Droomt u van een juwelier bij u in de buurt, handig om uw sieraden te kiezen? Dan zult u genieten van het concept van onze winkel. Al onze producten zijn hier te vinden, op onze e-shop. U kunt ze vervolgens online selecteren en bestellen en vervolgens gratis bij u thuis in Sint-Joost laten bezorgen. Het kiezen van een juweel was nog nooit zo prettig. Bijouterie Sint-Joost: ontdek nu onze collecties.

Kwaliteit en uitmuntendheid – art'emi  

Bovenal hechten we veel belang aan de kwaliteit van de materialen die worden gebruikt om onze sieraden en accessoires te maken. U vindt altijd het acroniem 925 op onze zilveren munten. Naast dat het mooi is, willen we dat een sieraad ook stevig is. Daarom is kwaliteit zo belangrijk voor ons.

Maatwerk voor een 100% uniek  juweel

Droom je ervan om een geschenk te geven dat je genegenheid toont? Een uniek geschenk in de wereld, met een sterke boodschap? Profiteer dus van onze personalisatieservice. Vanuit zijn atelier in Brussel graveert Artemis voor u de inscriptie van uw keuze op uw juweel of uw accessoire. Via onze online simulator kunt u al profiteren van een overzicht van de uiteindelijke weergave van uw registratie. 

Bovendien is personalisatie - evenals levering aan Sint-Joost - volledig gratis. Ontdek dus snel ons assortiment aanpasbare sieraden.

Bijouterie Sint-Joost : collecties voor vrouwen, mannen en kinderen  

We hebben sieraden en accessoires voor alle leeftijden en voor alle stijlen. Ontdek in het bijzonder onze damesgravures, notitieclips voor mannen en fijnproevers voor kinderen, ontworpen om te behagen en altijd aanpasbaar. 

Op onze aanpasbare sieraden kunt u altijd een bericht aan beide zijden van het bord laten schrijven. Op de gastronomische zilveren naam is het bijvoorbeeld mogelijk om aan de ene kant een voornaam te laten schrijven en aan de andere kant een tekening. Aarzel niet om uw sieraden en accessoires live te personaliseren.

Ontdek nu alle creaties art'emi – juwelen Sint-Joost.

Bijouterie Saint-Josse Bijouterie Saint-Josse Bijouterie Saint-Josse Bijouterie Saint-Josse

Bestel vanuit heel Brussel

Anderlecht  - Oudergem - Evere  - Vorst  -  Molenbeek - Sint-Joost - WatermaalBosvoorde - Schaarbeek  - Sint-Lambrechts-Woluwe - Etterbeek - Sint-Pieters-Woluwe - Sint-Pieters-Woluwe - Sint-Agatha-Berchem - Elsene -  Ukkel - Brussel - Jette - Ganshoren - Koekelberg - Sint-Gillis