Op zoek naar het perfecte cadeau? Een verjaardag nadert en wil je de gelegenheid markeren door een massief zilveren ketting of een gouden ring aan te bieden? Maak je geen zorgen, we hebben veel keuzes voor je. Daarnaast bieden wij u de mogelijkheid om uw sieraden gratis te laten graveren. Zo vind je gemakkelijk de perfecte sieraden in je juwelierszaak in de buurt van Turnhout.

 

Art'emi, merk en creatie van hoogwaardige sieraden sinds 2002

 

Art'emi, bedenker en juwelier sinds 1995, begon in 2002 aan de oprichting van haar merk. Sindsdien heeft het merk veel klanten overtuigd. Een werk van finesse vermengd met creativiteit en onvergelijkbare knowhow, dit is wat deze juwelier kan kwalificeren.

Daarnaast is Art'emi gespecialiseerd in maatwerk door middel van graveren. Omdat ze het hart van haar werk is geworden, is de personalisatie van sieraden essentieel voor haar. Inderdaad, een juweel is in zekere zin de weerspiegeling van onze persoonlijkheid. Hij moet ons vertegenwoordigen, ons karakter vertegenwoordigen. Omdat het ons een groot deel van ons leven  vergezelt en dit dagelijks of bijna, moet het daarom op zijn best met ons overeenkomen.

 

Art'emi maakt er ook een erezaak van om alleen met uitzonderlijke en edele materialen te werken. Je vindt er, tussen al zijn creaties, sieraden voornamelijk in zilver en goud. Art'emi maakt ook sieraden op basis van kwarts, vermeil, leer, edelstenen en halfedelstenen... Uw juwelierszaak in de buurt van Turnhout biedt u iets om iedereen tevreden te stellen.

 

Uw juwelier in Turnhout biedt een ruim aanbod aan creaties van Art'emi

 

Sieraden maken voor alle genres, leeftijden en budgetten is wat Art'emi wilde en dat is wat ze doet. Inderdaad, in uw juwelierszaak in de buurt van Turnhout vindt u sieraden voor manneneen assortiment voor vrouwen  en sieraden en accessoires voor kinderen.

 

Wij vervullen uw wensen door u alle stijlen van sieraden aan te bieden. Kettingen  , kettingen en hangers  die je nek perfect aankleden. Mooie unieke ringen om aan te bieden of oorbellen. Voor uw polsen , armbanden  en fijnproevers. En ook prachtige halsbandwalvissen en aanpasbare ticketklauwen voor heren.

 

Zoals u kunt zien, zijn onze sieraden voor jong en oud. En ze zijn allemaal, zonder uitzondering, van superieure kwaliteit.

 

Personalisatie, een service in uw juwelierszaak in Turnhout om uw juwelen uniek te maken

 

Een doop of Valentijnsdag in aantocht, een kerstcadeau om te maken? Alle gelegenheden zijn goed om een gepersonaliseerd cadeau aan te bieden. In uw Art'emi juwelierszaak in Turnhout bieden wij de graveerservice aan. Laat dus je initialen, voornamen, een geboortedatum, een symbool of een tekening graveren. Wij voeren alle soorten graveren uit.

 

Personalisatie  maakt het mogelijk om sentimentele waarde toe te voegen aan een juweel. Gepersonaliseerde sieraden kunnen ook een gedenkwaardig moment vertegenwoordigen tussen u en een geliefde. Het is een originele manier om een relatie te symboliseren. Ook zal uw gegraveerde juweel uniek en tijdloos zijn.

 

Massief zilver 925: een uitzonderlijk materiaal voor hoogwaardige sieraden

In uw juwelierszaak in Turnhout bieden wij uitsluitend juwelen aan gemaakt van hoogwaardige materialen. Zoals jullie nu weten, in goud en zilver. We gebruiken massief 925 zilver voor uitzonderlijke kwaliteit. Inderdaad, 925 zilver is samengesteld uit 92,5% puur zilver. Dit geeft glans en een lange levensduur aan uw juweel.

 

Uw juwelier in Turnhout levert bij u thuis

 

Zodra uw bestelling is gedaan om uw juwelencollectie compleet te maken, biedt uw Art'emi juwelierszaak in Turnhout gratis levering aan huis. Of u nu aan de kant van Tuinwijk, Stokt, Kastelein of Melkhoek en Blijken bent, wij komen bij u thuis. Houd er rekening mee dat bezorging ook mogelijk is in nabijgelegen steden. Vosselaar, Merksplas, Ravels of Kasterlee of Retie.

 

Dus, wacht niet, levering en graveren zijn gratis, ga naar onze site.

Bestel vanuit heel Vlaanderen

Limburg - Kortrijk - Antwerpen - Gent - Brugges - Mechelen - Oostende - Genk  - Roeselare -  Dendermonde - Beringen - Vilvoorde - Turnhout - Sint-Truiden - Vorst -  Halle - Ninove - Waregem - Ieper - Lier - Tienen - Lommel - Menen - Tongeren - Bilzen - Aarschot -Deinze - Herentals - Izegem - Haerelbeke -  Ronse - Morstel - Maaseik - Diest - Hoogstraten - Torhout - Tielt - Aalst - Hasselt