Bent u op zoek naar een cadeau voor een speciale gelegenheid? Wil je een gepersonaliseerd cadeau geven? Het idee van sieraden op maat trekt je aan en wil je de sprong wagen? Armbanden, kettingen, ringen en vele andere juwelen zijn verkrijgbaar in onze juwelierszaak in Menen by Art'emi.

Menen Jewellery: Art'emi en zijn creaties zullen je doen bezwijken

Art'emi, sieraden sinds 2002, biedt een breed scala aan sieraden van hoge kwaliteit, handgemaakt. Sieraden voor vrouwen, sieraden voor mannen en sieraden voor kinderen,vinden ook sieraden in goud, zilver, kwarts, vermeil, edelstenen en halfedelstenen ... Er is voor elk wat wils en elk budget.

De specialiteit blijft het personaliseren van uw sieraden en graveren. Creatief, ambitieus en gepassioneerd zal Art'emi, uw juwelierszaak in Menen, u verleiden met zijn unieke en tijdloze modeaccessoires.

Aanpasbare sieraden: het perfecte cadeau

Art'emi biedt u de aanpassing van uw sieraden door middel van graveren. Een gepersonaliseerd cadeau heeft altijd meer impact. Daarom wil Art'emi een sieraad maken dat op jou lijkt en je unieke persoonlijkheid weerspiegelt. Het maakt een punt van het aanbieden van unieke, originele en kwaliteit sieraden. Van de manchet tot de ring tot de gourmet, u heeft vele mogelijkheden en vele keuzes om het perfecte cadeau te vinden in onze juwelierszaak in de buurt van Menen.

Menen Jewellery: uw sieraden in de buurt!

Art'emi maakt uw leven gemakkelijker door u de levering van uw bestelling thuis aan te bieden! Of u nu in de wijk Koekuit, Ons Dorp, Rekkem, Lauwe of Dronkaard woont, onze juwelierszaak in Menen bezorgt bij u! En voor wie in de omgeving van Wevelgem, Wervik via Moeskroen of Ledegem of Kortrijk woont, is levering ook mogelijk en gratis.

Dus geen redenen meer om uw sieraden op maat niet bij Art'emi te bestellen