Ben je op zoek naar een origineel verjaardagscadeau dat in het geheugen gegrift blijft staan? Of misschien een sieraad voor een speciale gelegenheid, doop, Valentijnsdag of Moederdag? Dus je bent op zoek naar een juwelier in Diest om het ideale cadeau te vinden? Art'emi is een 100% Belgisch sieraad en opgericht in 2002 met een breed scala aan juwelen voor mannen, sieraden voor  vrouwen en juwelen voor  kinderen.

Veel creaties voor alle smaken en stijlen

Sinds de oprichting van zijn juwelierszaak heeft Art'emi zijn fantasie de vrije loop kunnen laten. Ze was daardoor in staat om sieraden te maken naar haar beeld, maar ook en vooral naar jouw beeld. Dankzij haar diploma's en opleiding in edelsteenkunde kan ze met al haar lekkernijen omgaan met verschillende materialen. Zo vindt u in zijn sieradencollectie creaties in witgoud, roségoud, 18 karaats geelgoud, verguld of massief zilver, vermeil, kwarts, enz.
Voor een uniek cadeau of om een outfit van een mooie versiering compleet te maken, kunt u dus vertrouwen op de knowhow vanArt'emi. Ze vervaardigt en bedenkt kettingen, ringen, fijnproevers, oorbellen, manchetknopen, kraagwalvissen of tangen.

Diest Jewelry: kies voor aanpasbare sieraden

De juwelier Art'emi biedt u ook aan om het juweel van uw keuze in Diest te graveren. Dit gepersonaliseerde juweel kan bij elke gelegenheid worden aangeboden en geeft des te meer betekenis. U kunt het resultaat direct online simuleren met uw personalisatie: datums, voornamen, symbool, enz.

Uw sieraden snel en gratis bij u thuisbezorgd

Of je nu in Diest, Tessenderlo, Paal, Halen, Lummen of Rillaar woont, jouw juwelier levert Art'emi gratis bij je. Als u een inwoner bent van de stad Diest, houd er dan rekening mee dat de levering geldig is in de hele stad, van de webbekom, aardenweg en schaffen tot Molenstede en Schoonaarde.
Ontdek onmiddellijk onze creaties op onze e-shop!

Bestel vanuit heel Vlaanderen

Limburg - Kortrijk - Antwerpen - Gent - Brugges - Mechelen - Oostende - Genk  - Roeselare -  Dendermonde - Beringen - Vilvoorde - Turnhout - Sint-Truiden - Vorst -  Halle - Ninove - Waregem - Ieper - Lier - Tienen - Lommel - Menen - Tongeren - Bilzen - Aarschot -Deinze - Herentals - Izegem - Haerelbeke -  Ronse - Morstel - Maaseik - Diest - Hoogstraten - Torhout - Tielt - Aalst - Hasselt