Een speciale gelegenheid nadert en je wilt een uniek cadeau te maken aan iemand die je liefde? Of wil je jezelf trakteren op een mooi sieraad? Ontdek zo snel onze art'emi e-shop en laat u verleiden door onze tientallen zilveren munten. Koekelberg Sieraden: Wij leveren al uw bestellingen op onze online site gratis.

Het plezier van het geven van een geschenk uit het hart

In ons assortiment van aanpasbare sieraden, ontdekt u een reeks van zilveren munten, die gratis kunnen worden gegraveerd. Zo u uw geschenken aanpassen en ze uniek maken voor de wereld. Bijvoorbeeld, voor Vaderdag, check out de zilveren-ticket clip,of de voornaam zilver gourmet. Aan elke kant van het juweel, u de boodschap van uw keuze opgeschreven. Je er zelfs een tekening laten graveren. Wat een grote aandacht van de kant van een kind, om zo'n geschenk aan te bieden aan zijn vader.

Art'emi sieraden heeft ook gedacht aan alle vrouwen, met unieke creaties die hen in staat stellen om hun karakter te laten gelden. Vind in het bijzonder de zachtheid en delicatesse van onze zilveren drop slinger ketting. Of de elegantie van de zilveren parelmoer klaverarmband. Profiteer dan van de aanpassing om je liefde te betekenen, voor altijd geëtst in een prachtig accessoire of juweel.

Tot slot, voor kinderen van alle leeftijden, zult u iets ontdekken om hen te laten glimlachen. Van de baby zilver gourmet,de zilveren boot ketting,de aangepaste engel armband, er is voor elk wat wils.

Koekelberg Sieraden: Kwaliteit in singulariteit

Is de kwaliteit van uw sieraden en accessoires een belangrijk criterium voor u? Dan zult u blij zijn met de uitmuntendheid van de materialen die we gebruiken. Al onze creaties worden geslagen met het acroniem 925, dat getuigt van hun hoge kwaliteit en hun pure samenstelling. Dankzij een koper/zilver legering behouden onze sieraden en accessoires een sublieme glans, net als de eerste dag. Net als je liefde, het niet bezoedelen met de jaren.

Ontdek nu al onze collecties herenprints, damesprints en kinderprints in onze e-shop.

Bijouterie KoekelbergBijouterie Koekelberg Bijouterie KoekelbergBijouterie Koekelberg