaarbeek  - Sint-Lambrechts-Woluwe - Etterbeek - Sint-Pieters-Woluwe - Sint-Pieters-Woluwe - Sint-Agatha-Berchem - Elsene -  Ukkel - Brussel - Jette - Ganshoren - Koekelberg - Sint-Gillis