Gratis gravure

Bouton de manchette Bruxelles

Bent u op zoek naar een juweel of een accessoire dat u of uw echtgenoot zou bevallen? Bent u op zoek naar een zeer goed en trendy juweel of accessoire voor een betaalbare prijs? Art'emi online juwelierszaak in Sint-Pieters-Woluwe zal uw wensen kunnen vervullen terwijl u thuis blijft. Bij Art'emi is de levering gratis, dus verwen uzelf en aarzel niet om een bestelling te plaatsen.

Ontdek ons hele assortiment juwelen

Gratis levering in heel België

Een duurzame knowhow

Al bijna 20 jaar zijn wij actief in sieraden voor mannen, kinderen en vrouwen. Accessoires, zilveren sieraden, edelstenen en halfedelstenen, en gouden sieraden, Art'emi zorgt ervoor dat u met ons ruime assortiment op de trend blijft.

Van de meest excentrieke juwelen tot onze meest sobere sets, u vindt zeker wat u zoekt in onze e-shop met prijzen die voor iedereen toegankelijk zijn. Onze producten zijn geschikt voor allerlei gelegenheden: voor bruiloften, verjaardagen en oudejaarsfeesten, maar ook om uw dagelijkse outfits te completeren. Voor vrouwen, ontdek de gepersonaliseerde zilveren slavenarmband, of onze gepersonaliseerde zilveren vierkante ketting. Voor mannen is er ook de zilveren militaire plaat, of de zilveren geldclip, een must-have voor het dagelijks leven. Voor kinderen ten slotte hebben we prachtige kinderkettingen, zoals de zilveren engelenketting of de zilveren vliegtuigketting. Ze zijn eindelijk allemaal online beschikbaar, via onze e-shop.

Wij werken elke dag om ervoor te zorgen dat elke klant tevreden is met zijn accessoires. Bij Art'emi geloven we dat juwelen de beste manier zijn om een persoonlijke toets te geven die past bij uw persoonlijkheid en uw outfit. Wij willen de nadruk leggen op het unieke karakter van elke klant. Bijouterie Sint-Pieters-Woluwe: u vindt er alle accessoires en juwelen van uw dromen.

Ontdek onze andere juwelen

Bijouterie Sint-Pieters-Woluwe, wat je nodig hebt wanneer je het wilt.

Wij willen zo dicht mogelijk bij u blijven zodat u uw aankopen in de beste omstandigheden kunt doen. 

Bovendien willen wij u een steeds ruimere keuze aan sieraden en accessoires bieden, zodat u steeds meer tevreden bent.

Bij Art'emi voeren we ook zeer persoonlijke opdrachten uit. 

Door bestellingen te plaatsen voor zilveren sieraden, halfedelstenen, juwelen en edelstenen. 

Ons doel is om het juweel te kunnen maken dat maximaal bij u past. De juwelierszaak Art'emi staat tot uw beschikking voor alle informatie over haar juwelen per mail of per telefoon, tijdens onze ruime openingsuren.

Bel ons op : +32 496 71 08 40

Maandag tot vrijdag van 09:00u tot 18:00u