U woont in Jette en u bent op zoek naar een juwelier bij u in de buurt? Ontdek onze online juwelierszaak – art'emi – en laat al uw wensen gratis bij u bezorgen. Jette Jewelry: bezwijk voor de charme van onze originele en aanpasbare stukken.

Maak uw sieraden uniek en persoonlijk  

Naast het aanbieden van een gratis bezorgservice, biedt art'emi jewelry ook een gratis personalisatieservice. U kunt daarom de boodschap van uw keuze laten graveren op ons gehele assortiment aanpasbare sieraden. Ontdek tientallen stukken voor mannen, vrouwen en kinderen, om aan te bieden bij elke gelegenheid.

Ben je op zoek naar een sieraad of een accessoire voor een vrouw? Dan vind je in het assortiment gravures vrouw genoeg om je liefde voor altijd te graveren in een ketting, armband of sleutelhanger.

Onze collectie herengravures  bevat ook zeer mooie stukken. Zoals manchetknopen, fijnproevers, kraagwalvissen en andere unieke creaties.

Tot slot, als u een van uw kinderen wilt verwennen, zult u de kindergravurescollectie van onze e-shop niet weerstaan. Kettingen, armbanden en fijnproevers wachten niet langer op u om ze te ontdekken.

Bijouterie Jette: creaties voor alle leeftijden  

Van de vroege kindertijd tot de volwassenheid, vindt u in onze e-shop iets om aan al uw wensen te voldoen. De ronde baby gourmette is perfect voor pasgeborenen, terwijl de zilveren vliegtuigarmband de harten van kinderen zal verrukken die altijd hun hoofd in de wolken hebben. 

Voor alle moeders, ontdek ook de meisjes karakter armband en de jongen karakter armband. Een ware ode aan het moederschap, deze juwelen herinneren hen elke dag aan de schoonheid en het belang van hun familie.

Dankzij de nobele samenstelling van al onze sieraden en accessoires, zult u in staat zijn om onze creaties bij u te houden voor een lange tijd. Gestempeld met het 925-logo, zijn onze unieke stukken ook zeer resistent en behouden ze hun glanzende en zilveren uiterlijk voor vele jaren. 

Bijouterie Jette Bijouterie Jette Bijouterie Jette Bijouterie Jette

Bestel vanuit heel Brussel

Anderlecht  - Oudergem - Evere  - Vorst  -  Molenbeek - Sint-Joost - WatermaalBosvoorde - Schaarbeek  - Sint-Lambrechts-Woluwe - Etterbeek - Sint-Pieters-Woluwe - Sint-Pieters-Woluwe - Sint-Agatha-Berchem - Elsene -  Ukkel - Brussel - Jette - Ganshoren - Koekelberg - Sint-Gillis