Heb je geen ideeën meer voor een verjaardag, moederdag of valentijnscadeau? Wil je HET perfecte cadeau geven, maar weet je niet waar je heen moet? Tot ziens in de Art'emi juwelierszaak in Beringen. Al onze sieraden zijn handgemaakt, origineel en 100% Belgisch. Wij bieden een breed scala aan unieke en aanpasbare sieraden geschikt voor alle budgetten en alle wensen. Onze uitzonderlijke sieraden Art'emi zal voldoen aan de meest veeleisende en elegant verbeteren van uw stijl. Voor vrouwen, mannen en kinderen, vind het perfecte cadeau-idee om uw dierbaren te plezieren in uw juwelier Art'emi.

De ervaring vanArt'emi sieraden in zijn juwelierszaak in Beringen

Art'emi is niet zomaar een juwelier. Het is inderdaad een Belgisch merk van sieraden gemaakt door de handen van een vrouw met een passie voor mode en sieraden. Na vele jaren in de wereld van edelstenen en diamanten besloot de ondernemer haar knowhow ten dienste te stellen van haar eigen merk. Art'emi wordt dan een merk handgemaakte sieraden dat de persoonlijkheid weerspiegelt van degenen die ze dragen. In uw juwelierszaak in Beringen vindt u alleen eigentijdse en tijdloze creaties. Bovendien zijn finesse en soberheid de sleutelwoorden van dit merk dat sieraden aanbiedt die de ultieme elegantie aan je jurk zullen geven.

Een brede selectie sieraden voor alle genres en verlangens.

De juwelier Art'emi van Beringen ontwerpen wij sieraden voor het hele gezin. Mannen sieraden, femme sieraden en kinderjuwelen, onze mode-accessoires zullen voldoen aan al uw verwachtingen zonder een gat in uw budget te maken. Ontdek onze selectie van producten zonder verder oponthoud.

Koester je man door hem een ketting of armband aan te bieden. Als u een vleugje maatwerk wilt toevoegen aan een van zijn kostuums, klikt u op onze manchetknopen of accessoires.

Smelt het hart van je geliefde met een ring, een paar oorbellen of een hanger. Je kunt ook kiezen voor een aanpasbare armband zodat ze je teken van genegenheid om haar pols draagt.

Laat u voor de kleintjes verleiden door een fijnproever of een armband. Bovendien zullen deze meest elegante juwelen met uw kind meegroeien.

Personaliseer je cadeau-idee bij je juwelier in Beringen.

Art'emi is niet zomaar een sieraadontwerper. Ze graveert en personaliseert ook haar creaties. Vanaf dat jaar kunt u gecharmeerd zijn van een 100% uniek cadeau door direct de boodschap te graveren die u leuk vindt. Uw juwelier in Beringen verzorgt gratis het graveren en op maat maken van het juweel van uw keuze. Aarzel dus niet om een persoonlijke boodschap op te schrijven om uw cadeau nog uitzonderlijker te maken.

Een inzameling van stevige zilveren juwelen 925

Onze creaties zijn niet alleen handgemaakt en elegant, maar zijn ook exclusief gemaakt van sterling zilver. Deze legering, erkend en gewaardeerd door juweliers over de hele wereld, staat synoniem voor uitstekende kwaliteit. Inderdaad, deze juwelen genieten van ongeëvenaarde schittering en robuustheid. Set met kostbare of halfedelstenen zoals kwarts, agaat of turkoois, onze sieraden zullen elke outfit die je draagt sublimeren.

Thuisbezorging van sieraden Art'emi van Beringen Jewellery.

Als je geen tijd hebt om naar je juwelier te gaan om je juweel op te halen, kies dan voor thuisbezorging. Deze service is snel en gratis! Bovendien maakt het je leven een stuk makkelijker!

De juwelierszaak beringen Art'emi levert thuis in de wijken Hek, Vurten, Klitsberg, Koersel en Baltisch Kamp. Ook als u in de steden Ham, Tessenderlo, Heusden-Zolder, Hulst of Leopoldsburg woont, bezorgen wij uw Art'emi juweel rechtstreeks bij u af.

Waar wacht je nog op om je sieradencollectie compleet te maken door naar je juwelier Art'emi in Beringen te gaan?