Op zoek naar een cadeau-idee als geen ander? Het is binnenkort Valentijnsdag of de verjaardag van een geliefde?  De juwelen en modeaccessoires van je juwelierszaak in de buurt van Roeselare zijn het ideale cadeau om indruk te maken. De originele en aanpasbare sieraden van Art'emi zijn perfect voor alle gelegenheden. Art'emi is een juwelierszaak met een brede collectie sieraden voor alle stijlen en budgetten. Daarnaast bezorgt uw juwelierszaak bij u thuis in Roeselare. Ontdek nu de juwelen van onze site!

Ontdek ons volledige assortiment sieraden

Gratis verzending in heel België

Roeselare juwelen: graveren en maatwerk ten dienste van onze klanten

Allereerst is een gepersonaliseerd juweel een origineel geschenk om de mensen om je heen te verrassen. Inderdaad, alle gelegenheden zijn goed om op te vallen door een ongeëvenaard geschenk aan te bieden: Valentijnsdag, verjaardag, doop, kerstcadeau, enz. 

Daarom biedt Art'emi, gespecialiseerd in aanpasbare sieraden en graveren, aan om uw op maat gemaakte sieraden te maken, zodat deze perfect voor u zijn. 

En dit, gratis! Daarnaast biedt je juwelierszaak in de buurt van Roeselare je de vrijheid om te schrijven wat je wilt. Wilt u een geboortedatum, voornamen of een symbool graveren om voor altijd een herinnering te markeren die u dierbaar is? Art'emi is wat je nodig hebt!

Ontdek onze andere juwelen

Wie zit er achter Art'emi, jouw juwelierszaak in de buurt van Roeselare?

Art'emi is bovenal een getalenteerde en ambitieuze juwelier die ambachtelijke en uitzonderlijke creaties aanbiedt. Inderdaad, echte sieradenliefhebber, ze maakt elk juweel met finesse met haar eigen handen. Maker van juwelen sinds 1995, de wereld van sieraden heeft geen geheimen meer voor haar! Dankzij zijn ervaring en knowhow kan Art'emi de verschillende materialen tot in de perfectie gebruiken om uw juwelen tot leven te brengen.

Bovendien maakt Art'emi er een erezaak van voor de kwaliteit van zijn sieraden. 

Dit is de reden waarom uw juwelier alleen werkt met edele en uitzonderlijke materialen zoals massief zilver of goud. Naast gouden en massief zilveren sieraden biedt uw ambachtsman ook sieraden versierd met edelstenen, halfedelstenen, vermeil, agaat, kwarts, enz. Dankzij deze tijdloze materialen (zowel in hun robuustheid als in hun verfijning) kunnen uw sieraden u dagelijks begeleiden zonder de glans van de eerste dag te verliezen.

Dus, van kostuumjuwelen tot aanpasbare sieraden, alle stijlen zijn op het rendez-vous in uw juwelierszaak in de buurt van Roeselare! 

Vind wat u zoekt in ons aanbod

Om elk van zijn klanten zo goed mogelijk tevreden te stellen en aan hun verwachtingen te voldoen, biedt Art'emi een breed scala aan sieraden. Er is iets voor alle geslachten en alle leeftijden.

Vind nu uw geluk in onze categorie voor vrouwen: ring, ketting vrouw, oorbellen, armbanden vrouw, gourmettes vrouw, ... Maar dat is nog niet alles! Uw juwelierszaak in de buurt van Roeselare wil niemand uitsluiten. Daarom bieden we ook meerdere creaties aan in onze categorie herensieraden: heren hanger, herenkettingen, manchetknopen, etc. Om nog maar te zwijgen van onze categorie kindersieraden!

Wat onze modeaccessoires betreft, kunt u zich ook laten betoveren door onze ruime keuze:  kraagwalvissen, sleutelhangers, ticketclips, enz. Laten we tot slot nogmaals specificeren dat al deze juwelen aanpasbaar zijn om perfect aan uw wensen te voldoen!

Art'emi en zijn massief zilver 925: een garantie voor kwaliteit

Zoals hierboven vermeld, zet uw juwelierszaak in de buurt van Roeselare zich in om u de best mogelijke kwaliteit te garanderen... Dit maakt massief zilver 925 een geweldige bondgenoot wanneer het wordt gemaakt. 

De naam komt van het feit dat het is samengesteld uit 92,5% puur zilver, waardoor het een uitzonderlijk materiaal is. Bovendien is het geld dat door uw juwelier wordt gewaardeerd vrij roestvrij. 

Kortom, Art'emi sieraden zorgen voor een ongeëvenaarde glans en levensduur!

Gratis gravure en levering in heel België

Uw juwelierszaak in Roeselare bezorgt bij u thuis

Woon je in Roeselare? Uw juwelierszaak in de buurt van Roeselare bezorgt ook bij u thuis in de wijken Sint-Jozef, Spanje, Duivelshoek, Rumbeke en Zuidmolen! 

Inderdaad, altijd met het doel om zijn klanten zo goed mogelijk tevreden te stellen, helpt Art'emi gratis verzending u om uw bestelling zo snel mogelijk te ontvangen. 

Tot slot leveren we ook aan nabijgelegen steden zoals Hooglede, Moorslede, Izegem, Staden en Ardooie.

Ontdek nu de vele nuggets die deel uitmaken van onze online juwelier Art'emi en vind wat je nodig hebt!

Bouton de manchette Bruxelles

Uw juwelierszaak in Luik biedt u de levering van uw juweel aan

Of u zich nu in Jupille-sur-Meuse, Sclessin, Angleur of Chênée bevindt, uw juwelier in Luik biedt u een gratis levering van uw bestelling. Of het nu gaat om een sieraad of een fijn sieraad, wij verpakken al onze creaties zorgvuldig om problemen tijdens het transport te voorkomen. Koop onze sieraden of u nu in het centrum van Luik woont, in de Guillemins, in het Quartier Latin of in d'Outremeuse. Wij leveren ook in naburige wijken zoals Saint-Laurent en Rocourt. Aarzel niet langer en ontdek de catalogus van hedendaagse juwelen en de afgewerkte juwelen gemaakt door uw juwelier in Luik!

Gratis levering in heel België

Bel ons op: +32 496 71 08 40

Maandag tot vrijdag van 09:00u tot 18:00u