Gratis gravure

Bouton de manchette Bruxelles

Bos is een grote gemeente, maar u kunt geen juwelierszaak vinden die u bevalt? Heb je ooit gedacht aan een online juwelierszaak, waar je van thuis uit kunt bestellen? Je Bos juwelierszaak is inderdaad online, en het heet Art'emi !

Ontdek ons hele assortiment juwelen

Gratis levering in heel België

Bijouterie Forest : smelt voor het aanpasbare

Of het nu gaat om een hart ketting voor uw vrouw, een meisjes karakter armband of een jongens karakter armband voor uw kinderen, ze zijn allemaal personaliseerbare sieraden op de Art'emi - Forest sieraden website. 

Behalve dat u thuis warm blijft en toegang hebt tot een ruime selectie dames-, heren- en kindersieraden, betaalt u geen extra kosten. En de levering is gratis. 

Bouton de manchette Bruxelles

Ontdek onze andere juwelen

Sieraden voor mannen, vrouwen en kinderen

Om aan ieders behoeften te voldoen, heeft de Belgische ontwerper namelijk verschillende collecties sieraden en accessoires voor het hele gezin ontwikkeld.

Haar collecties stralen moderniteit en elegantie uit. Daarom maken, naast ringen, armbanden, halskettingen en parelmoeren vlinderoorbellen, verfijnde accessoires zoals damesarmbanden en pinbroches de collectie compleet. 

Deze sieraden en accessoires zijn gemaakt van edele materialen zoals 925 zilver of goud. Ze kunnen bezet zijn met halfedelstenen of gemaakt zijn van leer.

Mannen zijn veel flirteriger dan vroeger en kopen evenveel of meer juwelen dan vrouwen. Art'emi juwelen wil hen niet teleurstellen en heeft voor hen een even uitgebreide collectie ontworpen. 

Ontdek accessoires aangepast aan hun dagelijks leven en must-haves voor uw mooie avonden. Bijvoorbeeld de beroemde rechthoekige manchetknoop of onze gepersonaliseerde geldclip of een gepersonaliseerde ovale zilveren sleutelhanger.

Kinderen kunnen kiezen uit een gevarieerde collectie armbanden en kettingen, waaronder een klassiek zilveren babyarmbandje.

Bel ons op : +32 496 71 08 40

Maandag tot vrijdag van 09:00u tot 18:00u