Bent u op zoek naar een juwelierszaak in Herentals om een dierbare een cadeau aan te bieden? Binnenkort is je moeder jarig en wil je deze dag vieren door haar een gepersonaliseerd juweel aan te bieden dat op haar lijkt? Misschien ben je van plan om de hand van je geliefde te vragen en wil je de mooiste verlovingsring? Wat de gelegenheid ook is, een juweel is altijd een zoete aandacht. Daarom biedt Art'emi een zeer breed assortiment sieraden voor mannenaccessoires en sieraden voor vrouwen of een assortiment voor kinderen en voor alle stijlen.

Bijouterie Henrentals: originele creaties

Uw juwelier in Herentals engageert zich om elk van haar juwelen te maken met het grootste respect voor de gebruikte materialen. Wat uw wensen en smaken ook zijn, u zult altijd vinden wat u lekker vindt. Met andere woorden, Art'emi werkt met finesse edel- of halfedelstenen zoals diamant, saffier, kwarts, maar ook toermalijn, topaas of amethist. Om het juweel te maken, gebruikt ze materialen zoals massief zilver, witgoud, geelgoud of ook roségoud.

In haar atelier maakt ze tijdloze en originele sieraden. Je vindt in zijn sieradencollectie gouden kettingen, zilveren kettingen, armbanden, manchetknopen, briefjesclips, gourmettes of ringen.

Draag een sieraad dat op jou lijkt 

Als u een gepersonaliseerd cadeau wilt aanbieden, niets beter dan een gegraveerd juweel dat lijkt op de persoon in kwestie. Art'emi heeft ervoor gekozen om u het maatwerk van uw sieraden gratis aan te bieden. U kunt een gravure toevoegen aan het juweel van uw keuze: een datum, een symbool, een voornaam, enz. U kunt de uiteindelijke rendering online simuleren voordat u een bestelling plaatst.

Sieraden Art'emi, het dichtst bij u in Henrentals 

In de Art'emi juwelierszaak kunt u uw bestellingen gratis rechtstreeks laten bezorgen in Herentals, in de vier hoeken van de stad. Woon je dus in de wijk Kleerroos, Diependaal, Noorderwijk, Morkhoven of Veldhoven, dan word je ook geleverd. Profiteer tot slot van gratis verzending als je in een nabijgelegen stadje woont zoals Olen, Herenthout, Voorselaar, Grobbendonk en Nijlen.

Kraak nu onze verschillende collecties die beschikbaar zijn op onze e-shop!  

Bestel vanuit heel Vlaanderen

Limburg - Kortrijk - Antwerpen - Gent - Brugges - Mechelen - Oostende - Genk  - Roeselare -  Dendermonde - Beringen - Vilvoorde - Turnhout - Sint-Truiden - Vorst -  Halle - Ninove - Waregem - Ieper - Lier - Tienen - Lommel - Menen - Tongeren - Bilzen - Aarschot -Deinze - Herentals - Izegem - Haerelbeke -  Ronse - Morstel - Maaseik - Diest - Hoogstraten - Torhout - Tielt - Aalst - Hasselt