Gratis gravure

Bouton de manchette Bruxelles

Smelt voor de nieuwe creaties van Art'emi - juwelen Molenbeek - allemaal online beschikbaar op onze website. Onze gehele collectie kan ook gratis bij u thuis worden bezorgd. Profiteer hier dus van en verwen uzelf met onze prachtige collecties.

Ontdek ons hele assortiment juwelen

Gratis levering in heel België

Op maat gemaakte sieraden voor mannen, vrouwen en kinderen

De Belgische ontwerpster is niemand vergeten, ze heeft moderne, elegante en hoogwaardige sieraden en accessoires in zilver of goud gecreëerd voor alle leden van uw gezin.

U kunt kiezen tussen ringen, oorbellen, kettingen en armbanden die gepersonaliseerd kunnen worden, maar ook verfijnde accessoires zoals damesarmbanden en pinbroches. Onder onze juwelen vindt u ook stukken bezet met halfedelstenen, lederen creaties of zelfs parels.

De laatste jaren zijn mannen zich veel meer bewust geworden van hun uiterlijk. Zij kopen evenveel sieraden en accessoires om hun look af te maken als vrouwen. Daarom heeft Art'emi een collectie voor mannen samengesteld die net zo belangrijk is, evenals verschillende chique en moderne accessoires, zoals onze gepersonaliseerde manchetknopen voor mannen. Maar ook praktische alledaagse accessoires zoals een gepersonaliseerde geldclip of een zilveren ovale sleutelhanger.

De collecties voor uw kinderen zijn net zo gevarieerd, met armbanden en kettingen, zelfs armbanden voor de allerkleinsten.

Art'emi biedt een breed scala aan aanpassingsmogelijkheden. U kunt uw kind bijvoorbeeld een armband aanbieden, zoals een gepersonaliseerde zilveren naamarmband voor kinderen. U kunt het bestellen, net als alle personaliseerbare juwelen, op de website van Art'emi - Molenbeek juwelen.

Ontdek onze andere juwelen

Uw juwelenwinkel Molenbeek online

Zoals u zult hebben begrepen, verandert er niets aan uw traditionele juwelierszaak, behalve dat u nergens heen hoeft voor meer keuze. Door op Art'emi te kopen, hoeft u immers geen extra kosten voor maatwerk te betalen en is de levering gratis.

Gratis levering in heel België

Bel ons op : +32 496 71 08 40

Maandag tot vrijdag van 09:00u tot 18:00u