Bent u op zoek naar een juwelier bij u in de buurt? En waarom niet online een juwelier raadplegen? Dankzij onze gratis verzendservice kunt u uw sieraden en accessoires gratis laten bezorgen bij Ganshoren. Ganshoren sieraden: ontdek nu onze e-shop.

Collecties voor alle leeftijden

Van kindertijd tot volwassenheid, een juweel of accessoire vergezelt ons de hele tijd. Art'emi creaties zijn ontworpen om lang mee te gaan en jarenlang aan je zijde te blijven. Daarnaast hebben we sieraden voor pasgeborenen, kinderen, tieners en volwassenen.

Voor een geboortecadeau kunt u het gastronomische babygeld ontdekken. Kinderen genieten ook van het ontvangen van onze prachtige gepersonaliseerde zilveren bootarmband. Voor vrouwen en mannen smelt je eindelijk voor de ovale zilveren medailleketting,of de gastronomische zilveren voornaam.

Voor zowel vrouwen als mannen

Voor vrouwen die zich graag goed voelen over zichzelf, heeft art'emi zich vrouwenringen, vrouwenkettingen en vrouwenarmbanden voorgesteld die allemaal mooier zijn dan elkaar. Ontdek bijvoorbeeld een van onze vlaggenschipproducten: de zilveren slavenarmband. Volledig aanpasbaar, het is daarom het ideale cadeau om te maken, voor de gelegenheid van uw keuze.

Aan de mannenkant heeft art'emi ook prachtige stukken om hun look te verbeteren. Onze militaire zilveren plaat is ook een enorm succes geweest. Ideaal om dagelijks te dragen, het kan ook gratis worden aangepast in onze werkplaats in Brussel.

Ganshoren sieraden: kwaliteit en originaliteit

Bovenal hechten we veel belang aan de kwaliteit van de materialen die we gebruiken voor de vervaardiging van onze sieraden. Alle zilveren munten zijn bijvoorbeeld gestempeld met het acroniem 925. De laatste getuigt van hun samenstelling heeft meer dan 92% puur zilver.

Daarnaast willen we dat uw sieraden altijd uniek zijn. Daarom bieden we een gratis aanpassingsservice, op het hele assortiment aanpasbare sieraden.

Wacht dus niet langer om al deze producten in onze e-shop te ontdekken.

Bijouterie GanshorenBijouterie Ganshoren Bijouterie GanshorenBijouterie Ganshoren