Forest is een grote stad, maar je niet vinden van een juwelierszaak die u wilt? Heb je ooit gedacht over een online juwelierszaak, waar u bestellen vanuit huis? Uw Forest juwelierszaak is in feite online, en het heet art'emi !

Juwelenmannen, vrouwen en kinderen

Om aan de behoeften van iedereen te voldoen, heeft de Belgische ontwerper namelijk diverse collecties sieraden en accessoires voor het hele gezin ontwikkeld.

De collecties stralen moderniteit en elegantie uit. Daarom maken, naast ringen, armbanden, kettingen en parelmoerenoorbellen,verfijnde accessoires zoals gastronomische vrouwen en speldenprikjes deze compleet. Deze juwelen en accessoires zijn gemaakt van edele materialen zoals 925 zilver of goud. Ze kunnen worden ingesteld met halfedelstenen of gemaakt van leer.

Mannen zijn veel meer koket dan ze waren gisteren en kopen zo veel, zo niet meer, sieraden dan vrouwen. De art'emi juweliers willen hen niet teleurstellen en heeft voor hen een even uitgebreide collectie ontworpen. Ontdek accessoires aangepast aan hun dagelijks leven en must-have voor uw mooie avonden. Bijvoorbeeld, de beroemde rechthoek manchetknop of onze aangepaste bankbiljetten clip of een aangepaste ovale zilveren sleutelhanger.

Kinderen kunnen kiezen uit een gevarieerde collectie armbanden en kettingen, zelfs een klassieke zilveren baby gourmet.

Bos sieraden: basis voor de aanpasbare

Of het nu een hartketting voor uw vrouw, een gastronomisch meisje karakter of een gastronomische jongen karakter voor uw kinderen, dit zijn allemaal aanpasbare sieraden op de site van art'emi - sieraden Forest. Naast het comfortabel warm thuis blijven, met toegang tot een brede selectie van sieraden voor vrouwen, mannen en kinderen,betaalt u geen extra kosten. En de levering is gratis.

Bijouterie AuderghemBijouterie AuderghemBijouterie AuderghemBijouterie Auderghem