Gratis graveren

Bouton de manchette Bruxelles

Wil je iemand plezieren en een kwaliteitscadeau aanbieden? In de Art'emi online winkel - Schaarbeek juwelen - bestel je aanpasbare gouden of zilveren sieraden voor het hele gezin! Ontdek de verschillende modellen ringen, armbanden, kettingen, maar ook cashclips of manchetknopen die uw juwelier u aanbiedt. Ons atelier bevindt zich in onze juwelierszaak in Brussel, maar we leveren onze creaties gratis in heel België, bekijk onze verschillende juwelen online.

Ontdek ons volledige assortiment sieraden

Gratis verzending in heel België

Artémi: de ontwerper achter het merk van uw juwelierszaak in Schaarbeek

Van zilver tot roségoud, via vermeil, maar ook geelgoud en witgoud, ontdek de creaties van Art'emi, uw juwelierszaak in Schaarbeek. 

Expert op het gebied van sieraden voor meer dan twintig jaar, de creaties gemaakt door Artémi worden met de hand ontworpen volgens een ambachtelijk proces. 

Alle edelmetalen en halfedelstenen die worden gebruikt voor het maken en zetten van haar sieraden zijn gegarandeerd van superieure kwaliteit. Als pionier op het gebied van graveren in België getuigen haar samenwerkingen met grote modemerken van haar nauwgezetheid.

Bouton de manchette Bruxelles

Ontdek onze andere juwelen

Uw ambachtelijke juwelier in Schaarbeek presenteert zijn aanpasbare juwelen voor vrouwen

Om het imago van de huidige vrouw zo goed mogelijk te matchen, heeft de Belgische ontwerper een collectie trendy, elegante en hoogwaardige sieraden en accessoires ontworpen in 925 zilver of goud. Om nog meer waarde toe te voegen aan uw sieraden, is het mogelijk om ze te vinden bezet met halfedelstenen of gemaakt van leer. 

Wil je ze uniek maken? Dus, pas ze aan! Verschillende juwelen en accessoires zijn aanpasbaar. U kunt bijvoorbeeld een belangrijke datum graveren op aanpasbare damesarmbanden.

Aanpasbare herensieraden

Dit is een nieuw tijdperk voor mannen. Ze besteden veel aandacht aan hun uiterlijk en uiterlijk. En daarom heeft Art'emi een even uitgebreide collectie sieraden en accessoires voor jullie mannen ontworpen. Met chique en moderne accessoires zoals de tijdloze manchetknop. Maar ook praktisch met een aanpasbare geldclip of een gepersonaliseerde mannelijke ovale zilveren sleutelhanger . Voor een meer persoonlijk juweel of accessoire heeft Art'emi een reeks aanpasbare herensieraden. Vind bijvoorbeeld een van onze paradepaardjes: de zilveren militaire herenplaat.

Aanpasbare juwelen voor kinderen uit uw juwelierszaak in Schaarbeek

Een junior collectie bestaande uit kettingen, armbanden en bandjes is beschikbaar op onze website voor uw kinderen. En zelfs voor je baby met de klassieke baby zilveren gourmet

Alle gelegenheden zijn goed om een juweel aan te bieden: een doop, een communie, een verjaardag of zelfs een kerstcadeau. Je moet een kind een cadeau geven, maar je twijfelt over de grootte van zijn pols? Kies voor een van de verstelbare 925 sterling zilveren armbanden uit de collectie van uw juwelier. Naast het feit dat het snoer verstelbaar is, is het verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Dus, vind alle aanpasbare sieraden, man, vrouw en kind op de website van Art'emi - bijouterie Schaarbeek.

Gratis graveren en levering in heel België

Dien uw speciale verzoeken in bij uw ambachtelijke juwelier in Schaarbeek

Het is niet altijd gemakkelijk om een juwelier te vinden die ermee instemt om een juweel of een accessoire te graveren dat niet uit zijn sieradencollectie komt. Wil je een gezinshanger personaliseren om aan je kind te geven? Of een set bestek om aan te bieden op een bruiloft? Dien uw aanvraag in bij uw juwelier via het contactformulier op de website!

Bouton de manchette Bruxelles

Ontdek de juwelen van uw ambachtelijke juwelier in Schaarbeek vanuit huis

Het is alsof je er bent, behalve dat je je niet hoeft te verplaatsen en je meer keuzes hebt. Uw aankoop wordt immers zonder extra kosten aan u geleverd, omdat de levering wordt aangeboden in België en in de hele Europese Unie. 

Je wilt weten of het mogelijk is om bij jou in de buurt bezorgd te worden. Waar u ook bent in de stad, u kunt genieten van gratis levering bij het bestellen op de e-shop van uw ambachtelijke juwelier in Schaarbeek:

- Daillyplein

- Noordstation

- Helm District

- Vergoteplein

- Of station Schaarbeek

Zo ook als je in Etterbeek, Sint-Lambrechts-Woluwe of Evere woont. Geniet van een Art'emi juweel, waar je ook bent. Raadpleeg alle collecties voor mannen, vrouwen of kinderen van thuis uit via de website van Art'emi. 

Appelez-nous : +32 496 71 08 40

Du lundi au vendredi de 09:00h à 18:00h