Gratis gravure

Bouton de manchette Bruxelles

Zilveren juwelen en accessoires wachten op u in onze e-shop. In onze online winkel vindt u tientallen unieke stukken, ontworpen door Artemi - een Belgische ontwerper. Dankzij onze gratis leveringsdienst kunt u de creaties die u interesseren uitkiezen en ze gratis bij u thuis laten leveren. Bijouterie Saint-Gilles: laat u verleiden door de charme van onze juwelen en accessoires.

Ontdek ons hele juwelenassortiment

Gratis levering in heel België

Unieke en op maat gemaakte stukken

Bent u op zoek naar het perfecte cadeau voor een vrouw, een man of een kind? Wacht dan niet langer om al onze aanpasbare juwelen te ontdekken. Artemi graveert een eeuwige boodschap op een juweel of een accessoire naar keuze. Op die manier geeft u een geschenk dat echt uit het hart komt en dat uw genegenheid tot in de perfectie weergeeft. U kunt kiezen tussen Engelse of klassieke typografie. 

U hebt ook de mogelijkheid om beide kanten van het door u gekozen ontwerp te laten graveren. Als u bijvoorbeeld de gepersonaliseerde zilveren vierkante halsketting voor vrouwen bestelt, kunt u aan de voorkant een citaat laten graveren waarvan u houdt, en aan de achterkant een ontwerp. Zoek je in plaats daarvan een cadeau voor een man? Ontdek de Richard shirt kraag walvis. Pure elegantie. U kunt ook beide kanten van dit onnavolgbare accessoire laten graveren.

Bouton de manchette Bruxelles

Ontdek onze andere juwelen

Bijouterie Saint-Gilles : vind een juweel voor het leven

Alle juwelen en accessoires in onze e-shop zijn gemaakt van de beste materialen. Neem bijvoorbeeld de zilveren accessoires: ze zijn allemaal gestempeld met het 925 logo. Dit merkteken is een bewijs van hun kwaliteit. 

Omdat onze kwaliteitsnormen minstens zo hoog zijn als de uwe, kunt u bij Art'emi juwelen kopen die een leven lang meegaan. 

Om elke dag te dragen, zoals de zilveren slavenarmband, of om de voorkeur te geven aan een avondje uit, zoals de rechthoekige manchetknoop, onze juwelen zullen altijd aan uw zijde zijn.

Aarzel dus niet om al onze damessieraden, herensieraden en kindersieraden op onze site te ontdekken.

Bel ons op: +32 496 71 08 40

Maandag tot vrijdag van 09:00u tot 18:00u