Op zoek naar een juweel of accessoire dat u zou bevallen? Misschien wil je een sieraad cadeau doen? Een sieradenset of een bedel tegen een redelijk budget, van zeer goede kwaliteit en trendy? De juwelier art'emi biedt u zijn oplossing bij u in de buurt: een Etterbeeks sieraad online dat probleemloos aan uw behoeften voldoet zonder dat u van huis verhuist. Verzending is gratis, dus trakteer uzelf en aarzel niet om een bestelling te plaatsen.

Bijouterie Etterbeek – art'emi – een ambachtsman bij u  in de buurt

Sinds 2002 is art'emi gevestigd in het centrum van de hoofdstad. Het is een juwelierszaak die een reputatie heeft gesmeed dankzij de kwaliteit van zijn werk en de efficiëntie om aan de verzoeken van klanten te kunnen voldoen. Pleitend voor sieraden voor iedereen - vrouwen, mannen en kinderen - is ons merk altijd op zoek naar het beste eindresultaat en klanttevredenheid. 

We streven er elke dag naar om een perfect resultaat te maken, zodat elke klant blij kan zijn met zijn bestellingen. Sieraden, sieradensets en accessoires zijn manieren om je outfits op de mooiste manier compleet te kunnen maken en zijn dus een manier om een veel creatievere en persoonlijkere kant te kunnen benadrukken volgens je persoonlijkheid en je jurk. Bij art'emi willen we het unieke karakter van elke klant kunnen benadrukken. Daarom is een breed scala van onze collectie aanpasbaar. Etterbeek sieraden online: je vindt er alle accessoires en sieraden waar je blij van wordt

De hele collectie wacht op  u

Van de meest excentrieke charmes tot onze meest sobere sieraden, u zult onvermijdelijk uw geluk vinden in onze online juwelierszaak tegen prijzen die voor iedereen toegankelijk zijn. Onze producten kunnen worden gematcht voor allerlei soorten gelegenheden: zowel voor bruiloften, verjaardagen en oudejaarsavondfeesten als als aanvulling op uw dagelijkse outfits. Vind onze nieuwe kind gepersonaliseerde zilveren engel armband, vrouwen gepersonaliseerde zilveren hart sleutelhanger, vrouwen gepersonaliseerde zilveren hart ketting, mannen gepersonaliseerde zilveren militaire plaatmannen gepersonaliseerde manchetknopen en nog veel meer.

Bijouterie Etterbeek Bijouterie Etterbeek Bijouterie Etterbeek Bijouterie Etterbeek

Bestel vanuit heel Brussel

Anderlecht  - Oudergem - Evere  - Vorst  -  Molenbeek - Sint-Joost - WatermaalBosvoorde - Schaarbeek  - Sint-Lambrechts-Woluwe - Etterbeek - Sint-Pieters-Woluwe - Sint-Pieters-Woluwe - Sint-Agatha-Berchem - Elsene -  Ukkel - Brussel - Jette - Ganshoren - Koekelberg - Sint-Gillis