Gratis graveren

Bouton de manchette Bruxelles

Bent u op zoek naar een juwelierszaak in Herentals om een cadeau aan te bieden aan een dierbare? Binnenkort is je moeder jarig en wil je deze dag vieren door haar een gepersonaliseerd juweel aan te bieden dat op haar lijkt? Misschien ben je van plan om de hand van je geliefde te vragen en wil je de mooiste verlovingsring? Wat de gelegenheid ook is, een juweel is altijd een zoete aandacht. Daarom biedt Art'emi een zeer breed assortiment sieraden voor mannen, accessoires en sieraden voor vrouwen of een assortiment voor kinderen en voor alle stijlen.

Ontdek ons volledige assortiment sieraden

Gratis verzending in heel België

Draag een sieraad dat op jou lijkt

Als u een gepersonaliseerd geschenk wilt aanbieden, is er niets beter dan een gegraveerd juweel dat lijkt op de persoon in kwestie. 

Art'emi heeft ervoor gekozen om u het maatwerk van uw sieraden gratis aan te bieden. U kunt een gravure toevoegen aan het juweel van uw keuze: een datum, een symbool, een voornaam, enz. 

U kunt de definitieve rendering online simuleren voordat u een bestelling plaatst.

Ontdek onze andere juwelen

Bijouterie Henrentals: originele creaties

Uw juwelierszaak in Herentals zet zich in om elk van haar juwelen te maken met het grootste respect voor de gebruikte materialen. Wat je wensen en smaken ook zijn, je zult altijd vinden wat je lekker vindt. Met andere woorden, Art'emi werkt met finesse edelstenen of halfedelstenen zoals diamant, saffier, kwarts, maar ook toermalijn, topaas of amethist.

Om het juweel te maken, gebruikt ze materialen zoals massief zilver, witgoud, geelgoud of ook roségoud. Ze maakt tijdloze en originele sieraden in haar atelier. U vindt in zijn sieradencollectie gouden kettingen, zilveren kettingen, armbanden, manchetknopen, notitieclips, gourmettes of ringen.

Jewellery Art'emi, het dichtst bij u in Henrentals

Met de juwelierszaak Art'emi kunt u uw bestellingen gratis rechtstreeks laten bezorgen bij Herentals, in de vier hoeken van de stad. 

Woont u dus in de wijk Kleerroos, Diependaal, Noorderwijk, Morkhoven of Veldhoven, dan wordt u ook afgeleverd. Profiteer tot slot van gratis verzending als je in een nabijgelegen stad woont zoals Olen, Herenthout, Voorselaar, Grobbendonk en Nijlen.

Barst nu in onze verschillende collecties die beschikbaar zijn in onze e-shop!  

Bel ons op: +32 496 71 08 40

Maandag tot vrijdag van 09:00u tot 18:00u