Gratis graveren

Bouton de manchette Bruxelles

Ben je op zoek naar een origineel cadeau om harten te verwarmen ter gelegenheid van een feestje of een verjaardag? Of bent u op zoek naar een uniek juweel om u te sublimeren? Art'emi sieraden is hier om u te helpen de zeldzame parel te vinden. Dankzij de brede collectie sieraden voor mannen en vrouwen vindt u gemakkelijk wat u zoekt. Er zijn er zelfs een aantal voor kinderen. Uw juwelierszaak voor levering in Waregem wacht op u!

Ontdek ons volledige assortiment sieraden

Gratis verzending in heel België

Laat je vallen voor een gepersonaliseerd Art'emi juweel

Dankzij de aanpasbare sieraden biedt Art'emi u de mogelijkheid om een goudklomp te maken die perfect harmonieert met uw wensen en uw imago. 

Hiervoor is er niets beters dan een inscriptie te graveren die specifiek voor u is volgens uw fantasie (voornamen, geboortedatum, tekening, enz.).

Daarnaast is de gravure gratis en wordt gemaakt volgens een hoge know-how op het gebied van sieraden. 

Inderdaad, uw juwelier van serieuze referentie op sieraden voor vele jaren zorgt dus voor een onberispelijke weergave. 

Uw juwelierszaak in de buurt van Waregem zal u niet teleurstellen.

Ontdek onze andere juwelen

Waarom kiezen voor Art'emi, jouw juwelierszaak in de buurt van Waregem?

Allereerst schuilt achter Art'emi een professionele, getalenteerde en gepassioneerde juwelier die nooit de uren telt... Ze is gespecialiseerd in aanpasbare sieraden die ze koestert en met haar eigen handen maakt. Daarnaast zijn Art'emi creaties gemaakt van massief zilver 925. Een echte garantie voor kwaliteit en levensduur van uw sieraden en modeaccessoires, omdat het middel na verloop van tijd niet oxideert.

Daarnaast is ons assortiment zilveren sieraden enorm...  

Er is voor elke stijl en smaak wat wils! Van sieraden versierd met halfedelstenen tot gepersonaliseerde hangers, kettingen, ringen, armbanden en gourmettes met een verfijnde smaak, onze sieraden voor mannen, sieraden voor vrouwen, sieraden voor kinderen versieren u elke dag. Om nog maar te zwijgen van de gepersonaliseerde sieraden die het perfecte cadeau zijn.

Daarnaast is de levering van uw juwelierszaak in de buurt van Waregem gratis!

Waregem juwelen: uw favoriete juweel verhuist naar uw huis

We leveren immers in de hele stad Waregem: van de Jagerwijk tot Gaverke, via Torenhof, Villapark en Biest. 

Dus, waar je ook bent, je sieraden bewegen om je leven gemakkelijker te maken. 

En dit, gratis! Om uw comfort te garanderen, bedient onze bezorgservice nabijgelegen steden zoals Harelbeke, Deerlijk, Zulte, Wielsbeke en Kuurne.

Aarzel niet langer en bestel nu in uw juwelierszaak in de buurt van Waregem de juwelen die u wenst zodat ze u snel bereiken.

Bel ons op: +32 496 71 08 40

Maandag tot vrijdag van 09:00u tot 18:00u