Gratis graveren

Het is al snel zijn verjaardag en tegelijkertijd deze moeilijke bezinning om het geschenk te vinden dat hem zou bevallen. Wilt u hem een waardevol en belangrijk bezit aanbieden? Ontdek dan de zilveren of gouden juwelen gegraveerd voor mannen, vrouwen en kinderen op de online site van art'emi: juwelen ontworpen in onze juwelierszaak in Brussel. Op onze online Juwelierszaak Oudergem vindt u het perfecte cadeau tussen de creaties vanArt'emi ! 

Juwelen in Brussel

Ontdek ons volledige assortiment sieraden

Dames sieraden Heren sieraden Kindersieraden

Gratis verzending in heel België

Ambachtelijke juwelier in Oudergem: authentieke en tijdloze juwelen van Art'emi

Sinds 2002 is het sieradenmerk Art'emi begonnen met het maken van handgemaakte sieraden. Gepassioneerd en ambitieus, artemis heeft een unieke en voorouderlijke knowhow verworven, die de kunst van sieraden beheerst als een echte juwelier.

Art'emi combineert tijdloze creatie met originele creatie en biedt unieke en authentieke sieradencollecties. Gedacht en ontworpen om in de loop van de tijd mee te gaan, kunnen zijn sieraden voor alle gelegenheden worden gedragen.

Daarnaast Art'emi het ook een merk van ambachtelijke juwelier in Oudergem is waarvan de kwaliteit van edelmetalen gecertificeerd en erkend is. Inderdaad, deze sieradenwerkplaats selecteert zorgvuldig zijn materialen, die allemaal uit Europa komen. Wij garanderen u een 100% "made in Europe" productie, want Art'emi is ook een ethisch sieradenmerk.

Neem contact met ons op

Ontdek onze andere juwelen

Gratis graveren en bezorgen in heel België

Bijouterie Oudergem: sieraden voor mannen, vrouwen en kinderen

Naast het streven om een breed scala aan juwelen en accessoires aan te bieden, wil de Belgische ontwerper niemand vergeten! Voor elk gezinslid is er een cadeau te vinden.

De creaties vanart'emi zijn representatief voor de huidige vrouw met haar collectie ringen, kettingen, oorbellen en armbanden aanpasbare vrouw elegant en modern. Alle sieraden zijn gegarandeerd van hoge kwaliteit, alleen gemaakt van edele materialen zoals 925 zilver of goud. Je hebt ook de mogelijkheid om halfedelstenen of leer te vinden. Wie moderne vrouw zegt, zegt ook verfijnde accessoires zoals gastronomische vrouwen en sleutelhangers.

Ook mannen moderniseren. Inderdaad, ze zorgen meer voor hun uiterlijk. Bovendien nemen ze vandaag een grote plaats in in de juwelensector. Art'emi zet ze niet opzij en heeft een brede selectie van zilveren of gouden sieraden en accessoires gecreëerd. Zoals heren armbanden, heren kettingen , heren fijnproevers en niet te vergeten de beroemde manchetknop. Ook dacht ze aan alledaagse accessoires zoals een geldclip of een zilveren sleutelhanger voor heren.

En tot slot de kinderen! Zij hebben de keuze uit een prachtige collectie kinderarmbanden , kinderpredikers en kinderkettingen.

Stuur ons een bericht

       Gratis graveren

Roepen

Ambachtelijke juwelier Oudergem: ons graveeratelier erkend om zijn nauwgezetheid

Daarnaast is ons graveeratelier uitgegroeid tot een referentie in de regio. De zorgvuldigheid, professionaliteit en snelheid van de maker maken Art'emi tot een kwaliteitsmerk op het gebied van graveren.

Daarnaast zijn wij in staat om op elk type sieraad te graveren. Laat het zeker zijn van: 

- Goud 

- Geld

- Andere metalen en edele metalen

Art'emi, uw ambachtelijke juwelier in Oudergem, graveert uw juwelen meestal in 24 uur en altijd gratis.

Sieraden zijn op de een of andere manier een weerspiegeling van onszelf, dus als je het bovendien personaliseert, ben je er zeker van dat je een uniek sieraad hebt dat op jou lijkt. Aarzel niet langer en laat uw juweel graveren! Wij zijn telefonisch of per e-mail bereikbaar voor eventuele vragen.

Bijouterie Oudergem: ontdek onze gepersonaliseerde juwelen voor iedereen

Ben je overtuigd van een gepersonaliseerd cadeau? De site vanArt'emi – sieraden Oudergem – staat vol met sieraden en gepersonaliseerde accessoires mogelijkheden voor het hele gezin.

Wilt u een uniek en op maat gemaakt juweel aanbieden aan uw partner? Of een geboortearmband voor je pasgeboren baby? In zijn graveeratelier ontwerpt Artemis gepersonaliseerde sieraden voor u.

De personalisatie van een juweel maakt het mogelijk om een uniek geschenk aan te bieden dat zonder twijfel zeer aangenaam zal zijn. In onze creatieve werkplaats willen we al uw sieraden graveren, of het nu armband, ketting of oorbel is, om u gelukkig te maken.

U droomt niet, naast het overwegen van een grotere selectie sieraden die comfortabel thuis zitten, zijn de aanpassing en levering van onze sieraden gratis en zonder extra kosten!

Gratis graveren en bezorgen in heel België

Neem contact met ons op

Bestel uw juweel en geniet van uw gratis verzending bij u in de buurt

Wij bezorgen uw juwelen Art'emi door de hele stad Oudergem! Vanuit de wijk Chant des Oiseaux, via de Avenue du Château de Val Duchesse naar de wijk Transvaal en Place Pinoy, bieden wij gratis levering. 

Woon je in een naburige stad? Wij leveren ook in Sint-Pieters-Woluwe, Etterbeek, Elsene of Watermaal-Bosvoorde. Aarzel dus niet om online te bestellen en uw Art'emi sieraden te laten bezorgen. Wij kunnen snel en kosteloos bij u leveren. Laat u verleiden door onze sieradencollecties door te kiezen voor een Art'emi creatie op onze website.

Bel ons: +32 496 71 08 40

Maandag t/m vrijdag van 09:00u tot 18:00u

Bestel vanuit heel Brussel

Anderlecht  - Oudergem - Evere  - Vorst  -  Molenbeek - Sint-Joost - WatermaalBosvoorde - Schaarbeek  - Sint-Lambrechts-Woluwe - Etterbeek - Sint-Pieters-Woluwe - Sint-Pieters-Woluwe - Sint-Agatha-Berchem - Elsene -  Ukkel - Brussel - Jette - Ganshoren - Koekelberg - Sint-Gillis