Gratis graveren

Bouton de manchette Bruxelles

Heb je geen ideeën meer voor een verjaardags-, moederdag- of Valentijnsdagcadeau? U wilt HET ideale cadeau aanbieden, maar u weet niet waar u heen moet? Ga naar de juwelierszaak Art'emi in Beringen. Al onze juwelen zijn ambachtelijk, origineel en 100% Belgisch. Wij bieden een breed scala aan unieke en aanpasbare sieraden aangepast aan alle budgetten en wensen. Onze uitzonderlijke sieraden Art'emi zullen voldoen aan de meest veeleisende en sublimeren uw stijl op een elegante manier. Voor vrouwen, mannen en kinderen, vind het perfecte cadeau-idee om uw geliefden in uw juwelierszaak te behagen Art'emi.

Ontdek ons volledige assortiment sieraden

Gratis verzending in heel België

Personaliseer uw cadeau-idee in uw juwelierszaak in Beringen

Art'emi is niet alleen een sieradenontwerper. 

Ze graveert en personaliseert ook haar creaties. 

Vanaf dat moment kunt u zich laten betoveren door een 100% uniek geschenk door direct de boodschap te graveren die u leuk vindt. 

Uw juwelierszaak in Beringen zorgt voor de gratis gravure en het maatwerk van het sieraad van uw keuze. 

Aarzel dus niet om een persoonlijke boodschap te schrijven om uw geschenk nog uitzonderlijker te maken. 

Ontdek onze andere juwelen

Art'emi's sieradenervaring in zijn juwelierszaak in Beringen

Art'emi is niet zomaar een sieraad. Inderdaad, het is een Belgisch merk van sieraden gemaakt door de handen van een vrouw met een passie voor mode en sieraden. Met vele jaren in de wereld van edelstenen en diamanten, besloot de ondernemer haar knowhow ten dienste te stellen van haar eigen merk. 

Art'emi wordt dan een teken van handgemaakte sieraden die de persoonlijkheid weerspiegelen van degenen die ze dragen. In uw juwelierszaak in Beringen vindt u enkel hedendaagse en tijdloze creaties. Daarnaast zijn finesse en soberheid de sleutelwoorden van dit merk dat sieraden aanbiedt die de ultieme touch van elegantie aan uw kleding zullen geven. 

Een ruime keuze aan sieraden voor alle genres en wensen

In de Art'emi juwelierszaak in Beringen ontwerpen we juwelen voor het hele gezin. Sieraden voor mannen, damessieraden en kindersieraden, onze modeaccessoires voldoen aan al uw verwachtingen zonder een gat in uw budget te maken. Ontdek zonder verdere vertraging onze selectie van producten.

Koester je man door hem een ketting of een armband aan te bieden. Als je een beetje maatwerk wilt toevoegen aan een van zijn kostuums, kraak dan onze manchetknopen of accessoires.

Smelt het hart van je geliefde met een ring, een paar oorbellen of een hanger. Je kunt ook kiezen voor een aanpasbare armband, zodat ze om haar pols je teken van genegenheid draagt.

Voor de kleintjes, laat je verleiden door een gourmet of een armband. Bovendien zullen deze meest elegante juwelen met uw kind meegroeien. 

Een collectie massief zilveren sieraden 925

Onze creaties zijn niet alleen handgemaakt en elegant, maar ook uitsluitend gemaakt van sterling zilver. Deze legering wordt erkend en gewaardeerd door juweliers over de hele wereld en is synoniem met uitstekende kwaliteit. Deze juwelen hebben namelijk een perfecte schittering en een ongeëvenaarde robuustheid. Bezet met edelstenen of halfedelstenen zoals kwarts, agaat of turkoois, zullen onze juwelen elke outfit die u draagt sublimeren.

Gratis gravure en levering in heel België

Leveringen aan huis van Art'emi juwelen uit juwelenwinkel Beringen

Als je geen tijd hebt om naar je juwelier te gaan om je sieraden op te halen, kies dan voor thuisbezorging. Deze service is snel en gratis! Bovendien zal het je leven enorm vereenvoudigen!

De Art'emi juwelierszaak in Beringen bezorgt bij u thuis in de wijken Hek, Vurten, Klitsberg, Koersel en Baltisch Kamp. Ook als u in de steden Ham, Tessenderlo, Heusden-Zolder, Hulst of Leopoldsburg woont, bezorgen wij uw sieraad direct bij u thuis Art'emi.

Waar wacht u nog op om uw juwelencollectie compleet te maken door een bezoek te brengen aan uw juwelierszaak Art'emi in Beringen?

Bouton de manchette Bruxelles

Bel ons op: +32 496 71 08 40

Maandag tot vrijdag van 09:00u tot 18:00u