Ben je van plan een verloving te maken met de uitverkorene van je hart? Ben je op zoek naar DE ideale ring om je vereniging te symboliseren? Voor alle gelegenheden, van Valentijnsdag tot een verjaardag, vindt u het juweel dat u nodig heeft bij Art'emi. In uw juwelierszaak in Tienen ontdekt u een set van 100% ambachtelijke versieringen en juwelen. Tijdloos, authentiek en ethisch, onze sieraden zullen voldoen aan de meest veeleisende. Zonder twijfel vindt u bij Art'emi het perfecte cadeau-idee om elk moment uniek te maken.

Wees trendy en stijlvol met Art'emi.

Het juweel blijft zonder twijfel een trendy modeaccessoire. Bij Art'emi creëren we tijdloze sieraden die uw persoonlijkheid laten stralen. Inderdaad, elk juweel is uniek en aanpasbaar. Kiezen voor een Art'emi juweel betekent het dragen van een uniek stuk in alle elegantie. Dankzij zijn ervaring in het werk van edelstenen en edelmetalen ontwikkelt Art'emi sieraden die op u lijken en die u uw hele leven zullen vergezellen. Aan de ene kant vormt sterling massief goud of zilver de basis van uw juweel. Aan de andere kant kan kwarts, vermeil of toermalijn aan de legering worden toegevoegd voor het mooiste effect. Met andere woorden, Art'emi werkt alleen met materialen van zeer hoge kwaliteit.

Aanpasbare juwelen in de Tienense juwelierszaak. 

Wat uw verwachtingen ook zijn, u zult ongetwijfeld een juweel vinden dat u zal verleiden. Ons ruime assortiment herensieraden, damessieraden  en kindersieraden bevat echte nuggets. Je vindt er armbanden, manchetknopen of kettingen voor hem. Ontdek voor haar onder andere ringen, oorbellen of andere accessoires. Tot slot hebben kinderen ook het recht om mooie sieraden te dragen.  Armbanden, kettingen en fijnproevers zullen de kleintjes ongetwijfeld bekoren. Weet ook dat al onze sieraden ook aanpasbaar zijn met gravures. U kunt uw juweel dan nog unieker maken!

Uw juwelen worden geleverd in Tienen. 

Heb je een sieraad gekocht bij Art'emi en wil je dat het bij je wordt afgeleverd? Uw juwelier in Tienen verzorgt het tot aan uw huis. Wij leveren aan de wijken Mulk, Grimde Spanuit, Vianderwijk en Moutmollen. Woon je in Hougaerde, Linter, Geldenaken, Glabbeek of Boutersem, laat je dan betoveren door onze juwelen op onze e-shop.

Bestel vanuit heel Vlaanderen

Limburg - Kortrijk - Antwerpen - Gent - Brugges - Mechelen - Oostende - Genk  - Roeselare -  Dendermonde - Beringen - Vilvoorde - Turnhout - Sint-Truiden - Vorst -  Halle - Ninove - Waregem - Ieper - Lier - Tienen - Lommel - Menen - Tongeren - Bilzen - Aarschot -Deinze - Herentals - Izegem - Haerelbeke -  Ronse - Morstel - Maaseik - Diest - Hoogstraten - Torhout - Tielt - Aalst - Hasselt