Gratis gravure

Bouton de manchette Bruxelles

Neemt u graag de tijd om het perfecte juweel of accessoire te vinden? Wilt u een bijzondere, originele juwelierszaak vinden die stukken aanbiedt die u nergens anders vindt? Dan zult u verleid worden door art'emi juwelen. Dankzij onze gratis leveringsdienst kunt u uw keuze thuis maken, en vervolgens uw bestelling laten leveren. Juwelierszaak Watermaal-Bosvoorde: art'emi is meer dan een juwelierszaak.

Ontdek ons hele juwelenassortiment

Gratis levering in heel België

Watermaal-Bosvoorde juweliers: geef een heel persoonlijk cadeau

Bent u op zoek naar een juwelierszaak omdat u het perfecte cadeau wilt vinden? Maak dan gebruik van onze gratis personaliseringsservice. 

Op alle collecties van damesgravures, herengravures en kindergravures, zult u tientallen stukken ontdekken om te graveren in ons atelier in Brussel. 

Maak uw keuze, gebruik dan de online preview alvorens uw bestelling te plaatsen. 

Heeft u een vraag? Zoekt u advies over hoe u het perfecte cadeau kunt vinden? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen, per e-mail of per telefoon. Wij zullen uw vragen altijd met plezier beantwoorden.

Ontdek onze andere juwelen

Criteria voor uitmuntendheid en kwaliteit

U hebt vooral een juweel nodig dat u mooi vindt, dat elegant is en dat uw ware persoonlijkheid vertegenwoordigt. 

Maar u hebt ook een sieraad nodig dat u vergezelt, en dat ondanks uw drukke leven solide blijft. 

U zult blij zijn te weten dat art'emi juwelen zeer hoge kwaliteitsnormen hanteert. Bovendien zijn al onze zilveren stukken gemaakt van de fijnste en meest robuuste materialen. 

In onze collectie kindersieraden vindt u dan ook solide sieraden die niet stuk gaan, zelfs niet na een dag rennen en buitenspelen. Aarzel niet om te kijken naar de zilveren boot ketting, om de meest avontuurlijke te verrukken.

Bovendien voldoen zowel de dames- als de herensieraden aan dezelfde kwaliteitscriteria. U kunt de bedelarmband met meisjeskarakter dus dagelijks dragen, of zelfs de zilveren slavenarmband, zonder bang te hoeven zijn dat hij zijn glans verliest.

Bel ons op : +32 496 71 08 40

Maandag tot vrijdag van 09:00u tot 18:00u