Bouton de manchette Bruxelles

                               Gratis graveren

Ben je op zoek naar het best mogelijke cadeau om te geven aan een persoon die je dierbaar is? Wil je je outfit voorzien van een elegant detail? Of ben je gewoon op zoek naar een uniek verjaardagscadeau voor een geliefde? Wat de reden ook is, het aanbieden van een juweel of het verfraaien van je versiering met accessoires is altijd een goed idee. Art'emi biedt een breed scala aan sieraden in witgoud, roségoud, geelgoud of massief zilver voor alle budgetten. Daarnaast levert uw juwelierszaak gratis rechtstreeks aan uw stad Ronse.

Ontdek ons volledige assortiment sieraden

Gratis verzending in heel België

Bijouterie Ronse - een origineel juweel op maat

Naast de ruime keuze die beschikbaar is in de online winkel in Ronse, heeft u de mogelijkheid om een juweel aan te passen. 

Inderdaad, Art'emi wil vooral dat het juweel lijkt op de persoon die het draagt. 

Dit is de reden waarom graveren op een juweel wordt aangeboden. 

Een gepersonaliseerd juweel zal de persoon die het zal ontvangen des te meer verrukken. 

Daarnaast kun je kiezen voor de personalisatie van je keuze: een voornaam, een tekening, een datum, een woord van liefde, etc. 

Het gegraveerde juweel heeft dan des te meer betekenis voor de persoon die het ontvangt!

Ontdek onze andere juwelen

Een breed scala aan sieraden om iedereen tevreden te stellen

De collectie sieraden gemaakt door de juwelierszaak Art'emi in Ronse is zeer gevarieerd. Inderdaad, het zal alle leeftijden en alle verlangens verrukken. Dit dankzij  de accessoires en sieraden voor mannen, sieraden en accessoires voor vrouwen en accessoires en sieraden voor kinderen. 

Onder al zijn creaties vindt u hangers, ringen (verloving of andere), oorbellen, manchetknopen, kettingen, kraagwalvissen, armbanden of gourmettes. Dus, wat de gelegenheid ook is, u zult een uniek geschenk vinden.

Het perfecte cadeau in je mailbox in een paar dagen!

U kunt de juwelen van uw keuze gratis rechtstreeks bij Ronse laten bezorgen. 

De Art'emi juwelier verzorgt snelle verzendingen in alle gebieden van Ronse zoals Lindeke, Germinal, Scheldekouter, Europawijk en Floréal. 

Woon je in een omliggende stad zoals Ellezelles, Avelgem, Markedal, Flobecq of Mont-de-l'Enclus? Maak je geen zorgen, wij leveren ook aan jou!

Vind het juweel van je dromen om je nek, pols of shirt aan te kleden! Al onze creaties zijn zichtbaar in onze online winkel. 

Bel ons op: +32 496 71 08 40

Maandag tot vrijdag van 09:00u tot 18:00u