Gratis graveren

Ben je op zoek naar het mooiste cadeau aan een persoon die je dierbaar is? Juwelen in Elsene Art'emi heeft iets om je hart te vullen. U vindt in onze e-shop unieke stukken, zowel voor mannen en vrouwen als voor kinderen. Bezwijk voor de charme van onze zilveren sieraden en accessoires gemaakt in onze sieradenwerkplaats in Brussel

Juwelen in Brussel

Ontdek ons volledige assortiment sieraden

Dames sieraden Heren sieraden Kindersieraden

Gratis verzending in heel België

Bijouterie Elsene: focus op kwaliteit en uitmuntendheid

Wilt u een juweel of accessoire vinden dat na verloop van tijd standhoudt? Naar het beeld van uw genegenheid zijn art'emi creaties – ixelles sieraden – ontworpen om door de jaren heen te gaan. Gemaakt van massief 925 zilver, behouden onze sieraden eeuwig hun glans vanaf de eerste dag. De edele materialen waaruit ze bestaan, zorgen ervoor dat u bestand bent tegen elke test.

Een juweel is het perfecte accessoire om een outfit te sublimeren. Maar het is ook iets dat veel zegt over je persoonlijkheid. Uw ambachtelijke juwelier in Elsene heeft dit begrepen en maakt uw juwelen volgens ambachtelijke juwelentechnieken. Zijn opleiding aan de Academie voor Schone Kunsten in Brussel en aan het Instituut voor Gemmologie in Antwerpen laat hem toe om u creaties van uitzonderlijke kwaliteit te garanderen.

Art'emi is het sieradenmerk dat op jou lijkt. Tot uw beschikking transcriberen zijn creaties de persoonlijkheid van degene die ze draagt. Het zijn juwelen vol betekenis en emoties. De vervaardiging van sieraden wordt met de hand uitgevoerd met uitzonderlijke materialen, wat getuigt van hun authenticiteit. Aarzel niet om de website van de ontwerper te raadplegen om de omvang van haar collectie te ontdekken.

Neem contact met ons op

Ontdek onze andere juwelen

Gratis graveren en bezorgen in heel België

Bijouterie Ixelles: voor vrouwen en voor mannen

Wil je een uniek en uniek cadeau aanbieden aan een vrouw? De keuze van onze sieraden zal u sprakeloos achterlaten. Ontdek onder onze paradepaardjes bijvoorbeeld de gravures vrouw. U vindt er kettingen, armbanden, maar ook fijnproevers en accessoires. Wil je een gepersonaliseerde ketting aanbieden? De zilveren hart ketting en de ronde medaille ketting zijn perfect voor alle gelegenheden. Heb je liever een armband? Aarzel niet om de doeltouwarmband te raadplegen, u kunt ook de kleur van het koord van uw juweel kiezen.

In de categorie aanpasbare accessoires voor vrouwen vindt u veel alledaagse accessoires. De ovale zilveren sleutelhanger of de zilveren hartsleutelhanger zal hem elke dag van zijn week vergezellen. Op deze manier zal de vrouw aan wie je het aanbiedt je liefde dagelijks herinneren.

Mannen blijven niet achter in de sieradenindustrie. Ze versieren hun outfits nu net zo graag als vrouwen. Daarom vergeet Art'emi ze niet en stelt ze een even gevarieerde collectie trendy sieraden en accessoires ter beschikking. Ontdek al onze herenstukken in de speciale categorie, zoals de essentiële vierkante manchetknopen.

Stuur ons een bericht

       Gratis graveren

Bijouterie Elsene: ook voor kinderen

Ben je op zoek naar een cadeau om aan een kind te geven? Ga naar de kindersieraden of kindergravures sectie van onze site. Je vindt er sieraden voor alle leeftijden en voor alle persoonlijkheidstypen. Je kind is een avonturier, hij droomt van reizen en verkenning? Je kunt iets vinden om het te vullen met onze zilveren bootketting, gecombineerd met de zilveren bootarmband. De zilveren vliegtuigketting en de zilveren vliegtuigarmband zouden hem net zo goed gelukkig kunnen maken. Houdt uw kind eerder van eenvoudige genoegens en dromen van een elegant juweel? Laat hem kennismaken met de gepersonaliseerde slavenarmband, of de verzilverde militaire kinderketting. Ten slotte zullen de jongenspersonagearmband en de meisjespersonagearmband perfect zijn als hij een juweel in zijn beeltenis wil. Je kunt ook zijn voornaam, geboortedatum of een van zijn tekeningen laten graveren.

Roepen

Een origineel geschenk om je genegenheid te symboliseren

Art'emi jewelry biedt een uitzonderlijke personalisatieservice, volledig gratis. Dankzij deze service kunt u een 100% uniek geschenk aanbieden, gegraveerd met een boodschap naar keuze. Je kunt een memorabele datum hebben, een persoonlijke tekening, een belangrijke quote, een voornaam... Al uw wensen zullen worden vervuld door alle geboden mogelijkheden. Voor nog meer maatwerk bieden we zelfs twee soorten belettering aan. U kunt dan kiezen tussen Engelse typografie of klassieke typografie. Pas uw sieraden of accessoire nu aan met de live preview, beschikbaar op alle aanpasbare sieradencategorieën.

Neem contact met ons op

Deel uw specifieke wensen met uw ambachtelijke juwelier in Elsene

Wilt u een van uw horloges of hangers laten personaliseren? Via het contactformulier dat u onderaan deze pagina vindt, kunt u dit specifieke verzoek indienen bij uw juwelier.

Al twintig jaar expert op het gebied van graveren, laat uw verbeelding spreken en vertrouw op de zorgvuldigheid van Artemis voor originele aanpassingen, of het nu gaat om uw sieraden, bestek of andere accessoires. Transformeer elementen uit uw dagelijks leven in unieke stukken met onze graveerservice.

Uw ambachtelijke juwelier in Elsene en zijn selectie edelmetalen

Voor de vervaardiging van onze sieraden werken wij met verschillende metalen van superieure kwaliteit uit Europa. Onder deze vindt u 925 zilver, vermeil en goud, die kunnen worden afgenomen in geelgoud, witgoud en zelfs roségoud. Naast onze legeringen selecteren we verschillende halfedelstenen en parels voor het zetten van onze creaties.

Gratis verzending in heel België

Stuur ons een bericht

Levering aangeboden door uw ambachtelijke juwelier in Elsene, waar u ook bent in België

Woon je in Elsene? U wilt weten of uw buurt kan profiteren van de bezorgservice van uw ambachtelijke juwelier in Elsene. Wij leveren bij u waar u ook bent in de gemeente:

- Ter Kamerenbos

- Flageyplein

- Luxemburgplein

- Wijk St. Bonifatius

- Kastelein

Art'emi juweliers leveren gratis overal in België, Frankrijk en zelfs buiten de Europese Unie. U kunt uw cadeau ook rechtstreeks bij de ontvanger thuis laten bezorgen. U hoeft alleen maar zijn adres in het leveringsgedeelte in te voeren en uw adres in het factureringsgedeelte. Profiteer dus net zoveel van onze bezorgservice als van de gratis gravure en bied een Art'emi-juweel aan een persoon van wie u houdt.

Neem contact met ons op

Bel ons: +32 496 71 08 40

Maandag t/m vrijdag van 09:00u tot 18:00u

Ontdek al onze juwelierszaken in Wallonië

Bijouterie Andenne -  Bijouterie Arlon - Bijouterie Ath - Bijouterie Binche - Bijouterie Charleroi - Bijouterie Chimay - Bijouterie Dinant - Bijouterie Enghien - Bijouterie Fleurus - Bijouterie Gembloux - Bijouterie Herstal - Bijouterie Huy - Bijouterie La Louvière - Bijouterie Liège - Bijouterie Limbourg - Bijouterie Malmedy - Bijouterie Marche en Famenne - Bijouterie Mons - Bijouterie Mouscron -& nbsp; Bijouterie Namur - Bijouterie Nivelles - Bijouterie Ottignies - Bijouterie Seraing - Bijouterie Soignies - Bijouterie Tournai - Bijouterie Tubize - Bijouterie Verviers - Bijouterie Virton - Bijouterie Wavre