Gratis gravure

Bouton de manchette Bruxelles

Zoekt u een sieraad of accessoire waar u blij van wordt? Misschien wilt u een sieraad cadeau doen? Een sieradenset of een bedel tegen een redelijk budget, van zeer goede kwaliteit en trendy? Art'emi juwelen biedt u de oplossing in uw buurt: een online juwelierszaak in Etterbeek die gemakkelijk aan uw behoeften voldoet zonder dat u uw huis hoeft te verlaten. De levering is gratis, dus verwen uzelf en aarzel niet om uw bestelling te plaatsen.

Ontdek ons hele assortiment juwelen

Gratis levering in heel België

Juwelierszaak Etterbeek - Art'emi - een vakman bij u in de buurt

Sinds 2002 is Art'emi gevestigd in het centrum van de hoofdstad. Het is een juwelierszaak die een reputatie heeft opgebouwd voor de kwaliteit van zijn werk en zijn efficiëntie om aan de eisen van de klanten te voldoen. Ons merk promoot sieraden voor iedereen - vrouwen, mannen en kinderen - en is altijd op zoek naar het beste eindresultaat en klanttevredenheid. 

Wij streven elke dag naar een perfect resultaat, zodat elke klant blij kan zijn met zijn bestelling. Sieraden, juwelensets en accessoires zijn een manier om uw outfits op de mooiste manier af te maken en zijn dus een manier om een veel creatievere en persoonlijkere kant van uw persoonlijkheid en uw outfit naar voren te brengen. Bij Art'emi willen we het unieke van elke klant naar boven halen. Daarom kan een groot deel van onze collectie worden gepersonaliseerd. Juwelen Etterbeek online: u vindt er alle accessoires en sieraden die u mooi vindt.

Ontdek onze andere juwelen

De hele collectie wacht op u

Van de meest excentrieke bedels tot onze meest sobere juwelen, in onze online juwelierswinkel vindt u vast en zeker iets dat bij u past tegen prijzen die voor iedereen toegankelijk zijn. Onze producten zijn geschikt voor allerlei gelegenheden: voor bruiloften, verjaardagen en oudejaarsfeesten, maar ook om uw dagelijkse outfits te completeren. 

Bel ons op : +32 496 71 08 40

Maandag tot vrijdag van 09:00u tot 18:00u