Je bent van plan om een cadeau te maken aan je lieveling en je bent op zoek naar elegante manchetknopen? De doop van je nichtje komt eraan en je wilt een gourmet personaliseren voor de gelegenheid? Uw juwelier in Mechelen by Art'emi heeft wat u nodig heeft. Een breed scala aan sieraden voor alle gelegenheden en geschikt voor alle budgetten.

Art'emi, een gepassioneerde sieraadontwerper

Het is sinds 2002 dat Artémi Vasilakis is begonnen met de oprichting van zijn sieradenmerk Art'emi. Gepassioneerd en ambitieus, maakt ze er een erezaak van om sieraden van hoge kwaliteit aan te bieden die u vele jaren begeleiden.

Voor Art'emi moet een juweel inderdaad overeenkomen met de persoonlijkheid van de persoon die het draagt. Daarom zijn alle sieraden in uw juwelierszaak in Mechelen aanpasbaar zodat het u het beste vertegenwoordigt.

Wie zegt sieraden van hoge kwaliteit zegt materialen van hoge kwaliteit. Om haar sieraden te ontwerpen, werkt Art'emi uitsluitend met materialen zoals zilver, goud, vermeil, kwarts, edelstenen of halfedelstenen... Veel keuzes zijn beschikbaar in onze eshop. Sieraden voor alle unieke en elegante smaken.

Sieraden voor iedereen in uw juwelierszaak in Mechelen

Het is belangrijk dat Art'emi sieraden voor iedereen kan aanbieden. Creaties voor dames, ontwerpen voor mannen en sieraden en kinderaccessoires, u vindt een ruime keuze in onze juwelierszaak. Ons brede assortiment sieraden stelt u in staat om uw geluk te vinden als het gaat om sieraden en modeaccessoires.

Mannen sieraden collectie

In de categorie herensieraden zijn er veel keuzes voor u beschikbaar. Van de ringarmband,zilveren kettingkraagwalvis tot armbanden of hangers om aan te passen. Lees meer op onze online site.

Sieraden voor dames

Wat betreft damessieraden, trakteer jezelf met onze oorbellen of kleed je nek met een mooie gouden ketting. Maar vind ook ringen, fijnproeversen hangers. Natuurlijk zijn alle sieraden aanpasbaar dankzij graveren.

Creaties voor kinderen

Voor de kleintjes zijn er ook verschillende keuzes beschikbaar. Geef je dochter een gepersonaliseerde armband of een mooie ketting met een gepersonaliseerde hanger. Gourmettes en ketens staan ook op onze website.

Laat uw sieraden graveren door Art'emi

Zoals eerder vermeld, ontwerpt Art'emi graag sieraden die u het beste vertegenwoordigen. Daarom biedt ze sinds het begin van haar merk een gratis graveerservice om uw sieraden aan te passen.

Nauwgezet, attent en attent voor haar klanten, maakt Art'emi uw gravures tot in de perfectie. Schrijf bijvoorbeeld een geboortedatum op een gouden ring of kies voor het graveren van je initialen en die van een geliefde op een mooie armband. Andere soorten graveren zijn ook haalbaar zoals een tekening, een symbool, voornamen... In uw juwelierszaak in Mechelen geven wij u de mogelijkheid om uw verbeelding en uw wensen te laten spreken.

Gepersonaliseerde sieraden in uw juwelierszaak in Mechelen

Het aanbieden van een gepersonaliseerd cadeau, in dit geval een gepersonaliseerd juweel, heeft altijd meer sentimentele waarde. Daarom geeft Art'emi u de mogelijkheid in tegenstelling tot veel andere juwelierszaken.

Het maakt niet uit wat voor soort juweel, ring, armband of ketting, wanneer u het aanpast, krijgt het meer waarde in uw ogen. Het aanpassen van sieraden maakt de creatie uniek en wie droomt er niet van om iets te hebben dat niemand anders kan hebben? Het maakt het ook mogelijk om het juweel tijdloos te maken, het begeleidt je vele jaren en vertegenwoordigt je. Het is ook een kans om een relatie met een geliefde te symboliseren of een manier om een hoogtepunt van je leven te markeren. Wat de reden ook is, een gepersonaliseerd juweel is altijd een ideaal cadeau.

Art'emi: sieraden van hoge kwaliteit in massief zilver 925

Zodat uw sieraden u uw hele leven begeleiden, maakt Art'emi er een erezaak van om massief zilver 925 te gebruiken. Dit betekent dat het juweel bestaat uit 92,5% puur zilver en zo ook na jaren een glans garandeert zoals op de eerste dag. Bovendien oxideert sterling zilver 925 niet na verloop van tijd en maakt het uw juweelbestendig.

Uw juwelier in Mechelen bezorgt bij u thuis

Voor nog meer gemak bieden wij een thuisbezorgservice. Het enige wat u hoeft te doen is uw bestelling te plaatsen en een paar dagen later ontvangt u uw pakket in uw brievenbus. Levering is mogelijk voor de hele stad Mechelen. Van Arsenaal via Nekkerspoel en Marokken naar Colomba en Battel. Ook voor de inwoners van naburige steden, raak niet in paniek, want levering is ook mogelijk. Zemst, Rumst, Willebroek, Boortmeerbeek of Bonheiden, niemand wordt vergeten.

Kom en ontdek meer op onze online site en val voor originele en tijdloze sieraden van Art'emi!