Gratis graveren

Bouton de manchette Bruxelles

Wil je een cadeau geven aan een dierbare? Een eenvoudige persoonlijke wens om u gepersonaliseerde sieraden van hoge kwaliteit te kopen? Kies onze juwelierszaak in Brussel Art'emi voor unieke en originele sieraden. Wij stellen u in staat om ze aan te passen aan uw wensen. Dankzij uw verbeelding geven onze prestaties een meer persoonlijke afwerking aan uw dagelijkse outfits. Ukkeljuwelen: wacht niet langer en kom onze online shop raadplegen die gratis levering aanbiedt in de hele Belgische hoofdstad en daarbuiten.

Ontdek ons volledige assortiment sieraden

Gratis verzending in heel België

Ambachtelijk juwelier Ukkel: een unieke knowhow in zijn soort

De online juwelierszaak biedt Art'emi creaties die sinds 2002 veel mensen hebben verrukt. Ons merk is namelijk al bijna 20 jaar actief op het gebied van sieraden. Ons werk is in de loop der jaren sterk gediversifieerd, om zo onze doelgroep uit te breiden en zo te zorgen voor de tevredenheid van meer klanten. Wij bieden creaties voor iedereen: mannen, vrouwen en kinderen. Modeaccessoires voor uw speciale gelegenheden, maar ook om uw dagelijkse outfits compleet te maken.

Zo kunt u in onze collecties stukken vinden zoals: de militaire plaat gepersonaliseerde zilveren man, de ketting roze zilveren gepersonaliseerde vrouw of het gastronomische karakter meisje gepersonaliseerde kind. Iedereen vindt wat hij zoekt.

Ontdek onze andere juwelen

Bijouterie Ukkel, al uw wensen online

Blader door onze brede collectie heren sieraden accessoires, en dames accessoires om aan te bieden zonder moderatie, bij alle gelegenheden. Ben je op zoek naar een cadeau voor een kind? Ontdek onze kindergravureskinderkettingen en kinderarmbanden.

Onze dames sieraden zijn gemaakt met verschillende materialen en je vindt er alle stijlen. Bijvoorbeeld zeester oorbellen verguld gouden of zilveren vrouw of de brede ring zilveren ster vrouw.

Ambachtelijk juwelier Ukkel: kwaliteitsmaterialen voor uw juwelen

Naast het hebben van een sieradenatelier heeft Artemis ook een graveeratelier. Tegenwoordig kun je gemakkelijk eindigen met sieraden van grote merken die vaak minder origineel en persoonlijk zijn. Dus, om een meer authentiek tintje te geven, vertrouw je je sieraden toe aan Artemis.

Dankzij haar knowhow en ervaring is ze niet alleen in staat om sieraden te maken, maar ook om elke creatie aan te passen. Of het nu gaat om: 

- Oorbellen

- Een ring 

- Of een armband 

Artemis maakt uw sieraden uniek en gepersonaliseerd. Daarnaast staat de relatie met haar klanten voor haar voorop. Het is door met hen uit te wisselen, dat ze hun verlangens en hun persoonlijkheid vastlegt en gravures ontwerpt die op hen lijken.

Als ambachtelijk juwelier in hoge sieraden maakt Artemis elke gravure volledig met de hand. Zo ontvangt u een op maat gemaakt en gepersonaliseerd juweel. Als u de kunst van sieraden tot in de perfectie beheerst, kunt u Artemis volledig vertrouwen voor het aanpassen van uw versiering.

Bijouterie Ukkel, jouw stijl boven alles

Daarnaast streven we ernaar om sieraden te maken die geschikt zijn voor allerlei soorten gelegenheden, van bruiloften tot dopen tot familiefeesten. Ons doel is om u dankzij ons advies een veel persoonlijker tintje te kunnen geven. Voor de moeilijkst te overtuigen of de meest creatieve onder u, laten wij u de mogelijkheid om uw sieraden en accessoires aan te passen door middel van onder andere graveren. Ontdek nu al onze aanpasbare sieraden.

Bovendien, in tegenstelling tot wat men zou denken, hebben mannen de neiging om zich vaker te wenden tot onze herenkettingen die deel uitmaken van onze stukken die het meest door mannen worden gedragen. Hangers staan bekend als accessoires die men alles tegen het hart wil houden. Heel vaak is het ook een zwaar gekozen accessoire voor een geschenk dat je liefde of genegenheid symboliseert.

Gratis gravure en levering in heel België

Ambachtelijk juwelier Ukkel: kwaliteitsmaterialen voor uw juwelen

Elke sieradencollectie is ontworpen met metalen die zijn ontworpen om lang mee te gaan. Art'emi sieraden zijn gemaakt van Europese edelmetalen zoals 925 zilver en 18-karaats goud. Met andere woorden, dit betekent dat zilveren sieraden zijn samengesteld uit echt zilver, dat 92,5% puur zilver en 7,5% koper is. Voor het maken van sieraden wil Artemis vooral kwaliteitssieraden maken voor haar klanten.

Op Art'emi zijn tijdloosheid en ethiek sterke waarden die de sieraden unieke stukken maken. Het is echt in deze gemoedstoestand datArt'emi werd geboren. Als ambachtelijk juwelier in Ukkel is het zeldzaam om op dit gebied van juwelen zo'n authentiek en verantwoord juwelenmerk te zien.

Bouton de manchette Bruxelles

Sieraden Art'emi online, op elk moment beschikbaar

Dankzij onze e-shop garanderen wij u een service die op elk moment van de dag of nacht beschikbaar is. Daarnaast kunt u uw sieraden gratis bij u thuis laten bezorgen. We zijn namelijk in Ukkel beschikbaar in alle delen van de stad zoals Saint-Job, Churchill, Longchamp, Vivier d'Oie of Kalevoet.

Bij Art'emi hebben we een onberispelijke klantenservice. Ons doel is om op de beste manier aan uw verwachtingen te voldoen, te beginnen met het aanbieden van een breed scala aan sieraden en accessoires. 

Bovendien kunt u met onze online service de items die u zoekt sneller en efficiënter vinden dankzij ons filtersysteem. U hebt ook een zoekbalk waar u de titel van uw zoekopdracht kunt invoeren. 

Of u nu op zoek bent naar een gepersonaliseerde zilveren medaille armband manarmband man parelhoutklaver ketting gepersonaliseerde zilveren vrouwoorbellen creoolse vogels vrouwgastronomisch karakter jongen gepersonaliseerde kind of gastronomisch karakter meisje gepersonaliseerde kind , onze klanten die op zoek zijn naar heren -, dames- of kindersieraden zullen zeker het stuk vinden dat hen de trendy en chique touch geeft die ze nodig hebben

Tot slot vindt elke vrouw, man of kind op onze site het juweel dat bij hem past tegen een redelijke prijs. Aarzel niet langer en vertrouw art'emi, uw online juwelierszaak in Ukkel. 

Gratis levering in heel België

Bel ons op : +32 496 71 08 40

Maandag tot vrijdag van 09:00u tot 18:00u