Gratis gravure

Bouton de manchette Bruxelles

Woont u in Jette en bent u op zoek naar een juwelierszaak bij u in de buurt? Ontdek onze online juwelierszaak - Art'emi - en laat al uw wensen gratis leveren. Jette juwelierszaak: bezwijk voor de charme van onze originele en aanpasbare stukken.

Ontdek ons hele juwelenassortiment

Gratis levering in heel België

Maak uw juwelen uniek en persoonlijk

Art'emi juwelen bieden niet alleen een gratis leveringsdienst, maar ook een gratis personaliseringsdienst. U kunt dus de boodschap van uw keuze laten graveren op onze hele reeks personaliseerbare juwelen. Ontdek tientallen stukken voor mannen, vrouwen en kinderen, aan te bieden bij elke gelegenheid.

Bent u op zoek naar een juweel of een accessoire voor een vrouw? Dan vindt u in het graveerassortiment voor dames iets om uw liefde voor altijd te graveren in een halsketting, armband of sleutelhanger.

Onze collectie gravures voor mannen bevat ook enkele zeer mooie stukken. Bijvoorbeeld manchetknopen, armbanden, collar stays en andere unieke creaties.

Als u ten slotte een van uw kinderen wilt verwennen, zult u niet kunnen weerstaan aan de collectie kindergravures van onze e-shop. Halskettingen, armbanden en armbanden wachten erop om door u ontdekt te worden.

Bouton de manchette Bruxelles

Ontdek onze andere juwelen

Bijouterie Jette : creaties voor alle leeftijden

Van peuter tot volwassene, onze e-shop heeft voor elk wat wils. 

De ronde babyarmband is perfect voor pasgeborenen, terwijl de zilveren vliegtuigarmband de harten zal verrukken van kinderen die altijd met hun hoofd in de wolken lopen. 

Voor alle moeders, ontdek ook de meisjesarmband en de jongensarmband

Dit sieraad is een ware ode aan het moederschap en herinnert hen elke dag aan de schoonheid en het belang van hun gezin.

Dankzij de edele samenstelling van al onze juwelen en accessoires, zult u onze creaties lang bij u kunnen houden. 

Voorzien van het 925-logo zijn onze unieke stukken ook zeer resistent en behouden ze hun glanzende, zilveren uiterlijk gedurende vele jaren. 

Bel ons op: +32 496 71 08 40

Maandag tot vrijdag van 09:00u tot 18:00u