Gratis gravure

Bouton de manchette Bruxelles

Wilt u uzelf trakteren op een uniek sieraad of accessoire? Of bent u op zoek naar een cadeau voor een geliefde? Kom en ontdek de juwelierszaak van Sint-Agatha-Berchem online : Art'emi. Onze juwelierszaak zal u zonder probleem de juwelen kunnen aanbieden die u nodig hebt. Verwen uzelf en aarzel niet om een bestelling te plaatsen.

Ontdek ons hele juwelenassortiment

Gratis levering in heel België

Bijouterie Berchem-Sainte-Agathe, wat u nodig hebt wanneer u het wilt

Ons doel is dicht bij u te blijven en perfect op uw verzoek in te kunnen gaan. Bovendien willen wij u helpen de juwelen te kiezen die bij uw persoonlijkheid passen. 

Daarom voeren we bij Art'emi ook meer persoonlijke bestellingen uit dankzij onze personaliseringsdienst. Ontdek nu onze personaliseerbare juwelen: gravures voor dames, gravures voor kinderen en gravures voor heren. Ons doel is om het juweel te creëren dat u het meest zal weerspiegelen. 

De online juwelierszaak Art'emi staat tot uw beschikking voor alle informatie over haar juwelen of een samenwerking voor een gepersonaliseerde creatie.

Ontdek onze andere juwelen

Onze expertise sinds 2002

Sinds 2002 bieden wij trendy sieraden en accessoires voor dames, heren en kinderen. Onze knowhow op dit gebied wordt algemeen erkend.

Onze modeaccessoires zijn voor iedereen toegankelijk en worden niet alleen gedragen bij speciale gelegenheden, maar ook in het dagelijks leven. 

Wij bieden sobere en extravagante juwelen, van de zilveren engelarmband gepersonaliseerd voor kinderen tot de zilveren sleutelhanger met hartje gepersonaliseerd voor vrouwen, zonder de gepersonaliseerde manchetknopen voor mannen te vergeten. Er is voor elk wat wils. 

Wij geloven dat elk juweel een manier is om jezelf uit te drukken en ook om een persoonlijke toets te geven aan je outfit van de dag. 

Bij Art'emi, willen we de uniciteit van elke klant benadrukken.

Juwelierszaak van Sint-Agatha-Berchem: u vindt er alle accessoires die u nodig hebt, van een gepersonaliseerde zilveren hartketting voor een vrouw, over een gepersonaliseerde zilveren militaire plaat voor een man, tot een gepersonaliseerde ronde manchetknoop voor een man en nog veel meer.

Bel ons op: +32 496 71 08 40

Maandag tot vrijdag van 09:00u tot 18:00u