Gratis graveren

Bouton de manchette Bruxelles

Ben je van plan een verloving te maken met de uitverkorene van je hart? Ben je op zoek naar DE ideale ring om jouw vereniging te symboliseren? Voor alle gelegenheden, van Valentijnsdag tot een verjaardag, vind je het juweel dat je nodig hebt bij Art'emi. In uw juwelierszaak in Tienen ontdekt u een set van 100% ambachtelijke versieringen en juwelen. Tijdloos, authentiek en ethisch, onze sieraden zullen voldoen aan de meest veeleisende. Zonder twijfel vindt u bij Art'emi het perfecte cadeau-idee om elk moment uniek te maken.

Ontdek ons volledige assortiment sieraden

Gratis verzending in heel België

Aanpasbare sieraden bij Tienen Jewelry

Wat uw verwachtingen ook zijn, u zult ongetwijfeld een juweel vinden dat u zal verleiden. Ons ruime assortiment heren sieraden, dames sieraden en kinder sieraden producten bevat echte nuggets. 

Je vindt er armbanden, manchetknopen of kettingen voor hem. Ontdek voor haar onder andere ringen, oorbellen of andere accessoires. 

Ten slotte hebben kinderen ook het recht om mooie sieraden te dragen.  Armbanden, kettingen en fijnproevers zullen de kleintjes ongetwijfeld verrukken. 

Weet ook dat al onze sieraden ook aanpasbaar zijn met gravures. U kunt uw juweel dan nog unieker maken!

Ontdek onze andere juwelen

Wees trendy en elegant met Art'emi

Het juweel blijft zonder twijfel een trendy modeaccessoire. Bij Art'emi creëren we tijdloze sieraden die je persoonlijkheid laten stralen. Inderdaad, elk juweel is uniek en aanpasbaar. Kiezen voor een Art'emi juweel betekent het dragen van een uniek stuk in alle elegantie. Dankzij zijn ervaring in het werk van edelstenen en edelmetalen ontwikkelt Art'emi sieraden die op u lijken en die u uw hele leven zullen vergezellen. 

Aan de ene kant vormt sterling massief goud of zilver de basis van je juweel. 

Aan de andere kant kan kwarts, vermeil of toermalijn aan de legering worden toegevoegd voor het mooiste effect. Met andere woorden, Art'emi werkt alleen met materialen van zeer hoge kwaliteit.

Uw juwelen worden geleverd aan Tienen

Heb je een sieraad gekocht bij Art'emi en wil je dat het bij je geleverd wordt? Uw juwelierszaak in Tienen verzorgt het tot aan uw huis. 

Wij leveren aan de wijken Mulk, Grimde Spanuit, Vianderwijk en Moutmollen. 

Woont u in Hougaerde, Linter, Geldenaken, Glabbeek of Boutersem, laat u dan betoveren door onze sieraden op onze e-shop.

Bel ons op: +32 496 71 08 40

Maandag tot vrijdag van 09:00u tot 18:00u