Ben je op zoek naar het perfecte cadeau voor een leuke gelegenheid? Denk dus eens aan onze collectie aanpasbare sieraden. Ideaal voor delicate aandacht, ze vertegenwoordigen perfect liefde en gratie. De online winkel art'emi - Sint-Lambrechts-Woluwejuwelen - biedt een ruime keuze aan aanpasbare juwelen , waaronder de mogelijkheid om een gouden of zilveren ring te graveren.


Aanpasbare sieraden voor vrouwen 


Om haar creaties het meest te laten lijken op de huidige vrouw, heeft de Belgische ontwerpster een collectie trendy, verfijnde en hoogwaardige juwelen en accessoires ontwikkeld, in goud of zilver, met halfedelstenen of leer. Om ze nog meer waarde te geven, maak je ze uniek door ze aan te passen. Inderdaad, je hebt de mogelijkheid om een belangrijke boodschap te graveren op een breed scala aan ringen, armbanden, kettingen en zelfs fijnproevers voor vrouwen. Ontdek dus snel de hele collectie! Voor een extra vleugje vrouwelijkheid kies je voor een van onze accessoires, zoals onze prachtige roze bloemspeld en parelmoervlinder.


Aanpasbare heren sieraden  


Net als vrouwen hebben mannen keuzes nodig. Inderdaad, tegenwoordig besteden ze meer aandacht aan hun uiterlijk en kopen ze veel meer sieraden en accessoires dan voorheen, waardoor ze een belangrijke plaats innemen in de sieradensector. Zo heeft art'emi voor u mannen gemaakt, een selectie van accessoires, armbanden of kettingen aanpasbare mannen. Maar ook net als vrouwen, een verscheidenheid aan accessoires zoals aanpasbare manchetknopen.


Aanpasbare sieraden voor kinderen  


Een junior versie van de heren- en damescollecties is beschikbaar op onze website voor uw kinderen. Ja, laten we geen enkel lid van de familie vergeten! 
Dus, verken alle collecties op de website van art'emi.


Uw Sint-Lambrechts-Woluwe juwelierszaak waar u maar wilt  


Onze creaties zijn overal beschikbaar vanaf uw computer of smartphone. Het enige wat je nodig hebt is een wifi- of 4G-verbinding. Het is net als uw juwelierszaak in Sint-Lambrechts-Woluwe, behalve dat u toegang heeft tot ons ruime assortiment op weg naar uw werk of rustig thuiszit. U heeft immers geen extra kosten: maatwerk en levering zijn gratis in België en in de hele Europese Unie!

bijouterie Woluwe-Saint-Lambert bijouterie Woluwe-Saint-Lambert bijouterie Woluwe-Saint-Lambert bijouterie Woluwe-Saint-Lambert

Bestel vanuit heel Brussel

Anderlecht  - Oudergem - Evere  - Vorst  -  Molenbeek - Sint-Joost - WatermaalBosvoorde - Schaarbeek  - Sint-Lambrechts-Woluwe - Etterbeek - Sint-Pieters-Woluwe - Sint-Pieters-Woluwe - Sint-Agatha-Berchem - Elsene -  Ukkel - Brussel - Jette - Ganshoren - Koekelberg - Sint-Gillis