Neem je graag de tijd om het perfecte sieraad of accessoire te vinden? Wil je een bijzondere, originele juwelierszaak vinden die je stukken aanbiedt die je nergens anders vindt? Dan wordt u verleid door de juwelierszaak art'emi. Dankzij onze gratis bezorgservice kunt u rustig thuis uw keuze maken, om vervolgens uw bestelling te laten bezorgen. Watermaal-Bosvoorde Juwelen: art'emi is veel meer dan alleen een juwelierszaak.

Criteria voor uitmuntendheid en kwaliteit   

Bovenal heb je een sieraad nodig dat je leuk vindt, dat elegant is en dat je ware persoonlijkheid vertegenwoordigt. Maar je hebt ook een juweel nodig dat je vergezelt, en dat ondanks je actieve leven solide blijft. U zult blij zijn om te horen dat art'emi sieraden zeer veeleisende kwaliteitscriteria heeft. Bovendien bestaan al onze zilverstukken uit de fijnste en meest robuuste materialen. Zo vindt u in onze kindersieradencollectie solide stukken, die niet zullen breken, zelfs niet na een dag rennen en buiten spelen. Aarzel niet om naar de zilveren bootketting te kijken, om de meer avontuurlijke te verrassen.

Daarnaast voldoen zowel dames- als herensieraden aan dezelfde kwaliteitscriteria. Je kunt dus dagelijks de bedelarmband van het meisje dragen, of zelfs de zilveren slavenarmband, zonder bang te hoeven zijn dat deze zijn glans verliest.

Watermaal-Bosvoorde juwelen: bieden een zeer persoonlijk  geschenk

Ben je op zoek naar een juwelier omdat je het perfecte cadeau wilt vinden? Profiteer dus van onze gratis aanpassingsservice. Op alle collecties damesgravures, herengravures en kindergravures ontdek je tientallen stukken om te graveren in ons atelier in Brussel. Maak uw keuze en gebruik vervolgens de online preview voordat u uw bestelling plaatst. 

Heb je een vraag? Op zoek naar tips om het perfecte cadeau te vinden? Aarzel dus niet om contact met ons op te nemen, per e-mail of per telefoon. Wij zullen u altijd graag antwoorden.

Bijouterie Watermael-Boitsfort Bijouterie Watermael-Boitsfort Bijouterie Watermael-Boitsfort Bijouterie Watermael-Boitsfort

Bestel vanuit heel Brussel

Anderlecht  - Oudergem - Evere  - Vorst  -  Molenbeek - Sint-Joost - WatermaalBosvoorde - Schaarbeek  - Sint-Lambrechts-Woluwe - Etterbeek - Sint-Pieters-Woluwe - Sint-Pieters-Woluwe - Sint-Agatha-Berchem - Elsene -  Ukkel - Brussel - Jette - Ganshoren - Koekelberg - Sint-Gillis